justynaa281 28.08.16, 22:46 Jak uzyskać wysokie zadośćuczynienie za doznaną krzywdę od sprawcy wypadku ?Kto wypłaca takie świadczenie ? Może jestescie obeznani w temacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynaa281 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 03.09.16, 20:53 justynaa281 napisał(a): > Jak uzyskać wysokie [url=https://codex.org.pl/zadoscuczynienie/zadoscuczynienie-za-doznana-krzywde/]zadośćuczynienie za doznaną krzywdę[/url] od sprawcy wypadku ?Kto > wypłaca takie świadczenie ? > Może jestescie obeznani w temacie?..... Odpowiedz Link
justynaa281 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 03.09.16, 20:54 Jak uzyskać wysokie zadośćuczynienie za doznaną krzywdę od sprawcy wypadku ?Kto wypłaca takie świadczenie codex.org.pl/zadoscuczynienie/zadoscuczynienie-za-doznana-krzywde/ ? Może jestescie obeznani w temacie? Odpowiedz Link
krystian966 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 06.09.16, 07:48 Witam polecam firme www.lexodszkodowania.pl sprawa trwała troche czasu ale dostaliśmy duże pieniądze warto było czekać Odpowiedz Link
krystian966 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 06.09.16, 07:48 Witam polecam firme www.lexodszkodowania.pl sprawa trwała troche czasu ale dostaliśmy duże pieniądze warto było czekać Odpowiedz Link
gandalforick Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 28.12.16, 11:35 Szybko i konkretnie załatwisz sprawę w DRB. Poważni ludzie, którym zależy na swojej pracy. Odpowiedz Link
mrincognito2005 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 17.03.17, 22:25 zgłoś się do kancelarii, która tym się zajmuje. Ja korzystałem: kancelaria-praga.pl. Zadzwoń, umów się na wizytę, sprawdź Odpowiedz Link
mrincognito2005 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 17.03.17, 22:33 To jest problematyczne i nie zawsze takie łatwe jak się wydaje. Można zacząc od Woejwódzkiej Komisji ds. zdarzeń medycznych i zobaczyc co ona powie a ew. jak Ci nie bedzie pasowało takie odszkodowanie to się na nie nie zgodzić i iśc do kancelarii, tak jak napisałem, ja korzystałem z tej na Pradze. Jest Ok. tel. 693 445 280 Odpowiedz Link
vania02 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 10.04.17, 20:49 Ja też długo szukałam firmy, która zajmie się moją sprawą. Z mojego doświadczenia polecam Ci ludzi z Votum - votum-sa.pl/ - bo skutecznie poprowadzili moją sprawę. Odpowiedz Link
ale.kow94 Re: zadośćuczynienie za doznaną krzywdę 26.09.17, 16:05 W sprawie zadośćuczynienia za doznaną krzywdę, osobiście konsultowałem się z radcą prawnym i w Twoim przypadku również jest to jednym z rozwiązań. Jeśli jesteś z Opola lub okolic, zostawiam Ci kontakt do kancelarii z której korzystałem. Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwiązaniu sprawy. Odpowiedz Link