Dodaj do ulubionych

Noclegi w okolicach Krakowa

23.04.14, 11:13
Może ktoś zna jakieś fajne noclegi w Krakowie i okolicy?
JA ze swojej strony polecam noclegi w gospodarstwie agroturystycznym "Szczęśliwa trzynastka". Znajduję się ono niedaleko Krakowa dlatego jest świetnym miejscem służącym jako baza wypadowa. Ale też charakteryzuje się ciszą i spokojem dlatego będzie dobre dla osób które chcą uspokoić skołatane nerwy. Aby uzyskać więcej informacji zapraszam na stronę: http://agro13.eu/
Obserwuj wątek
    • aniakam32 Re: Noclegi w okolicach Krakowa 20.05.14, 16:51
      Możesz poszukać noclegu w Krakowie na stronach turystycznych np. na www.dwienoce.pl/ masz znajdują się noclegi z wielu hoteli z Krakowa. Możesz poszukać, może uda ci się upolować jakaś ofertę po niższej cenie.
    • jasinka9878 Re: Noclegi w okolicach Krakowa 25.05.14, 22:53
      Ja korzystałam z tego hotelu www.antiqueapartments.pl

Dlaczego polecam? Bo mają codziennie rożne promocje np pakiet rodzinny w którym przy rezerwacji min 3 noclegów – otrzymujesz 12% rabatu a dodatkowo dla wszystkich małych gości Antique Apartments przygotowana jest specjalna oferta. Maluszki w wieku do 3 lat nocują za darmo w łóżkach wraz rodzicami lub w łóżeczku dziecięcym. Koszt pobytu na dostawce w wieku od lat 3 (również dorośli) wynosi 79 zł za dobę.
    • gabrielaes Re: Noclegi w okolicach Krakowa 08.07.14, 11:24
      Podczas ostatniego pobytu w Krakowie zatrzymałam się na podgórzu, dobra lokalizacja, bo blisko centrum, skorzystałam z oferty Apartamentów Rekawka, polecam wszystkim, którzy cenią sobie komfort.
    • dza_sti Re: Noclegi w okolicach Krakowa 26.06.15, 11:08
      A ja polecam Schronisko Młodzieżowe Oleandry. Świetne miejsce wypadowe, blisko rynku tylko 15 min spacerem big_grin a i mają dobre jedzenie na stołówce wink
    • daria-gorol Re: Noclegi w okolicach Krakowa 03.07.15, 10:46
      a probowałas złożyć zapytanie w serwisie internetowym? link do jednego z nich znajduje sie w tym poście: szort.pl/bamhd . Ja czesto tak robie jak nie mam sprawdzonych wczesiej noclegów w danej miejscowości. A serwis jest rzetelny i zawsze dzieki niemu znajduje spoko nocleg smile
    • suselka007 Re: Noclegi w okolicach Krakowa 17.07.15, 13:29
      Ja polecam noclegi w apartamentach BookApart www.bookapart.com/pl/apartamenty-krakow mają spory wybór smile
    • natalia.zkrk88 Re: Noclegi w okolicach Krakowa 16.09.15, 15:55
      Ja mogę polecić nocleg w hotelu Łysoń w Inwałdzie (ok. 60 km od Krakowa). Okolica jest bardzo ładna (Beskid Mały), w pobliżu jest dużo szlaków turystycznych i fajne parki rozrywki, a sam hotel przekonał mnie super strefą spa (tutaj są pakiety - www.parkhotellyson.pl/SPA-8.html), rewelacyjnym jedzeniem i ekstra pokojami smile
    • walm.mal Re: Noclegi w okolicach Krakowa 07.11.18, 12:32
      Ja polecam Szkolne Schronisko Młodzieżowe, niskie ceny, fajna lokalizacja i przyjemne miejsce
    • januszpopiel Re: Noclegi w okolicach Krakowa 21.12.18, 12:17
      Pewnie że mam fajne noclegi w Krakowie sprawdź portal turystyczny www.zaplanujwczasy.pl
    • qazqazqaz Re: Noclegi w okolicach Krakowa 13.05.19, 19:26
      Noclegi Polecam szukać na spraedzonym portalu noclegowym meganocleg.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka