marta.podgr
07.10.16, 16:57
Mam pytanie do osób które korzystały z jakiegoś zabiegu i są zadowolone.
Nie chodzi mi już niestety o kremy na zmarszczki bo tych sprawdziłam masę i nie było efektów a niektóre z nich kosztowały bardzo dużo.
Mam już swoje lata dwoje dzieci jedno już pełnoletnie i czas robi swoje.
Byłam u kilku różnych lekarzy i kosmetyczek i z tego powiedzmy rozeznania wyłoniły mi się trzy rzeczy które mogę dla siebie zrobić. Chodzi o zredukowanie zmarszczek w okolicy oczu oraz na szyi.
Dwóch lekarzy poleciło mi ultraformer , który podobno zredukowałby te zmarszczki przy oczach i na szyi a podobno zadziałaby także na podwójny podbródek. Polecali też plexr a kosmetyczki botox. No i nie mam pojęcia co z tego wybrać raczej nie botox z tego co już ustaliłam w moim przypadku.
Zabiegi nie są tanie ale najbardziej zależy mi żeby czegoś nie popsuć
Bardzo bym prosiła o wypowiedzi tylko osoby które robiły któryś z tych zabiegów (bardziej ultraformer i plexr niż botox).
Jestem z Warszawy i ewentualny zabieg wykonywałabym w Warszawie.
Lekarze mówili mi o zaletach ale o wadach dosyć mało i obawiam się że nie rozmawiałam z tymi z którymi powinnam bo każdy zabieg ma na pewno i wady i zalety.
Jest więc może tutaj ktoś kto przeszedł ten zabieg na oczy i szyję i najlepiej jakby to było już dosyć dawno temu żeby można było ocenić efekty po roku czy więcej
bardzo dziękuję