Dodaj do ulubionych

Laser Fraxel RePair - pomysł na prezent?

21.06.16, 12:00
Zakładam, bo chciałabym się Was poradzić, co sądzicie o pomyśle sprezentowania mamie na 50 urodziny zabiegu laserem. Taki pomysł narodził się mnie i moim siostrom, już wstępnie rozmawiałyśmy, że złożymy się na zabieg. Stiwerdziłyśmy, że nie chcemy kupować kolejnego sprzętu AGD, a do SPA zabrał ją tata rok temu :) Obawiamy się jednak, jak potraktuje taką formę prezentu, nie chcemy, żeby poczuła się staro itp. Stąd moje pytanie- czy kiedyś sprezentowałyście jakiś zabieg mamie/ babci/ cioci? Jeśli tak- jak przyjęły taką formę prezentu? :) I jaki zabieg zafundowałyście- teraz jest ich tyle, że nie wiem, który będzie najlepszy :)
Obserwuj wątek
    • greczynka56 Re: Laser Fraxel RePair - pomysł na prezent? 22.06.16, 13:48
      Moim zdaniem bardzo fajny pomysł i totalnie nie rozumiem, jak możnaby było się o to obrazić ;) Dla mnie to oznaka tego, że dbacie o mamę i chcecie, żeby się dobrze czuła :) A jeśli nie wiecie, jaki zabieg jej kupić to może jakiś voucher? Moja szefowa kiedyś była w jednej z warszawskich klinik, chyba u Krajewskiego, nie wiem czy nawet nie na tym właśnie laserze (mogę dopytać jak chcesz) i była zadowolona :) Zadzwońcie tam i może umówicie mamę na wizytę i powiecie jej, że koszty zabiegu wy pokryjecie ;)
    • aleksandra882 Re: Laser Fraxel RePair - pomysł na prezent? 05.07.16, 11:37
      Według mnie prezent z laserem to fajny pomysł, sama bym chciała od kogoś dostać taki fajny prezent. To też zależy jaką formę laseroterapii chcecie sprezentować czy to ma być wygładzanie zmarszczek, czy może jeszcze coś innego.
    • wellness11 Re: Laser Fraxel RePair - pomysł na prezent? 23.09.16, 09:01
      Świetny pomysł. Ja też nie uważam żeby to było obraźliwe a wręcz przeciwnie. Chyba bardziej obraźliwy jest odkurzacz :) Mojej siostry teściowa dostała w tamtym roku podobny prezent i była zadowolona. Nawet bardzo bo stwierdziła że chciała ale nie pozwoliła by sobie na to sama :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      www.100club.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka