Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Okna - mój powód do dumy

28.07.14, 22:38
    ,,Inspiruje nas doskonałość" to zdanie jest jak najbardziej prawdziwe w odniesieniu do firmy Petecki, która wyprodukowała i montowała okna w moim domu .Nigdy nie spodziewałam się że dobrze zamontowane okna dają tyle radości... a jednak. Ekipa monterska pod nadzorem Pana Włodka z firmy Petecki to prawdziwi profesjonaliści. Ciepły montaż na taśmach Inbruck jaki zaprezentowali w moim domu, mógłby służyć za wzór dla wszystkich ekip montujących okna. Tak sprawnej i znakomicie wykonanej pracy nie widziałam nigdy, choć odwiedzałam wiele placów budowy, zanim zabrałam się za budowę własnego domu. Serdecznie polecam okna firmy Petecki.
    Obserwuj wątek
      • kobietabuduje Re: Okna - mój powód do dumy 28.07.14, 23:34
        kobietabuduje napisał(a):

> ,,Inspiruje nas doskonałość" to zdanie jest jak najbardziej prawdziwe w odniesi
        > eniu do firmy z mojej okolicy, która wyprodukowała i montowała okna w moim domu .Nigdy
        > nie spodziewałam się że dobrze zamontowane okna dają tyle radości... a jednak.
        > Ekipa monterska pod nadzorem Pana Włodka to prawdziwi profesjon
        > aliści. Ciepły montaż na taśmach Inbruck jaki zaprezentowali w moim domu, mógł
        > by służyć za wzór dla wszystkich ekip montujących okna. Tak sprawnej i znakomic
        > ie wykonanej pracy nie widziałam nigdy, choć odwiedzałam wiele placów budowy, z
        > anim zabrałam się za budowę własnego domu.
      • jackowski2000 Re: Okna - mój powód do dumy 08.08.14, 10:14
        Polecam również stronę http://www.jakieokno.pl/ - bardzo dużo ciekawych, przydatnych informacji na temat właściwego doboru i montażu okien :)
        • harry7 Re: Okna - mój powód do dumy 29.09.14, 09:05
          Ja wybrałam okna PVC z profilami Inoutic. Świetnie się wpasowały w wystrój mojego domu. A co najważniejsze, to ubiegłej zimy mieliśmy znaczne oszczędności na ogrzewaniu. Jestem zachwycona :)
        • harry7 Re: Okna - mój powód do dumy 29.09.14, 09:07
          Ja wybrałem okna PVC z profilami Inoutic. Żona mówi, że świetnie się wpasowały w wystrój mojego domu. A co najważniejsze, to ubiegłej zimy mieliśmy znaczne oszczędności na ogrzewaniu. Jestem bardzo zadowolony z okien :)
        • bozenkapys Re: Okna - mój powód do dumy 26.03.16, 13:55
          JEst masa stron www odnośnie tego jakie okna wybrać itd. Najcenniejsze to trafienie na firmę, która nie chce z nas zedrzeć a najważniejsze dla nich to fachowe i odpowiednie doradztwo
      • mtrrr Re: Okna - mój powód do dumy 07.11.14, 12:38
        Ja kupujac wyposażenie do domu zdecydowałem sie na okna pcv, głównie na wygode, na koszt oraz mozliwośc szybkiego montazu, poplecam serdecznie, kupiłam www.skladbudowlany-zuromin.pl/ i wyszło fajnie, teraz mozna budowac dalej
        • bozenkapys Re: Okna - mój powód do dumy 26.03.16, 13:57
          ja polecam firmę Oknolux z Gliwic!!!
      • grzegorz1981-1981 Re: Okna - mój powód do dumy 09.01.16, 12:46
        Twoje okna sa nieszczelne, cieżko sie domykają? Zadzwon do nas my pomożemy Ci usunąć te usterki. Kazde okna PCV da się naprawić. Koszt taki nieporównywalnie jest niższy niż zakup nowego i jego montaż. Zadzwoń my ocenimy stan twoich okien i drzwi, doradzimy czy warto inwestować w naprawe czy lepiej zakupić nowe okna.
        Sprawujemy również na życzenie klienta nadzór nad przebiegiem montażu okien. Prawidlowy montaż to 90% calej inwestycji. Dzieki niemu twoje okna bedą pracowały bardzo dlugo bez problemów. Koszt takiej uslugi to tylko 100 zł.
        Zapraszsmy do wspólpracy.
        Tel. 732851437
      • arkadiuszlodz Re: Okna - mój powód do dumy 26.04.16, 14:37
        wITAM ,ja polecam okna firmy drutex iglo energy ,naprawde wysoka półka .Monatż robiła mi firma z łodzi Franus -tu tez jestem zadwolony .
        • bozenkapys Re: Okna - mój powód do dumy 26.05.16, 09:08
          Witam, polecam firmę Oknolux z Gliwic, mają wielu producentów i potrafią doradzić i dobrać okna na każdą kieszeń
        • graszkagaga1 Re: Okna - mój powód do dumy 28.05.16, 10:01
          Na rynku jest tak wielu producentów, że ciężko jest zdecydować się na jakąś.
      • ms27 Re: Okna - mój powód do dumy 30.03.19, 14:45
        Polecasz okna firmy Petecki a ja polecam portal który sprzedaje okna twoje-okna.com
      • michal.swida5 Re: Okna - mój powód do dumy 15.03.20, 16:04
        fajne rozwiązanie to też - twoje-okna.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka