Dodaj do ulubionych

Dj na wesele 22.08.2015

11.10.14, 16:58
Poszukujemy dj'a na wesele na 22.08.2015 r. (woj. śląskie)
Obserwuj wątek
    • dj523 Re: Dj na wesele 22.08.2015 12.10.14, 15:30
      jestem djem- wodzirejem z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez muzycznych wszelkiego rodzaju
      jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo,
      Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite, LDM
      Robię wyprowadzenia Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych
      Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych.
      Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw
      Cena na pewno zadowalająca
      tel: 784035169
      zesp7@wp.pl
    • gregdj Re: Dj na wesele 22.08.2015 13.10.14, 13:46
      Dzień dobry,
      termin się zwolnił.Dlatego zapraszam do przeglądnięcia mojej strony www.djgreg.ig.pl
      Na weselu jestem również wodzirejem:)Proponuje spotkanie niezobowiązujące w celu przedstawienia całej oferty.
      Pozdrawiam Grzesiek
    • zespol_alcapone Re: Dj na wesele 22.08.2015 14.10.14, 20:45
      www.djalcapone.pl
    • djmasti Re: Dj na wesele 22.08.2015 18.10.14, 09:29
      Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
      latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
      Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
      nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
      Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
      Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424

Dj Masti
    • szczawik1983 Re: Dj na wesele 22.08.2015 20.10.14, 12:50
      osobiście polecam Pana Andrzej. Przygotował nam super oferte z której skorzystaliśmy. Jak coś to mogę podać kontakt ale na priv bo nie chce aby ktoś pomyślał że Andrzej to ja :-) ale szukałem długo fajnego dja i po moich przejściach pomagam bo warto. Pozdrawiam
    • remix-1 Re: Dj na wesele 22.08.2015 26.10.14, 21:52
      Witam serdecznie polecam zespół muzyczny PAULA - BAND . Zespół składa się z wokalu damskiego oraz dwa razy wokal męski i wodzirej osoba która cały czas jest w pobliżu Państwa Młodych oraz gości .Muzykę dobieramy jak i dla starszych tak i dla młodszych.Umawiamy się z każdym klientem na spotkanie na pokaz wideo- prezentacji oraz omawianie szczegółów . Nasz kontakt dmnczarnecki@gmail.com lub tel. 787-518- 605
    • djmosquito Re: Dj na wesele 22.08.2015 28.10.14, 16:50
      Witam serdecznie,
      Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar ?pod? konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to dobrze trafiliście.
      Od WAs zależy, jaką wybierzesz wygodną dla siebie formę kontaktu ze mną: telefon (602-302-301), formularz kontaktowy na stronie www.dj-na-wesela.pl, mail na adres: dj@dj-na-wesela.pl
    • djmosquito Re: Dj na wesele 22.08.2015 28.10.14, 16:51
      Witam serdecznie,
      Jeżeli szukacie DJ-a, który ma kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel, posiada bogaty repertuar i umie dobrać ten repertuar ?pod? konkretnych gości, jest elastyczny i otwarty na współpracę z Parą Młodą i dysponuje ponad to poczuciem humoru i prezencją to dobrze trafiliście.
      Od Was zależy, jaką wybierzesz wygodną dla siebie formę kontaktu ze mną: telefon (602-302-301), formularz kontaktowy na stronie www.dj-na-wesela.pl, mail na adres: dj@dj-na-wesela.pl
    • djbuzi Re: Dj na wesele 22.08.2015 03.11.14, 16:54
      Witam .Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem , oświetleniem ,laserami ,dymownicą ciężkiego dymu. Dla dzieci duża maszyna do baniek. Prezentuję repertuar dla wszystkich pokoleń. Gram od 12 lat od 7 miu prowadzę wesela i podobne imprezy.
      Oprócz tego w cenie od tego roku oferuje na przyjęciu śmieszne gadżety typu maski, peruki, okulary, kapelusze w których goście chętnie się bawią i robią sobie pamiątkowe zdjęcia.
      W razie pytań proszę można śmiało pisać i dzwonić.
      Pozdrawiam serdecznie,
      Tomasz Buzała

Mobile : 691-519-445
      www.djbuzi.pl
      znajdziesz mnie także www.facebook.com/djbuzi
    • nova-q Re: Dj na wesele 22.08.2015 12.11.14, 13:22
      Zapraszam do skorzystania z mojej oferty.
      DJ nova-Q
      tel.: 724-206-000
      www.nova-q.pl
    • panibum Re: Dj na wesele 22.08.2015 11.12.14, 12:05
      Witam!

Jestem Disc Jockey'ką i wokalistką. Gram na różnych imprezach - imprezy firmowe, przyjęcia weselne. Zapewniam nagłośnienie i oświetlenie oraz prowadzenie całej imprezy.
      Szczegółową ofertę mogę przesłać na maila:)
      Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję nawiązać współpracę!

www.facebook.com/panibum.discjockey
      Cena i repertuar do uzgodnienia!

Pozdrawiam!

Marta Baum
      tel.793226626
      mail.panibum.dj@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka