Dodaj do ulubionych

opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji uszu

01.04.15, 12:42
Szukam opini na temat dr Doroty /żukowskiej z łodzi a dokładnie interesuje mnie operacja plastyczna uszu. Ile płaciliście? Po jakim czasie wraca się do formy czy powinnam brać urlop czy da się do pracy iśc po zabiegu? Jestem zdecydowana , mam konsultację teraz po swietach:) no ale setki pytań spędzają mi sen z powiek
Obserwuj wątek
    • samanc-iakowa Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 15.10.15, 19:52
      klinika i chirurg. Widze jakiś czas temu pisałaś ale ciekawa jestem czy już po operacji ?operowałam tez uszy u dr Żukowskiej na początku zeszłorocznych wakacji , w sumie jedyne czego żałowałam to że nie na zime robiłam operację ale...było minęło. Grunt że efekt zamierzony a moje uszy pieknie przylegają do głowy
      • omnia177 Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 27.01.16, 20:38
        Hej a ja mam pytanie tak troszkę z innej beczki. Ile czasu się takie uszu goja? kiedy mozna wrócić do pracy? czy potrzebne mi będzie L4? Bardzo bolesny jest sam zabieg? Jestem juz zdecydowana, wybrałam właśnie klinike dr Doroty Żukowskiej ale chyba im bliżej termin tym większego mam pietra...
      • kabalowa Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 01.09.16, 13:30
        bardzo dobra dr, sama operowałam się u dr Żukowskiej., Wykonywała nie operację opadającej powieki, korektę. Moge w stu procentach polecić zarówno dr jak i klinike Dermed
    • marta.podgr Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 24.10.16, 16:50
      Takie rzeczy najlepiej sprawdzaj na znanylekarz mają tam opinie od prawdziwych pacjentów
    • gazdzina82 Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 25.11.16, 22:08
      moja siostra operował się w jej klinice łódzkiej, takze widziałam efekty pracy pani dr Doroty żukowskiej i moge je pochwalić. Na pewno gdy chodzi o operację odstających uszu a to nie takie łatwe
    • gazdzina82 Re: opinie o dr Dorocie Żukowskiej i operacji usz 27.11.16, 21:50
      sama jestem po operacji u dr Żukowskiej, w łódzkim Dermed zarówno dr jak i klinkę serdecznie polecam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka