izaa912
10.10.16, 17:29
Witajcie!
Jeśli macie dość słuchania różnych porad nie tylko specjalistów, na temat tego jak powinniście się odżywiać aby schudnąć, aby poprawić wygląd włosów, skóry, paznokci, dość drastycznych diet i "głodówek", całodniowych treningów, brak Wam czasu na przygotowywanie specjalistycznych posiłków, czy spożywania odpowiedniej ilości warzyw i owoców co niestety jest ciężkie w wykonaniu, to właśnie program ten jest dla Was!
Nie jest to żaden spam, czy kolejne ogłoszenie oszustów chcących wyłudzić pieniądze! Jesteśmy dla Was, dostępni 24/7, służymy radą i wsparciem.
Firma ta, jest jedyną firmą na świecie, która posiada w składzie 98% naturalnych składników, mogą zażywać je dzieci, dorośli, osoby starsze, kobiety w ciąży oraz karmiące.
Przy regularnym stosowaniu dają naprawdę niesamowite efekty. Zastępują dzienną porcję warzyw i owoców, nasycają Nas dzięki czemu nie podjadamy między posiłkami,
Jeśli jesteś zainteresowana/-y programem, chcesz zmienić coś w swoim życiu napisz do mnie! Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytanie oraz dobrać odpowiednie produkty :)
Tak ja pisałam:
Dostajesz od nas ;
Plan treningowy
Plan żywieniowy
Przepisy na dania
Detox
Moje wsparcie
Jedyne za co płacisz to produkty spożywcze i produkt odżywczy :)
jeśli jesteś zainteresowany/-a skontaktuj się ze mną tutaj poprzez forum, ewentualnie podaj maila, a ja się odezwę i opiszę wszystkie szczegóły!! NIE BÓJ SIĘ PYTAĆ, TO NIC NIE KOSZTUJE!
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu! :)