agnieszkawolasin 23.10.17, 07:32 Poszukuję DJ wodzireja na wesele godnego polecenia z Wągrowiec woj. wielkopolskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia.banaszek Re: Dj, wodzirej na wesele 23.10.17, 10:42 Dj Darek Świetny zespół goście byli zadowoleni wszyscy się świetnie bawili a zabawy i konkursy rewelacja gorąco polecam :-) Odpowiedz Link
weronika.adamek Re: Dj, wodzirej na wesele 15.11.17, 07:19 DJ Darek z Wągrowca Cos wspaniałego! :) zdecydowanie najlepszy dj którego można mieć na weselu, świetna muzyka, która nie pozwalała zejść z parkietu, stworzona atmosfera pozostanie Nam w pamieć na zawsze!Gorąco polecamy ! Odpowiedz Link
dawid.19 Re: Dj, wodzirej na wesele 24.11.17, 11:06 Sprawdź Pana Macieja Wilkanowskiego, świetna osoba, ma bardzo dobry sprzęt i oświetlenie, a do tego stawki nie są wygórowane. Odpowiedz Link
gregorx.pl Re: Dj, wodzirej na wesele 02.01.18, 23:40 Zapraszam do kontaktu, a z przyjemnością przedstawię ofertę :) www.gregorx.pl www.facebook.com/gregor.x21/ Pozdrawiam, Grzegorz Strózik 501 144 701 Odpowiedz Link
djzklasa1989 Re: Dj, wodzirej na wesele 22.01.18, 10:51 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 NOWOŚĆ !!! www.youtube.com/watch?v=fvi_04eSoUE&feature=youtu.be Film 2 www.youtube.com/watch?v=4ls2sMgiRJE&feature=youtu.be Film 3 www.youtube.com/watch?v=XVsn9Km-y1s&feature=youtu.be Film 4 www.youtube.com/watch?v=6zHJQ-mPa9w Film 5 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98 Film 6 www.youtube.com/watch?v=xg_1dqYDir4 Film 7 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji Zdjęć oraz Video można zobaczyć na Facebooku a tak ze rekomendacje par młodych na mój temat na bieżąco !!! Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wyższe wykształcenie muzyczne !!! Studia:Akademia Muzyczna w Katowicach Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
joleczka744 Re: Dj, wodzirej na wesele 01.07.18, 13:56 Jesteś zdecydowana na DJ wodzireja? Ja byłam na weselach, które były prowadzone przez DJ i o wiele bardziej podobało mi się na weselach z zespołami. Na moim weselu, np. grał zespół "No To Gramy" i wszyscy się dobrze przy nim bawili. Odpowiedz Link
bigmoth Re: Dj, wodzirej na wesele 17.08.18, 10:24 Na terenie całego Trójmiasta polecam Pana Irka! Super facet z poczuciem humoru, potrafi naprawdę dobrze rozkręcić imprezę. :D Odpowiedz Link
trikmen Re: Dj, wodzirej na wesele 12.09.18, 15:02 www.djtrikmen.pl Polecam tego DJ z Bielsko-Biała Odpowiedz Link
renatawrzeciono Re: Dj, wodzirej na wesele 06.12.18, 13:30 Jeśli szukacie fajnych, nowoczesnych Dj-ów, to warto zajrzeć tutaj: slubnajuz.pl/szukaj/dj-na-wesele Teraz jest inna kultura ślubów już powoli :) Odpowiedz Link
rafaellok84 Re: Dj, wodzirej na wesele 02.01.19, 11:23 Polecam Ci Profesjonalnego DJ Na Wesele z własnym sprzętem oświetleniowo-nagłośnieniowym. Duże doświadczenie za konsola. Masa zagranych imprez okolicznościowych, oraz bogaty legalny repertuar muzyczny. Więcej informacji przykładowe zdjęcia oraz video oficjalnej stronie www Link: www.thomas-music.pl/ Odpowiedz Link
rafaellok84 Re: Dj, wodzirej na wesele 15.01.19, 10:42 Ja polecam profesjonalnego dj na wesele Thomas-Music więcej informacji znajdziesz na www.thomas-music.pl ma bardzo duże doświadczenie za konsola, profesjonalny sprzęt, legalną kolekcję muzyczną. Bardzo kreatywny, potrafi dobrze rozkręcić każdą imprezę okolicznościową Odpowiedz Link
tomaszbbaanaszek Re: Dj, wodzirej na wesele 22.02.19, 11:42 Serdecznie polecam młodą ekipę iDO EVENTS - bardzo młodzi i energiczni ludzi, mają w swojej ofercie nie tylko oprawę muzyczną ale też świetne dekoratorki. Miałem okazję brać udział w jednej z pierwszych imprez organizowanych przez ten zespół - było wspaniale. Wklejam link do profilu na facebooku - www.facebook.com/idoeventsss Odpowiedz Link
djdamsza Re: Dj, wodzirej na wesele 25.02.19, 13:36 Warto sprawdzić to www.imprezja.pl/ Odpowiedz Link
djdamsza Re: Dj, wodzirej na wesele 25.02.19, 13:42 Polecam sprawdzić to www.youtube.com/watch?v=IpPf39rFvRg Odpowiedz Link
renatawrzeciono Re: Dj, wodzirej na wesele 04.10.19, 16:59 Ja mogę śmiało polecić zwawokolektyw.pl/, naprawdę super młode chłopaki z kulturą, prawdziwi DJ-e Odpowiedz Link
r.wolderko Re: Dj, wodzirej na wesele 16.09.21, 14:30 Bawiliśmy się fenomenalnie zycienaobcasach.pl/dj-weselny-i-jego-rola/ warto się kontaktować. Odpowiedz Link
wiktoria_as.28 Re: Dj, wodzirej na wesele 20.01.22, 15:20 Ja zawsze szukam usług mnie interesujących na tematycznych serwisach. Jeżeli chodzi o DJ, to tutaj www.gdziewesele.pl/oprawa/wielkopolskie/dj-na-wesele Myślę, że zawsze to mimo wszystko większa wiarygodność. Odpowiedz Link
wiktoria_as.28 Re: Dj, wodzirej na wesele 23.02.22, 14:45 Tutaj znajdziecie super DJ`a www.gdziewesele.pl/oprawa/wagrowiec/dj-na-wesele Polecam zajrzeć i sprawdzić :) Odpowiedz Link
joasiakos Re: Dj, wodzirej na wesele 21.04.22, 22:53 Ja z czystym sumieniem i z własnego doświadczenia polecam imprezator.pl/oferta/dj-wodzirej-na-wesele/ . Otwarty, zabawny, z doświadczeniem i świetnym sprzętem. Nie wiem jak teraz z terminami, ale warto się skontaktować i dowiedzieć. Odpowiedz Link
dominikmocko Re: Dj, wodzirej na wesele 09.08.22, 16:10 Hej. Jeśli poszukujesz DJ-a na wesele z województwa wielkopolskiego to tutaj: www.gdziewesele.pl/oprawa/wielkopolskie/dj-na-wesele na pewno znajdziesz coś dla siebie :) Odpowiedz Link