Dodaj do ulubionych

Hotel Warszawa

08.12.14, 07:04
Szukam dobrego hotelu w Warszawie, w którym można zorganizować konferencję. Zależy mi na wysokim standardzie. Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • eqiert Re: Hotel Warszawa 08.12.14, 10:33
      Sprawdź sobie BW Portos www.bwportos.pl/

Tutaj już chyba nawet ktoś kiedyś wspominał o nim. Przyjemny 3-gwiazdkowy hotel. Poza tym, z tego co pamiętam to przy rezerwacji z 14-dniowym wyprzedzeniem masz tam trochę taniej.
    • agata_66 Re: Hotel Warszawa 13.04.15, 09:34
      Ciekawą propozycją jest Pałacyk Otrębusy, który który dysponuje kilkoma salami konferencyjnymi oraz dużym zapleczem hotelowym. Z miejsca na pewno każdy będzie zadowolony, szczególnie, że dysponują bardzo atrakcyjną oferta uwzględniająca znaczne rabaty www.palacykotrebusy.pl/ . Po konferencji można wypocząć, dzięki dostępowi do basenu, kompleksu saun i łaźni.
    • margarittina Re: Hotel Warszawa 01.07.15, 09:03
      Ja mogę polecić dwugwiazdkowy hotel pod Warszawą (Mory). Jest to Rest Hotel - komfortowy i w przystępnej cenie. Jeśli zależy Ci na zorganizowaniu tam konferencji, to jest taka możliwość, bo jest to również w pełni wyposażone centrum konferencyjne.
    • daria-gorol Re: Hotel Warszawa 03.07.15, 10:42
      Polecam złożyć zapytanie na tej stronie: skroc.to/BRn/ u dołu masz link do serwisu. W formularz wpisujesz swoje wymagania na temat obiektu i otrzymujesz info na maila od obiektów. Szybki sposób ja się jeszcze nie zawiodłamsmile
      • lukasz836 Re: Hotel Warszawa 09.07.15, 09:18
        Ja osobiście polecam Pałacyk Otrębusy - przepiękna sala i przede wszystkim najlepsze jedzenie na świecie - jeszcze raz polecam: www.gdziewesele.pl/Domy-weselne/Palacyk-Otrebusy.html big_grin
    • nocus2015 Re: Hotel Warszawa 11.10.15, 07:46
      Porównaj sobie hotele i ceny na traviboo.com ( Tekst linka to będziesz miał gwarancję że znalazłeś najlepszą ofertę.

prostesmile
    • koarokarlk Re: Hotel Warszawa 01.04.22, 13:50
      Polecam Pałac Kobylin. Organizowałem tam konferencję połączoną z imprezą dla uczestników. Pełen profesjonalizm. Dobrze wyposażona i urządzona sala konferencyjna. Elegancka sala bankietowa. Dobra kuchnia i dobra obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka