Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Okna systemu KBE - Grenline 88 mm

26.02.17, 12:55
    chciałem się spytać czy ktoś może podzielić się opinią na temat użytkowania okien systemu KBE - Grenline 88 mm instalowanych przez firmę dom-plast z Ostrowca Św ul Kilińskiego 22H. Ja zainstalowałem w/w okna w marcu 2015 r i aż do dużych mrozów było ok . , teraz mam trochę problemów z szczelnością na uszczelkach wewnętrznych , może ktoś ma podobny problem

pozdrawiam kerik
    Obserwuj wątek
      • lopiola Re: Okna systemu KBE - Grenline 88 mm 28.04.17, 16:24
        Czy coś się wyjaśniło w sprawie tych okien?
        Mam zamiar też takie montować w Ostrowcu.
      • kerikd Re: Okna systemu KBE - Grenline 88 mm 30.04.17, 11:52
        w sprawie okien nic się nie wyjaśniło (reklamacja złożona na piśmie w dniu 23.01.2017r ) i do tej pory żadnej reakcji ze strony sprzedającego dom-plast z Ostrowca Św ul Kilińskiego 22H - normalnie zostałem zlekceważony i olany , kupiłeś to twój problem radź sobie sam. Żebym wiedział że tak wygląda serwis w tej firmie i reakcja na reklamację to nigdy bym tych okien u nich nie zamówił. Miałem kpić w okno-plast z Krakowa (mają przedstawiciela na ul. Jana Pawła II - obok MPK) nawet tam też robią trzy - szybowe i miałem już wycenę - była wyższa o 750 zł niż w dom-plast z Kilińskiego , tam było taniej oraz ładne reklamy(co mnie skusiło do przyjęci ich oferty) ale okazało się że gorzej !! czego teraz b.żałuję ale jest za późno. Nie wiem co dalej z tym zrobić , chyba pójdę do Rzecznika praw klienta , ale muszę poczeakć do następnej zimy żeby coś udowodnić t.z.n do mrozów żeby coś udowodnić. Tak że nie polecam nikomu okien z dom-plastu z Ostrowca Św ul Kilińskiego 22H .
        • lopiola Re: Okna systemu KBE - Grenline 88 mm 30.04.17, 15:24
          Nie trzeba czekać do mrozów, wystarczy zrobić zdjęcia kamerą termowizyjną. Przy takiej pogodzie jak teraz wystarczająco dobrze wyjdą wszelkie niedokładności.
      • ms27 Re: Okna systemu KBE - Grenline 88 mm 30.03.19, 14:43
        Myślę, że o opinię o tych oknach warto zapytać w twoje-okna.com . Oni powiedza ci coś wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka