Dodaj do ulubionych

Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BEZ BIK

15.12.14, 00:57
Specjalizujemy się w pożyczkach poza bankowych pod zastaw nieruchomości.
Zabezpieczamy się na mieszkaniach, domach, budynkach komercyjnych, działkach(rolnych, budowlanych, inwestycyjnych)
Pomagamy wyjść ze spirali zadłużenia osobom prywatnym jak i firmom.
Mamy najniższe oprocentowanie na rynku i najkorzystniejsze warunki spłaty.
Nie weryfikujemy BIK oraz zdolności finansowej.
Gwarantujemy bezpieczną transakcję bez tzw kruczków.
Obsługujemy całą Polskę(również tereny wiejskie)
Możliwość dojazdu do klienta
Nie pobieramy przedpłat

Kwoty od 10 tyś do 20 mln zł

Pracujemy 7 dni w tygodniu

pod-zastaw.org
Obserwuj wątek
    • sylwcia1 Re: Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BE 15.12.14, 14:22
      Witam. Chciałam sie dowiedziec czy mam mozliwosc wziasc u Państwa pożyczke i na jakich zasadach by o nia sie ubiegac co jest potrzebne. Pozdrawiam Sylwia
    • hiekws Re: Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BE 23.12.14, 01:17
      Darmowe pożyczki na święta twojakasa.com.pl/finanse/?p=1232
      Ranking 40 pożyczek na dowód. 14 firm oferuje darmowe pożyczki . Pieniądze w większości można mieć przez internet w ciągu kilku godzin, a nawet 15 minut więcej na twojakasa.com.pl/finanse/pozyczki/pozyczki.html
    • dariuszmaciejczyk Re: Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BE 07.01.15, 16:24
      Zobacz Kredostrefa.pl - Firma z zagranicznym kapitałem udzielająca pożyczek na dowód osobisty nawet na 12 miesięcy

Bez sprawdzania co się znajduję w bazie BIK, BIG czy KRD - pożyczki są udzielane nawet dla osób ze złą historią kredytową i zadłużonych (pożyczka na spłatę innych zobowiązań).

Zamień kilka pożyczek chwilówek w jedną w Kredostrefa.pl - płać niższą ratę przez 12 miesięcy!

Wszystko załatwisz bez wychodzenia z domu

Dołącz do grona zadowolonych klientów, którzy wyszli z pętli zadłużenia!

Adres: kredostrefa.pl
    • r.mokrat Re: Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BE 22.02.21, 13:54
      W tej chwili najlepsza opcja na rynku hord.net.pl/wybieramy-pozyczke-pod-zastaw-nieruchomosci/ warunki dostałem świetne.
    • arbuzdynia Re: Pożyczki prywatne pod zastaw nieruchomosci BE 01.03.21, 06:40
      W faraon24 / loando mówią, że to polega na przejmowaniu nieruchomości, że na tym zależy głównie inwestorom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka