Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomoc w wyborze producenta okien

05.07.15, 17:12
    Witajcie,
    czy ktos z Was ma doswiadczenia z pomnizszymi producentami okien PCV:
    Firma Marsel - z Goleniowa k. Szczecina
    Firma MS Wiecej niz okna - ze Szczecina, ul. Ku Sloncu 101
    Firma EkoOkna - Kornice ul. Spacerowa 4 47-480 Pietrowice Wielkie

Bede wdzieczny za wszelkie porady, opinie
    Obserwuj wątek
      • bonifacy64 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 07.07.15, 10:59
        Niestety z nikim z powyższych nie miałem do czynienia. Jednak nie musisz wybierać producenta okien ze swoich okolic, osobiście korzystałem z usług firmy oddalonej ode mnie o prawie 400 km. Rybnicki producent okien ma ponad 20 letnie doświadczenie w branży. Miałem dosyć kosztowną inwestycję i powierzyłem firmie GBI produkcję i montaż okien - jestem bardzo zadowolony. Szczerze mogę polecić, doświadczenie robi swoje jednak.
        • bulaje Re: Pomoc w wyborze producenta okien 07.07.15, 11:10
          Czy brałeś może zawiasy kryte? Masz jakieś doświadczenia na tym polu? Możesz coś powiedzieć?
          • bonifacy64 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 09.07.15, 10:32
            Mam zawiasy kryte i nie mam żadnych minusów z nimi związanych. Także polecam:-)
        • bozenkapys Re: Pomoc w wyborze producenta okien 26.03.16, 13:51
          Ja w pełni polecam firmę Oknolux z Gliwic, mają kilku producentów.
      • bozenkapys Re: Pomoc w wyborze producenta okien 25.04.16, 19:09
        Polecam kontakt z firmą Oknolux, tam dobrze doradzą
        • graszkagaga1 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 28.05.16, 10:03
          Też znam tą firmę. Sama robiłam u nich okna i to już ponad 4 lata temu, szybko i solidnie
      • arora.komudi Re: Pomoc w wyborze producenta okien 15.05.17, 13:19
        why don't you go for www.dkhardware.com/, i guess you will everything you are looking for here.
        I hope this helps!
        • 22karo22 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 25.05.17, 12:50
          Ja polecam firmę z Zamościa LUKS KOLOR www.lukskolor.pl , wycena i pomniary są gratis, montaż na najwyższym poziomie, fachowe porady, gwarancja jakości !
      • caroll32 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 12.09.17, 09:34
        Witam, minęło już nieco czasu od pierwszego wpisu, ale jeśli ktoś szuka fachowej firmy okiennej, Marsel z Goleniowa jest wart uwagi. Pilnują standardów jakościowych i można mieć pewność, że okna będą naprawdę energooszczędne. Trzymają się dość rygorystycznych wymogów dostawcy w ramach programu Schuco Premium Partner, dlatego można mieć pewność, że raz zamontowane okno będzie służyć bezawaryjnie latami. Mam te okna od czterech lat, moi znajomi od dwóch i nic się nie dzieje, a widziałem już jak się zachowują tańsze okna po upływie takiego czasu – naprawdę jest różnica w jakości.
      • ms27 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 30.03.19, 14:42
        Myślę, że powinieneś się zwrócić tutaj o poradę. Napewno ci pomogą twoje-okna.com
      • michal.swida5 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 29.03.20, 10:47
        PORÓWNAJ CENY OKIEN u kilku sprzedawców z twojego miasta = [url]http://twoje-okna.com[/url]
      • karolinee32 Re: Pomoc w wyborze producenta okien 12.08.21, 14:04
        Witam! Od dłuższego czasu poszukuję nowych okien do domku na wsi. Najbardziej zależy mi na [url=https://oknobank.pl/oferta/okna/]okna kommerling 76 md[/url]. Podczas poszukiwań znalazłam oknobank.pl/oferta/okna/. Czy korzystał już ktoś z tej usługi? Jakie macie opinie na ten temat? Proszę o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka