Dodaj do ulubionych

Poszukuję noclegu

29.06.14, 10:10
Witam.
Proszę o pomoc w zlokalizowaniu noclegu, na który trafiłam ze dwa miesiące temu w Internecie. Niestety nie utrwaliłam znaleziska. Może komuś się skojarzy po opisie: była to jak gdyby "osada", w obrębie której znajdowały się chyba 4 domy, każdy w całości do wynajęcia. Domy miały charakter nieco skansenowy i klimatyczny. Całość (to dla mnie bardzo ważne) otoczona była ogrodzeniem, który kojarzy mi się z murem (ale nie wiem, czy dobrze pamiętam). Nie wiem czy dobrze kojarzę jakąś małą basztkę w obrębie muru. Każdy dom miała inną nazwę odpowiadającą charakterowi wystroju. Nocleg znajdował się raczej na wschodzie lub południu Polski. Jako właściciel figurował chyba mężczyzna.
Obserwuj wątek
    • magsmi1 Re: Poszukuję noclegu 29.06.14, 17:44
      Proponuję sprawdzić historię przeglądarki...
      • aasta Re: Poszukuję noclegu 29.06.14, 18:15
        Dziękuje za podpowiedź. Proszę nie suponować mi imbecylizmu. Moja przeglądarka ma ustawione 1 dzień przechowywania historii. Gdyby było inaczej nie zwracałabym się tutaj o pomoc.
      • aasta Re: Poszukuję noclegu 29.06.14, 18:50
        Dodam do wypowiedzi uśmiech: smile, bowiem chyba zabrzmiało zbyt nieprzyjemnie.
    • aasta Re: Poszukuję noclegu 30.06.14, 10:12
      Już znalazłam.
    • barbinos Re: Poszukuję noclegu 04.07.14, 22:40
      A może jakiś inny nocleg? Polecam:
      noclegi-z-airbnb.blogspot.com
    • agatakos1 Re: Poszukuję noclegu 04.08.14, 14:52
      Oferty z Warszawy - na każdą kieszeń. polecam stronę Noclegi Warszawa
    • marta.jan Re: Poszukuję noclegu 09.08.14, 11:33
      Ja mogę polecić stronę, na której znajdziecie apartamenty i mieszkania w całej Polsce i nie tylko. Jest to doskonała alternatywa dla drogich hoteli i myślę, że wygodniejsza opcja zakwaterowania - najważniejsza jest przecież swoboda, a w takim mieszkaniu można poczuć się jak w domu.
      Można także dokonać rezerwacji online oraz wyliczyć cenę pobytu czy obejrzeć zdjęcia obiektów.
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.casa24.pl
    • axkazek5 Re: Poszukuję noclegu 05.01.15, 08:40
      A ja mogę polecić domnawyjazd.pl
      Noclegi, kwatery prywatne, wynajem krótkoterminowy.
      Jednym słowem - wybierając się na urlop, na domnawyjazd.pl znajdziesz nocleg.
      Ważna rzecz dla właścicieli takich kwater prywatnych czy noclegów, dodawanie ogłoszeń w serwisie jest całkowicie darmowe!
    • fredricksen Re: Poszukuję noclegu 19.02.15, 11:35
      Nic mi nie przychodzi do głowy, a trochę zaglądam po stronach z lokalami. Może w takim razie coś innego? Może jakiś serwis rezerwacyjny typu bookapart.com? To jest coraz lepszy pomysł smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka