piotr-brzeski
19.07.14, 19:17
[img]https://www.withmoney.pl/img/kredyt_gotowkowy.jpg[/img]
Pilnie poszukiwany kredyt gotówkowy na dowód osobisty. Zaznaczam, że chodzi o produkt bankowy. Pozabankowe pożyczki znam wszystkie z faraon24 ale mnie interesuje większa kwota powyżej 20.000 zł. Do dyspozycji jest tylko dowód osobisty. Który bank coś takiego mi zaoferuje?
Oczywiście znam: Całą listę Faraon24: faraon24.pl/pozyczki
i teraz tak: mBank mi odmówił bez podawania powodu, mam tam konto i dostałem „oferta dla Ciebie” a Getin Bank ma tyle złych opinii, że aż strach kontaktować się :(
Jeszcze co do mBanku to czytałem, że oni wyliczają automatycznie zdolność kredytową na podstawie historii rachunku bankowego i właśnie mi tak wyliczyli, że dostanę nawet więcej niż 20k. Po 15 minutach od wypełnienia wniosku dostałem wiadomość odmowną i status wniosku został oznaczony jako zamknięty. Getin Noble Bank oferuje niby bez zaświadczeń ale na tej samej stronie na której to piszą na dole małym druczkiem jest napisane, że kredyt dostanę po udokumentowaniu dochodów – o co kaman?! Chyba chodzi im o założenie konta i oddanie Czarneckiemu swoich własnych pieniędzy z depozytu. Depozyt dla banku oznacza to co mamy na koncie.
Mogę spłacać 1.000 miesięcznie przez max 2 lata.
Jeszcze co do Faraon'a to jest tam opisany sposób na łączenie nieoprocentowanych pożyczek w jedną całość i jest to na 30 dni co dla mnie zupełnie odpada. Skorzystać chce z tego jak będę spłacał w banku żeby szybciej spłacić i nie ponieść dodatkowych kosztów.