Dodaj do ulubionych

Pożyczki pozabankowe

14.10.18, 11:46
Oferty

aasa
e-m2m.pl/5b9fa1ec23e13
Banknot.pl
e-m2m.pl/5b9fa21105add
Chwilówkomat
e-m2m.pl/5b9fa22fab045
ekspres kasa
e-m2m.pl/5b9fa2678d2fb
Fellow Finanse
e-m2m.pl/5b9fa28d19157
Hapi pożyczki
e-m2m.pl/5b9c296aba718
KasaTak
e-m2m.pl/5b9fa2f64716e
Provident
e-m2m.pl/5b9fa33b463ca
motokasa
e-m2m.pl/5b9fa35d244d4
efino
e-m2m.pl/5b9fa3821065d
Wandoo
e-m2m.pl/5b9fa3a04523c
Vivus.pl
e-m2m.pl/5b9d0cddc8a85
TakTo
e-m2m.pl/5b9fa3f7bc01f
Wejdź, zobacz, porównaj a może cię coś zainteresuje.
weronika14.oferty-kredytowe.pl/
Obserwuj wątek
    • konraddo Re: Pożyczki pozabankowe 30.10.18, 04:31
      Pożyczki pozabankowe oferowane są w tej chwili przez tak dużą liczbę podmiotów, że łatwo pogubić się w gąszczu parametrów, warunków i opłat stosowanych przez firmy pożyczkowe. Z pewnością trzeba czytać opinie o poszczególnych firmach, bo w wielu wypadkach może to nas uchronić przed podjęciem błędnej decyzji. Należy unikać firm, które stosują wysokie opłaty za przedłużenie spłaty. Koniecznie trzeba sprawdzać wysokość RRSO (oprocentowania rzeczywistego). Pożyczki pozabankowe można porównać na chwilowka.co.pl - zestawione są tam nie tylko oferty online, ale podane są tam adresy firm pożyczkowych działających w poszczególnych miastach Polski.
    • natulana Re: Pożyczki pozabankowe 08.11.18, 22:59
      widzę, że z tych co ja korzystałam tu nie ma, a własnie jak konraddo radzi wybieram zawsze w porównywarkach i patrzę na RRSO, niezłą ofertę ma Kredyt OK. Online ostatnio brałam jak byłam na wakacjach, zabrakło gotówki a daleko od domu co innego zrobisz jak nie taka pożyczka. Pierwszą wzięłam darmową na miesiąc, akurat brakowało też, teraz odsetki już są ale na dobre raty to powoli się spłaci.
    • mara77 Re: Pożyczki pozabankowe 04.12.18, 20:32
      Ostatnio przed wzięciem pożyczki na pralkę trochę poczytałam na stronie www.pozyczki-pozabankowe.pl/pozyczki-prywatne/ dzięki czemu łatwiej mi było podjąć decyzję co do odpowiedniej firmy. Teraz spłacam niewielkie raty, jednorazowo jak dla mnie to zdecydowanie byłby za duży wydatek, a tak daję rade.
    • dart99 Re: Pożyczki pozabankowe 05.12.18, 05:15
      Pożyczki pozabankowe to nie tylko te, które udzielane są kanałami online. Warto pamiętać o tym, że spora część pożyczkodawców funkcjonuje offline, czyli udziela pożyczek pozabankowych za pośrednictwem stacjonarnych placówek. To o tyle dobre rozwiązanie, że w przypadku wątpliwości można podpytać pracownika danego biura o szczegóły dotyczące wnioskowanej pożyczki. Adresy firm pożyczkowych oferujących pożyczki pozabankowe w dużych miastach znaleźć można na stronie chwilowapozyczka.pl/pozyczki-pozabankowe - w przypadku każdego miasta przedstawione są tam mapy z naniesioną lokalizacją instytucji pożyczkowych.
    • oewonga Re: Pożyczki pozabankowe 24.08.19, 15:48
      Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Działamy w oparciu o zasady:
      - przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty
      - elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów
      - komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
      - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
      - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji
      Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
      • kylex1 Re: Pożyczki pozabankowe 08.02.20, 17:04
        Interesuje mnie jedna informacja na temat waszej oferty. Jaki jest koszt pożyczki poza tą promocyjną za 10 zł?
        • oewonga Re: Pożyczki pozabankowe 12.02.20, 19:00
          Witam! Kylex1, kolejna pożyczka w wonga.com każdorazowo udzielana jest na indywidualnych warunkach. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wynieść do 20000 zł, ale kwota ta i jej całkowity koszt ostatecznie są uzależnione od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Jako Klient wonga.com masz możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści. Za ukończenie 10 kursów albo ścieżki edukacyjnej na platformie Kapitalni.org możesz otrzymać jednorazowo w trakcie trwania jednej pożyczki zwrot w wysokości 10 zł. Ukończenie większej liczby kursów lub ścieżek uprawnia do zwrotu 10 zł przy kolejnej pożyczce.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
          - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
          - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji
          Tomek | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
    • mattick Re: Pożyczki pozabankowe 08.12.19, 05:50
      Pożyczki pozabankowe udzielane są nie tylko w powyższych firmach. Gdyby policzyć same instytucje online wyszłoby ze sto kilkadziesiąt różnych firm. Dodatkowo nie można zapomnieć o placówkach stacjonarnych ulokowanych najczęściej w małych punktach zarówno w większych jak i mniejszych miastach. Czasem są to biura pożyczkowe wyspecjalizowane w pośrednictwie finansowym, czasem oddziały firm funkcjonujących online. Bywa też, że pożyczkę dostaniesz w lombardzie. Na alepozyczka.com znajdziesz biura oferujące pozyczki w poszczególnych miastach - zaprezentowane są tam mapy z naniesionymi adresami firm pożyczkowych.
    • noneo Re: Pożyczki pozabankowe 08.02.20, 22:27
      Reguły nie ma, polecam stronę oferty-pozyczek.pl/ na której można wybrać albo pożyczkę chwilówkę albo pożyczkę na raty albo pożyczkę gratisową jeżeli to będzie pierwsza pożyczka. To wszystko zależy. Polecam zajrzeć na te stronę i poprzeglądać.
    • dorotadudyk Re: Pożyczki pozabankowe 10.02.20, 10:32
      Możesz sprawdzić w porównywarkach internetowych. Tam są zebrane sprawdzone firmy, więc nie ma ryzyka, że np. wyłudzą Twoje dane.
      Osobiście polecam finrada.pl/pozyczki
    • mato22 Re: Pożyczki pozabankowe 17.02.20, 12:38
      Pożyczki wypłacane czekiem GIRO na poczcie www.netpozyczka24.pl/pozyczki-wyplacane-czekiem-giro-na-poczcie/ które nie wymagają przelewów autoryzacyjnych i posiadania konta bankowego. Aplikacja odbywa się za pośrednictwem formularza online a wypłata kodem na poczcie.
    • lolekiboleki2xe Re: Pożyczki pozabankowe 21.07.21, 12:16
      Troche mialam obaw. Pierwszy raz skorzystalam z uslug Miloan.pl, wszystko dobrze sie skończylo. Do polecenia! miloan.pl/
    • rafal-0212 Re: Pożyczki pozabankowe 21.07.21, 16:39
      Do 60 000 zł
      raty od 6 do 60 miesięcy
      24h/7
      Szybki przelew

rafagliski.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=1964&idDistributor=34955
    • rafal-0212 Re: Pożyczki pozabankowe 22.07.21, 07:01
      Nawet 400 zł na Allegro
      Rabaty u 300 partnerów, nagrody i niezliczone niespodzianki!
      Wszystko z jedną kartą kredytową!

rafagliski.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=2217&idDistributor=34955
    • finesgostyn Re: Pożyczki pozabankowe 31.08.22, 10:59
      Zapraszam do skorzystania z naszej oferty pożyczek stacjonarnie lub online. Jesteśmy na rynku już od 17 lat, współpracujemy z różnymi firmami pożyczkowymi oraz bankami. Możemy uruchomić pożyczkę bez wychodzenia z domu, 100% online. Pomagamy w wypełnianiu wniosku i przejściu przez cały proces online.
      Zapraszam do kontaktu, tel: 505 330 948
    • marek.kowalski95 Re: Pożyczki pozabankowe 20.01.23, 19:38
      Z mojego doświadczenia mogę polecić Wam pożyczkę firmy Kuki sprawdziłem ją na własnej skórze pożyczyłem 1500zł na 28 dni. Spłacając po tym okresie zgodnie z umową firma nie naliczyła mi ani grosza odsetek. Dlatego warto w przypadku niespodziewanych wydatków korzystać z takich ofert – pożyczki też są dla ludzi
      tiny.pl/wp43k
    • startbank Re: Pożyczki pozabankowe 13.02.23, 20:20
      Łatwo wybierzesz najtańszą pożyczkę i kredyt planetacash.pl

Chwilówki startbank.oferty-kredytowe.pl/chwilowki
      Pożyczki startbank.oferty-kredytowe.pl/pozyczki
    • startbank Re: Pożyczki pozabankowe 04.03.23, 00:42
      Warto porównać. SPRAWDŹ najnowsze oferty. (Zestawienie TOP 5)

VISSET - pożyczka dla firm
      tmlead.pl/redirect/8633_2542

Youmoney - szybka pożyczka
      tmlead.pl/redirect/8633_2542

Eksprespożyczka - chwilówka
      tmlead.pl/redirect/8633_2495

Minicredit - chwilówka
      tmlead.pl/redirect/8633_2495

Crezu - chwilówka
      tmlead.pl/redirect/8633_2491
    • startbank Re: Pożyczki pozabankowe 13.09.23, 13:00
      Sprawdź najlepsze oferty w jednym miejscu.
      startbank.ebrokerpartner.pl/#/szybkie-pozyczki
    • startbank Re: Pożyczki pozabankowe 20.10.23, 14:44
      Pierwsza pożyczka w Feniko do 1000 zł jest bez kosztów!
      Do spłaty masz aż 61 dni.
      RRSO: 0%

SPRAWDŹ
      startbank.ebrokerpartner.pl/short/5kjor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka