Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Regulacja okien!

01.12.15, 19:49
    Hej :) Wynajmuję mieszkanie w bloku, w którym są okna pcv, idzie zima, a ja coraz bardziej czuję, że po prostu wieje mi po plecach. Nie są to okna nowe, ale wiekowe też nie są, na moje oko taka średnia generacja. Naczytałam się w necie, że okna powinny mieć regulację docisku. Jak ona ma wyglądać? Bo nie jestem pewna czy to to? Mam zdjęcia, tylko nie bardzo wiem, jak je tutaj dodać. Może ktoś mi pomoże? :)
    Obserwuj wątek
      • grzegorz1981-1981 Re: Regulacja okien! 09.01.16, 12:42
        Twoje okna sa nieszczelne, cieżko sie domykają? Zadzwon do nas my pomożemy Ci usunąć te usterki. Kazde okna PCV da się naprawić. Koszt taki nieporównywalnie jest niższy niż zakup nowego i jego montaż. Zadzwoń my ocenimy stan twoich okien i drzwi, doradzimy czy warto inwestować w naprawe czy lepiej zakupić nowe okna.
        Sprawujemy również na życzenie klienta nadzór nad przebiegiem montażu okien. Prawidlowy montaż to 90% calej inwestycji. Dzieki niemu twoje okna bedą pracowały bardzo dlugo bez problemów. Koszt takiej uslugi to tylko 100 zł.
        Zapraszsmy do wspólpracy.
        Tel.732851437
      • oliwka_kul Re: Regulacja okien! 31.01.17, 09:31
        mam problem z parą na oknach, czy regulacja pomoże?
        • pawelek_trel Re: Regulacja okien! 31.01.17, 09:33
          jak najbardziej powinna pomóc. ew poszukaj w internecie innych rozwiązań, jest mnóstwo stron gdzie można znaleźć info na ten temat, np.
          mtbjasinski.com.pl/para-oknach-sie-pozbyc/ regiodom.pl/portal/porady-domowe/porzadki-i-eksploatacja/parowanie-szyb-okiennych-jak-mu-zapobiegac muratordom.pl/budowa/dachy-i-stropy/parowanie-szyb-dlaczego-okna-w-domu-paruja,17_11660.html
        • sagios15 Re: Regulacja okien! 02.09.21, 09:18
          Regulacja na parowanie nie pomaga.
          Zależy też czy para zbiera się od wewnątrz mieszkania czy pomiędzy szybami.
          Jeśli od wewnątrz mieszkania a wentylacja grawitacyjna jest drożna to okna trzeba rozszczelniać/uchylać żeby ta wentylacja w ogóle miała szansę działać. Jeśli pomiędzy szybami to pakiet się rozszczelnił i masz szybę do wymiany. O parowaniu poczytasz tutaj www.naprawaokien.waw.pl/okna_szyby_paruja.html
      • martaszka90 Re: Regulacja okien! 23.10.18, 21:38
        Regulacje tak naprawdę można zrobić samemu są instrukcje na Yt.
      • ms27 Re: Regulacja okien! 30.03.19, 14:41
        Nie mam wiedzy, ale myślę że jak zapytasz tutaj to dostaniesz informację jakiej szukasz. twoje-okna.com
      • marylka88 Re: Regulacja okien! 29.08.19, 21:05
        Jakbyś w przyszłości szukał jakiegoś fachowca który naprawi twoje okna to polecam firmę naprawa-okien.com. Znają się na rzeczy
      • michal.swida5 Re: Regulacja okien! 29.03.20, 10:47
        PORÓWNAJ CENY OKIEN u kilku sprzedawców z twojego miasta = [url]http://twoje-okna.com[/url]
      • p.wolinek Re: Regulacja okien! 08.12.20, 11:37
        Moje są bardzo szczelne bostal.com.pl/dobor-tanich-okien-pcv/ jak najbardziej dobry zakup.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka