Dodaj do ulubionych

Analiza Pierwiastkowa Włosa

01.01.17, 22:17
Drogie Panie jakie macie postanowienia noworoczne? warto zrobić coś dla siebie, zadbać o zdrowie i urodę. Ja niedawno robiłam analizę pierwiastkową włosa w labolatorium Lifeline Diag www.lifelinediag.eu Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona, ale zmusiłam się, ponieważ mam już swój wiek i chcę się dowiedzieć w jakim stanie jest mój organizm, a do lekarza nie lubię chodzić, a co dopiero pobieranie krwi, strzykawek też nie lubię. Analiza bardzo mi pomogła, dowiedziałam się jaką mam zawartość minerałów w organizmie. Okazało się, że mam podwyższony poziom metali ciężkich takich jak aluminium, ołów, arsen i rtęć, a także duże niedobory cynku i magnezu. Bardzo interesujące było dla mnie określenie jaki mam metabolizm, wyszło, że mam wolny, a także jakie choroby mogą mi grozić, ale to wyjaśnił mi ekspert telefonicznie. Ogólnie zmieniłam dietę na bardziej zbilansowaną i systematyczną, odrzuciłam palenie, zaczęłam się też suplementować. Za parę miesięcy znowu zrobię badanie i zobaczę czy się coś poprawiło. Polecam każdemu!
Obserwuj wątek
    • kazik45 Re: Analiza Pierwiastkowa Włosa 13.11.18, 15:33
      Ja ze swojej strony polecam Olimedica Centrum Medyczne ( www.olimedica.pl), robiłam też tam APW i naprawdę się zdziwiłam, jak dużo można dowiedzieć się z włosa o swoim organizmie. W swoim centrum mają też trychologów, którzy rzetelnie podchodzą do swojej pracy, także udało mi się uratować dzięki diecie i odpowiedniej suplementacji swoją garstkę włosów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka