okrashka Re: Opinie o 3musketeers.pl 19.11.17, 03:04 Grali kilka imprez dla moich Klientów. Bardzo dobre składy i pełna kultura co w przypadku zespółów i djów na wesele jest rzadkością. Polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link
andz_iaaa Re: Opinie o 3musketeers.pl 19.11.17, 03:07 Potwierdzam, bardzo spoko ludziska! Odpowiedz Link
traviataa Re: Opinie o 3musketeers.pl 20.11.17, 22:10 Jesli chodzi o Dj na wesele Kraków - 3musketeers.pl z Krakowa - polecam. Grali u mojej koleżanki Odpowiedz Link
franciszekopole Re: Opinie o 3musketeers.pl 19.12.17, 08:28 Grali u mojej siostry na weselu i ja raczej nie polecam. Źle wspominamy, schlali się później i muzyka była tragiczna. Za to polecam sprawdzony zespół, który nigdy nie zawiódł a miałem z nim styczność na paru weselach. Odpowiedz Link
magaaa26 Re: Opinie o 3musketeers.pl 29.12.17, 17:43 Jeden z Dj'ów - bodajże Tomek z 3musketeers.pl grał na weselu mojej siostry. Bardzo udane wesele, fajna muzyka, świetna kulturalna konferansjerka - bawiliśmy się prawie 13 godzin Odpowiedz Link
okrashka Re: Opinie o 3musketeers.pl 13.04.18, 12:03 Goście prosili o disco polo i biesiadę. Co prawda Klient zastrzegał, żeby lepiej nie grać takiej muzyki ale i tak za mało jej było... Co do reszty - fajnie. Odpowiedz Link
przem_wer Re: Opinie o 3musketeers.pl 11.06.18, 22:14 Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za obsługę Panu Andrzejowi i zespołowi Jazzy. Jesteśmy porażeni klasą obsługi z Państwa strony, tym jak było miło dzięki Państwu i jak dobrze bawili się nasi goście. Wszyscy niezależnie od wieku byli zachwyceni i słyszeliśmy bardzo, bardzo wiele razy od osób w różnym wieku, że była to najlepsza impreza w ich życiu (nie tylko weselna, ale w ogóle). Wielu naszym wujom i ciotkom zakręciła się łezka w oku przy tak pięknym wykonaniu ich dawnych piosenek przez zespół Jazzy, a młodzi zrozumieli potęgę prawdziwie dobrej muzyki i tego, jak dobrze można bawić się z klasą. Bez Państwa nie byłoby naszych wspaniałych wspomnień. Dla mnie osobiście to jakiś cud, bo obawiałem się (nie jestem zbyt imprezowy) o pewne kwestie, a tymczasem wszystko poszło bajecznie! Naprawdę, absolutnie wszystko, a na dodatek Pan mimo tak ogromnego zmęczenia i wysiłku (grania 3 dni z rzędu) umilił nam imprezę do rana. Goście pytają, my podajemy Państwa namiary dalej i polecamy gdzie tylko nadarzy się okazja. :) 02.06.2018 Przemysław i Weronika Odpowiedz Link
mari_anna88 Re: Opinie o 3musketeers.pl 05.07.18, 10:59 16 czerwca 2018 Pan Andrzej poprowadził Naszą imprezę ślubną - było naturalnie, elegancko, z wspaniałą atmosferą i z tak świetną muzyką, że niekończące się tańce o poranku w słońcu wydawały się czymś zupełnie naturalnym ;) Dziękujemy za to, że pomógł Nam Pan zrobić prawdziwe wesele z klasą - a jednak da się ;) Polecamy wszystkim, którzy chcą mieć oprawę muzyczną i konferansjerską na najwyższym poziomie! Odpowiedz Link
basia92 Re: Opinie o 3musketeers.pl 16.05.19, 20:53 Ja też polecam 3musketeers.pl organizują wesele z klasą - świetna muzyka Odpowiedz Link