sore87 Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 12.02.16, 16:43 Budowaliśmy dom, miałem wiele skomplikowanych umów deweloperskich co do lokali i innych, było tego mnóstwo. Polecono mi firmę notariusznawoli.pl/ ze względu na doświadczenie, miły kontakt i rzetelność. Już od kilku lat ze sprawami notarialnymi chodzę do nich, jestem zadowolony, polecam. Odpowiedz Link
marylasg Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 25.04.16, 19:39 polecalem już w innym wątku Krzysztofa Kruszewskiego, nie wiem czy jest to tani notariusz bo nie mam porównania, ale na pewno wielkiej kasy nie zdziera, jest solidny i konkretny. www.kancelarianotarialna.eu Odpowiedz Link
o_leksander Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 11.05.16, 16:00 Najlepszy notariusz jak dla mnie na Pięknej - Arkadiusz Zarzycki. Można negocjować, terminy do wyboru, za dodatkowy wpis hipoteki w akcie nie policzył (w innych kancelariach żądali astronomicznych kwot). Poza tym pomógł wypełnić wniosek o wykreślenie starej hipoteki i sam złożył go do sądu przesyłając potwierdzenie skanem. Jak dla mnie rewelacja!n Polecam! Odpowiedz Link
agnusautograf Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 11.11.16, 23:59 Świetnie nastawiona "na klienta" i pomoc jemu jest kancelaria na Długiej 4 Pani Gęczelewskiej. Miałam bardzo trudną sprawę-kupiłam lokal, który był w egzekucji ( żadna kancelaria nie chciała się tym zająć). Notariuszka poprowadziła sprawę łącznie z uzgodnieniami z komornikiem i bardzo kompetentnie a przede wszystkim wszystko mi wytłumaczyła i czułam się bezpiecznie.Co do kasy to nie była ona z górnej półki a obsługa tak. Odpowiedz Link
pawelnowyy Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 07.03.17, 16:54 Korzystałem z firmy która bezpłatnie pośredniczy w znajdowaniu notariuszy którzy mają czas i specjalizują się w danej dziedzinie www.dobrynotariusz.org.pl i muszę powiedzieć, że bardzo się to sprawdziło, dostałem sms z namiarami na kancelarię z nieodległym terminem i taniej niż u konkurencji, polecam w 100% Odpowiedz Link
michalwybr Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 29.01.18, 09:48 a jaka usługa konkretnie Cie intersuje? załatwiałem ostatnio umowy dotyczące mieszkania i byłem u [url=http://www.notariusz-warszawawola.pl/]www.notariusz-warszawawola.pl/[/url] mogę śmiało polecić. Odpowiedz Link
kzajko Re: Tani notariusz w Warszawie - pilne! 27.01.19, 12:15 Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam Pana Szymona Krzyszczuka, notariusza w Warszawie, który jest jednocześnie tłumaczem przysięgłym. Załatwiałem sprawę z testamentem i wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie www.notariusz-tlumacz.pl Odpowiedz Link