Dodaj do ulubionych

Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej

27.06.14, 11:16
Zdolność kredytowa powstaje powstaje w wiele sposobów. Jest to pewna sytuacja finansowa, w której jesteśmy wiarygodni w oczach banku. Na zdolność składa się zarówno to ile zarabiamy jaki nasza poprzednia historia kredytowa. Jeśli nie ma udokumentowanych zarobków lub istnieją zaległości w spłacie innych kredytów to zdolności klient nie ma.

Gdzie dostanę kredyt bez zdolności kredytowej? W bardzo wielu miejscach. Hitem ostatnich czasów jest pewien brytyjski bank, który ma w swojej ofercie pożyczki gotówkowe oraz karty kredytowe. Można jedną z tych opcji otrzymać bez historii kredytowej i nawet z negatywną historią w Biurze Informacji Kredytowej (BIK).

Otrzymaj taką kartę tutaj: faraon24.pl/pozyczki-internetowe/vanquis

Lub wybierz z listy podobnych propozycji faraon24.pl/pozyczki

[b]Zalety:[/b]
Dostępność przez Internet
Konkurencyjne oprocentowanie
Szybki proces

[b]Wady:[/b]
Tylko kilka tysięcy zł
Bardzo duże zadłużenie jest dyskwalifikujące

Forum jakie odwiedziliśmy, dość popularne, potwierdziło w 100 procentach, że Vanquis daje karty nawet osobą ze zdolnością eliminującą z oferty pozostałych banków. Nie musi to być karta, może to być kredyt gotówkowy z przelewem na wskazane przez klienta konto bankowe.

[b]Rola zaświadczeń w bankowości[/b]

Kredyt gotówkowy jest uwarunkowany wieloma czynnikami, są nimi ustawy, wewnętrzne regulaminy, poszczególne umowy z klientami. Ustawy i regulaminy determinują wymóg badania zdolności kredytowej. Zalicza się do tego sprawdzanie BIKu oraz żądanie przedstawienia dokumentów dochodowych. Banki elastycznie podchodzą do materii dokumentów dochodowych, co jest istotne to, że właściwe udokumentowanie dochodów. Może to być dokument podatkowy PIT, zaświadczenie z księgowości z zakładu pracy, umowa zlecenie, umowa o dzieło lub kontrakt W standardowej procedurze dyskwalifikowani są klienci, którzy pracują bez umowy. Niektórzy spośród takich klientów istnieje coś takiego jak kredyt na wyciąg z konta. Zasilany rachunek równa się kredyt online bez dokumentów.
Obserwuj wątek
    • arkadiuszlewandowski Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 30.06.14, 07:02
      Zgadza się, w Vanquis jest bezbadania zdolności. Można również dostać bez sprawdzania Biura Informacji Kredytowej S.A.

Z tego co wiem jest to jedyny bank działający w polsce, który ma taką ofertę. Jego działalność jest identycznie nadzorowana jak innych banków, których istnienie reguluje ustawa Prawo Bankowe.
      • adam.rower 2019 Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 02.03.19, 11:53
        Temat bardzo gorący szczególnie, że od lipca 2019 zostanie wprowadzone nowe 500+

▪ Po pierwsze:

domyślnie kredyt udzielany jest przez bank ale to tylko tak formalnie rozróżnia się od pożyczki
        w banku bez zdolności kredytowej - jak wynika z nazwy - nie ma szans bo
        - sprawdzany BIK
        - sprawdzany KRD
        - wiele banków sprawdza inne BIG jak Infomonitor a nawet KBIG typowy przy chwilówkach

▪ Po drugie:
        bez zdolności kredytowej nawet pożyczki pozabankowej się nie dostanie, zawsze musi być jakiś zastaw

bo to zastaw lub żyrant jest zamiennikiem zdolności kredytowej

Nowy program rządowy "500+ na pierwsze dziecko" na pewno zdolność kredytową podniesię bardzo. Dla opozycji jest to cios bo musza to przebić a zdolność kredytowa jest dla Polaków bardzo ważna. Każdy chce na coś kredyt a te 500+ pomoże.
    • aleksander433 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 02.07.14, 11:56
      Ja przy wyborze kredytu korzystałem z tej strony.

[url=http://www.aktualnyranking.com/]Kliknij tutaj[/url]
      • arkadiuszlewandowski Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 02.07.14, 18:06
        aleksander433 napisał(a):

> Ja przy wyborze kredytu korzystałem z tej strony.
        >
        > Kliknij tutaj

To sporo czasu straciłeś chłopie! To jakaś amatorska robota funta kłaków nie warta. Dane o oprocentowaniu są nieaktualne. A na dodatek wątek jest o kredytach bez zdolności tak więc bankowe odpadają, z wyjątkiem tego: faraon24.pl/pozyczki-internetowe/vanquis

Cała lista jest tu: faraon24.pl/pozyczki
      • stafansiolowski Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 18.07.14, 07:29
        Właśnie pisałem w innym wątku o takich ofertach. Wcale nie korzystałeś z tej strony bo to twoja strona! Koniec z wciskanie kitu!
    • potwierdzony Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 13.07.14, 08:22
      Tej kredytowej owszem ale finansowa zdolność i wiarygodność musi być. Po to jest system potwierdzania tożsamości przez rachunek bankowy i to jeszcze przesiewa tych co mają debet bo i tak nie zrobią tego przelewu nawet 0,01 PLN.

Ale faktycznie dobra jest ta lista z Faraon24. Większość nie sprawdza BIK a część nawet jest jawnie bez ERIF. KRD już jest przeważnie sprawdzany ale jak ma się <200 PLN tam wylistowane to sądzę, że można spokojnie składać wniosek.
    • w0jt Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 14.07.14, 07:32
      Mam za sobą długi research. Wynik jego jest następujący: bez problemu!

Wskazany wcześniej bank brytyjski działający w polsce wprawdzie bada zdolność ale przymyka na nią oczko. Sami w prospektach podają, że można spokojnie składać wniosek jeśli ma spaprany BIK.

Gdzieś w tym forum ogłaszał się ich przedstawiciel, jeśli dobrze pamiętam to nazywał się Piotrek Gosiewicz.

No i jeszcze jest cała lista Faraon24 gdzie 90 procent ofert spełnia takie wymagania.
    • stafansiolowski Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 18.07.14, 07:35
      Otóż pytanie samo w sobie zawiera niuans merytoryczny. Jeśli pytanie dotyczyło by pożyczki to już inna sprawa. Kredyty są dostępne w bankach a te mają wprost ustawowy i pośrednio przez rekomendacje KNF obowiązek badania zdolności klienta.

W założeniu ustawodawcy chodziło o to aby klient, którego na coś nie stać nie dostał tego bo to ryzyko nie tylko dla niego samego ale również dla gospodarki krajowej. Bank zawsze wyjdzie na swoje ale jeśli bank odprowadza swój dochód za granicę to czerpiąc zysk z bankructwa Polaka nie daje Polsce nic a tylko zabiera bo temu Polakowi trzeba potem zasiłki wypłacać, opiekować się nim, wsadzić do więzienia po tym jak okradnie żabkę z jedzenia na które go już nie stać etc.

Brak zarobków może tylko w jednym przypadku być usprawiedliwiony w kontekście pożyczania. Tylko jeśli pożyczka będzie miała na celu aktywizację zawodową. Aktywizacja spowoduje, że zacznie się posiadać własne pieniądze i koło dalej się kręci.

Jest sporo dobrych rozwiązań a najlepsze są bezpłatne oferty parabankowe. Brzmi to podejrzanie ale to sprawdzone promocyjne pozycje, które faktycznie są na Faraon24.
    • juliusz-sitek Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 23.07.14, 06:05
      Mam sprawdzone miejsce, wczoraj zostało potwierdzone
      Zadłużenie w rejestrze > 700 złotych
      Przeterminowane 8 miesięcy
      Wypłacone 4000 złotych
      Moje odkrycie CHWILÓWKA ZAIMO
      faraon24.pl/pozyczki-internetowe/zaimoPolecam
    • julajla Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 09.01.15, 14:52
      Warto zwrócić się do prywatnych pożyczkodawców bo możesz dowolnie proponować warunki pożyczki. Spróbuj przez portal szybkigrosz.pl
    • miras545 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 16.04.15, 10:39
      Pożyczka na dowód w 15min bez zaświadczeń www.pozyczkobank.pl
    • finansporady Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 05.06.15, 16:01
      Oto kolejna dobra strona do porównywania kredytów i pożyczek przez Internet - www.creditwok.pl/
      Bardzo prosty w użyciu i strona nie jest faszerowana reklam, podobnie jak wielu innych. Mam nadzieję, że niektórzy uważają, że pomocne
    • patrykjaki72 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 02.03.19, 13:38
      Ja polecam pożyczki pozabankowe w CREDIT BANQUE POŻYCZKI NA DOWÓD ŁÓDŹ
    • 101lulilaj90 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 21.01.20, 12:05
      Takich możliwości nie spotyka się zbyt często. Trzeba wiedzieć gdzie szukać, jeśli chce ktoś otrzymać pożyczkę bez BIK-u. O tym, czy taka pożyczka jest w ogóle realna, mówi artykuł na stronie www.advans.pl/jak-dostac-kredyt-pozyczke-bez-bik/ który z pewnością zainteresuje każdego kredytobiorcę, mającym problem z zapleczem finansowym.
    • darunio4444 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 02.02.20, 19:30
      Najlepiej złożyć wniosek i przedstawiciel oddzwoni z różnymi opcjami. ostatnio fajne porównywarki itp znalazłem na www.maxoferty.pl/
    • sima.paluch Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 05.02.20, 11:02
      " Bez BIK/BIG/KRD z komornikiem minimalny limit 1000 zł - 45 Dni bez odsetek potem 4% w Skali miesiąca ( za każde 100 zł opłata miesięczna to 4 zł, jeżeli nie spłaciliśmy karty w terminie. do weryfikacji potrzebna jest złotówka, którą zwracają w ten sam dzień.
      www.twisto.pl/rejestracja/?promo=XQG48O7
    • dorotadudyk Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 20.02.20, 10:46
      Sprawdź rankingi chwilówek w porównywarce finrada.pl/pozyczki . Jest również ranking chwilówek od 18 lat oraz bez BIK. W nich będziesz miał największą szansę na pieniądze
    • daniel55 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 27.09.22, 15:38
      potrzebowałem dodatkowej kasy i znalazłem stronę racoongo w internecie i spróbowałem korzystać z ich usług, nie mają ukrytych opłat szybko można znaleźć ofertę, polecam!
    • marek.kowalski95 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 20.01.23, 19:37
      Z mojego doświadczenia mogę polecić Wam pożyczkę firmy Kuki sprawdziłem ją na własnej skórze pożyczyłem 1500zł na 28 dni. Spłacając po tym okresie zgodnie z umową firma nie naliczyła mi ani grosza odsetek. Dlatego warto w przypadku niespodziewanych wydatków korzystać z takich ofert – pożyczki też są dla ludzi
      tiny.pl/wp43k
    • edward1980 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 13.02.23, 18:02
      zobacz na tym linku i weź online:
      ekspres-pozyczka.pl/5phPwlTF
    • edward1980 Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 08.03.23, 16:31
      jak nie masz zdolnosći to raczej wątpie, sprawdź kilka propozycji w porównywarkach ekspres-pozyczka.pl/5phPwlTF
    • startbank Re: Gdzie wziąć kredyt bez zdolności kredytowej 16.04.23, 00:48
      Wypełnij jeden wniosek online do wielu ofert.
      Porównaj oferty i weź najlepszy kredyt.
      SPRAWDŹ credytovo.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka