Dodaj do ulubionych

Nocleg w Rzeszowie

12.05.14, 09:10
Szczerze polecam Hotel Ferdynand Rzeszów - blisko dworca PKP i centrum Rzeszowa - wyśmienita kuchnia i standard na pewno wyższy niż 3 gwiazdki. Poza tym z rynku Rzeszowskiego jest 5 minut piechotą. Jeśli szukacie noclegu to polecam w 100 procentach.
Obserwuj wątek
    • sec-iak Re: Nocleg w Rzeszowie 06.06.14, 11:07
      Ja ostanio zatrzymałam się na kilka dni w hotelu www.dwabratanki.pl/ i również byłam zadowolona., wyspałam się i zjadłam pyszne śniadanko, jest kilka malych atrakcji umilających pobyt w hotelu. Symaptyczna obsługa, ładne pokoje. Teraz to widać ,ze każdy z hoteli dba o klientów i stara im się oferowac jak najlepsze usługi smile
      • aniapiecuch Re: Nocleg w Rzeszowie 26.06.14, 12:20
        Ja osobiście też polecam Hotel Ferdynand z Rzeszowa. Byłem kilka razy i naprawdę warto. Przede wszystkim dobra cena , wysoka jakość , no i w centrum Rzeszowa. Osobą chętnym zostawiam link do Hotelu Rzeszów Ferdynand.

Pozdrawiam.
    • podrozniksd Hotel Ferdynand 08.10.14, 12:22
      Widzę ze dużo osób poleca Hotel Ferdynand i mają rację bo naprawdę uważam ze to najlepszy Hotel w Rzeszowie www.hotelferdynand.pl/
    • axkazek5 Re: Nocleg w Rzeszowie 05.01.15, 08:41
      A ja mogę polecić domnawyjazd.pl
      Noclegi, kwatery prywatne, wynajem krótkoterminowy.
      Jednym słowem - wybierając się na urlop, na domnawyjazd.pl znajdziesz nocleg.
      Ważna rzecz dla właścicieli takich kwater prywatnych czy noclegów, dodawanie ogłoszeń w serwisie jest całkowicie darmowe!
    • fredricksen Re: Nocleg w Rzeszowie 19.02.15, 11:24
      Rozważcie opcję jaką są serwisy rezerwacyjne np. bookapart.com. - wiele lokalizacji w największych miastach Polski i nie tylko, bardzo fajne ceny.
      • suselka007 Re: Nocleg w Rzeszowie 19.03.15, 11:50
        Wielokrotnie korzystałam z serwisu bookapart i również polecam smile Można znaleźć fajny nocleg za niewielkie pieniądze

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka