Dodaj do ulubionych

Kwas hialuronowy - warto?

20.10.17, 12:06
Chciałam zasięgnąć opinii pań które już z takiego zabiegu korzystały. Czy to rzeczywiście taki cud?
Obserwuj wątek
    • madziiuchna Re: Kwas hialuronowy - warto? 03.11.17, 11:09
      Jak najbardziej jest to dobre rozwiązanie bo w przeciwieństwie do botoxu kwas hialuronowy występuje naturalnie w skórze. Ja wygładzałam sobie zmarszczki wokół ust i nosa w bodycareclinic.pl/ i jestem bardzo zadowolona z efektów.
    • pasikowa Re: Kwas hialuronowy - warto? 29.01.19, 19:45
      lepsze efekty przynosi metoda Lip Lift, dr Osuch ja wykonuje u siebie w dr Osuch Clinic. Znajoma tak powiększała górną wargę, bardzo naturalny efekt i przynajmniej trwały a kwas hialuronowy to raczej na jakis czas tylko
    • marlenacwir Re: Kwas hialuronowy - warto? 23.02.19, 21:40
      Ja się zdecydowałam na powiększenie ust preparatami Saypha i jestem bardzo zadowolona z efektu. Może zrobiłabym następnym razem trochę większe
      • katarzynka2001 Re: Kwas hialuronowy - warto? 06.03.19, 16:27
        Mi też zrobiono ostatnio tym preparatem, sayphą. Zadowolona - to mało powiedziane. Efekt jest świetny, zabieg prosty i jeszcze usta są taaakie nawilżone!
    • erka91 Re: Kwas hialuronowy - warto? 21.01.20, 14:52
      Polecam zainteresować się kliniką medycyny estetycznej MEDESTE CLINIC www.medeste.pl/ . Mają bardzo ciekawe propozycje dotyczące zabiegów. Najlepiej wybrać się na pierwszą wizytę, aby lekarz specjalista ocenił i dobrał odpowiednie zabiegi.
    • maria.pasik Re: Kwas hialuronowy - warto? 07.03.20, 19:03
      Widziałam same pozytywne opinie o tej klinice. Z tego co wiem, jako jedyni w Warszawie do przeszczepu włosów używają nowoczesnego robota Artas iX.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka