Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam kontaktu z kimś z firmy AMPOL OKNA PCV

05.06.15, 12:45
    Witam wszystkich,
    czy ktoś coś wie co się stało z ludzmi z firmy AMPOL OKNA PCV Andrzej Piotrowski z Wilanowa?
    Głównie poszukuję kontaktu z Panem Albertem Kuleszą ,który dokonywał u mnie w domu pomiarów okien (chodzi mi o kontynuacje wymiany okien). Jeżeli ktoś wie jak można się z nim skontaktować to bardzo proszę o pomoc,
    bo numer telefonu który mi zostawił nie odpowiada a w Ampolu też cisza nikt nie odbiera telefonu.
    Z góry dziękuję za pomoc.
    Pozdrawiam
    M.

Obserwuj wątek
      • ewa.matusik Re: Szukam kontaktu z kimś z firmy AMPOL OKNA PCV 14.06.15, 20:08
        Hej, też się naszukałam jak głupia po całym internecie, dopiero jak sobie przypomniałam ze był u mnie Albert Kulesza i wpiałam to w google to mi wyskoczyła strona www.oknawawa.pl chłopaki założyli swoja społkę i do nich sie zgłosiłam. Trzeba przyzanć że Pan Piotrowski ich dobrze wyszkolił ja juz po montazu kontynuacji. Polecam z czystym sumieniem...
      • ejakewka2015 Re: Szukam kontaktu z kimś z firmy AMPOL OKNA PCV 28.06.15, 09:37
        Od jesieni 2014 firma Ampol nie działa. U mnie wykonali bardzo nieporządny montaż w listopadzie ub roku. Po kilku dniach spisali protokół reklamacyjny i nigdy wię się nie pojawili, pomimo woelu telefonów i maili z mojej strony. Szukam innych osób potraktowanych w ten sposób, aby złożyc pozew zbiorowy. Ewa :-/
        • ome-ga3 Re: Szukam kontaktu z kimś z firmy AMPOL OKNA PCV 29.06.15, 07:05
          ja też miałam montaż w listopadzie, przywieźli mi inne klamki niż w zamówieniu, dodatkowo część okien po zdjęciu folii ochronnej jest porysowana. Nie mam protokołu reklamacyjnego bo firma się już zwinęła. Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka