elcrack8585 28.06.14, 09:28 Witam Ostatnio byłem w Warszawie i spałem w fajnym, czystym, niedrogim miejscu, więc chcę się z Wami nim podzielić: www.abracadabra.waw.pl Polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbinos Re: Nocleg w Warszawie 04.07.14, 22:41 Ja polecam: noclegi-z-airbnb.blogspot.com Każdy znajdzie coś dla siebie w zależności od zasobności portfela. Polecam!! Odpowiedz Link
ankatrip Re: Nocleg w Warszawie 26.08.14, 16:40 Polecam dwa serwisy - Airbnb i Wimdu. Mnóstwo ofert z całego świata. Pokoje, apartamenty, całe domy, przeróżne ceny na każdą kieszeń. Niezła alternatywa dla booking.com. Moje podróże na www.tripgenerator.pl/achievement/trekking-w-dolinie-milosci Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość. Odpowiedz Link
marta.jan Re: Nocleg w Warszawie 15.07.14, 12:22 Ja mogę polecić stronę, na której znajdziecie apartamenty i mieszkania w całej Polsce i nie tylko. Jest to doskonała alternatywa dla drogich hoteli i myślę, że wygodniejsza opcja zakwaterowania - najważniejsza jest przecież swoboda, a w takim mieszkaniu można poczuć się jak w domu. Można także dokonać rezerwacji online oraz wyliczyć cenę pobytu czy obejrzeć zdjęcia obiektów. Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.casa24.pl Odpowiedz Link
agatakos1 Re: Nocleg w Warszawie 04.08.14, 14:59 Oferty z Warszawy - na każdą kieszeń. polecam stronę Noclegi Warszawa Odpowiedz Link
axkazek5 Re: Nocleg w Warszawie 05.01.15, 08:40 A ja mogę polecić domnawyjazd.pl Noclegi, kwatery prywatne, wynajem krótkoterminowy. Jednym słowem - wybierając się na urlop, na domnawyjazd.pl znajdziesz nocleg. Ważna rzecz dla właścicieli takich kwater prywatnych czy noclegów, dodawanie ogłoszeń w serwisie jest całkowicie darmowe! Odpowiedz Link
fredricksen Re: Nocleg w Warszawie 19.02.15, 11:34 testowałem i polecam bookapart.com - doskonały serwis zbierający pokoje i apartamenty z całej Polski, szczególnie z dużych miast. Ze stolicy jest i bardzo dużo. Świetne lokalizacje i miłe ceny Odpowiedz Link
noclegifotex62 Re: Nocleg w Warszawie 19.02.15, 12:43 Zapraszam na nocleg do hotelu Fotex w podwarszawskich Zabkach, 28 pokoi, 72 miejsca noclegowe, wszystkie pokoje z łazienką, TV, Internetem bezprzewodowym, a dodatkowo parking strzeżony. Śniadania w formie bufetu tylko 15 zł/os. Więcej info: www.noclegi-fotex.pl lub tel. 22781 43 05 Odpowiedz Link