Dodaj do ulubionych

Pożyczałeś... podziel się opinią

15.12.16, 21:56
Pożyczałeś pozabankową, masz doświadczenia z firmami pożyczkowymi? Zostałeś oszukany? Dodaj swoją opinię o pożyczkach/firmach pozabankowych na> www.netpozyczka24.pl/
Oceń firmę, pożyczkę i wystaw komentarz, pomożesz innym w wyborze wiarygodnego i uczciwego pożyczkodawcy.
Obserwuj wątek
    • filip.nowako.47 Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 14.03.17, 15:16
      Założona w 2015 roku, LoanMe Europe jest firmą z amerykańskimi korzeniami, która oferuje bezpieczne produkty kredytowe. Cały proces wzięcia pożyczki przebiega przez Internet lub telefon. Fundusze mogą być przeniesione na konto pożyczkobiorcy w ciągu 24 godzin. Pożyczki na 0%!
      Sprawdź naszą ofertę: www.loanme.pl
      Facebook: www.facebook.com/LoanMePolska/
    • jarzabek1990 Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 28.04.17, 07:03
      ja mam duze doswiadczenia z firma kasomat, bo juz od kilku lat zaciagam u nich pozyczki. dają radę ;) szybki przelew, mila obsluga, zero problemów jakichkolwiek. polecam szczególnie tym "bojaźliwym", którzy boją się trafienia na nieuczciwą firmę
      • filip.nowako.47 Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 07.08.17, 16:54
        w LoanMe pożyczki są od 1000 do 11,000 zł na różne okresy spłaty - 17, 25, 45 oraz 52 tygodnie. Przykładowo jak bierzesz 1000 zł na 52 tyg, rata tygodniowa wynosi tylko 28 zł
    • topnetwork Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 06.09.17, 14:03
      Czy wierzysz w to, że w Internecie można zarabiać pieniądze?
      Nie mam na myśli groszy, tylko 4 lub 5-cyfrowe wypłaty każdego miesiąca… czy jest to faktycznie możliwe? 😏😏
      Bardzo mnie to zainteresowało, dlatego postanowiłem dokładnie to sprawdzić… w końcu znalazłem ludzi, którym faktycznie udało się tego dokonać, a co najlepsze, postanowili nauczyć innych jak zrobić dokładnie to samo.😃😃😃
      Stworzyli nawet specjalną aplikację systemową, która umożliwia budowę PRAWDZIWEGO i dochodowego biznesu za pomocą laptowa, tabletu, smartfona i łącza internetowego. 😎😎😎😎
      Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam pod następujący adres
      👇👇👇👇👇
      dourl.pl/rKU1K
    • barbarazbarbadosu Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 23.10.17, 16:33
      Jakiś czas temu, sytuacja zmusiła mnie do skorzystania z pożyczki z firmy pozabankowej. Przeszukałam chyba wszystkie Fora finansowe :) decyzja padła na LoanMe. Firma miała bardzo dobre opinie i okazało się że dobrze wybrałam. Szybka decyzja, kasa na koncie i jak do tej pory zero problemów. Polecam
    • pawel.marcz Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 25.10.17, 10:07
      Nie wiem czemu ale nie znalazła się tam firma Feniko. Dwa razy byłem w potrzebie i musiałam dostać pieniądze dość szybko. Natrafiłem własnie na nich, między innymi przez polecenie znajomego, a potem czytałem o nich na forach. Warunki umowy były jasne, decyzja zapadła bardzo szybko. Nie miałem żadnych problemów ze spłatą. Powinniście ich dodać do rankingu
    • marcous_82 Re: Pożyczałeś... podziel się opinią 25.10.17, 20:34
      pożyczyłem ostatnio 10 tyś w Credit Banque pożyczki-chwilówki
      nie chcą zaświadczeń, nie weryfikują. Chcieli dać nawet 15 tyś ale tyle nie było mi potrzebne. Nie biorą prowizji a wszystko trwało może pół godziny. polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka