Dodaj do ulubionych

okulary ochronne

12.12.14, 12:15
Witam, potrzebuję okularów jako formę ochrony, czy wystarczą najtańsze szkła?
Obserwuj wątek
    • artur377 Re: okulary ochronne 10.11.15, 11:10
      www.okularyochronne24.pl/ zerknij tutaj
      • konwalia2203 Re: okulary ochronne 10.11.15, 11:50
        przed czym maja chronić?
        • jadeitgirl Re: okulary ochronne 12.11.15, 23:40
          Jeżeli chodzi o okulary ochronne to mogę polecić sklep www.okularyochronne24.pl
          Nie wiem jakiej konkretnie oczekujesz ochrony, ale ja tu kupowałam sobie okulary sportowe - idealne m.in. do jazy na rowerze; a mój mężczyzna (z racji wykonywanego zawodu) kupił sobie okulary ochronne BHP. Oboje jesteśmy zadowoleni ;) z tego co widzę sklep ma wiele modeli do wyboru, więc na pewno coś dla siebie znajdziesz :)
          • solaris20 Re: okulary ochronne 24.11.15, 15:25
            majka chyba już kupiła bo nie odpowiada o co dokładnie jej chodziło
    • zakrecona89 Re: okulary ochronne 14.01.16, 17:01
      Jeśli szukasz okularów ochronnych, koniecznie zajrzyj tutaj: www.okularyochronne24.pl/. Już drugi raz zamawiałam u nich okulary ochronne dla mojego chłopaka. Jedne są wykorzystywane w domu podczas remontu, świetnie chronią przed pyłem i innymi drobinkami. Natomiast drugich używa w pracy. Oboje jesteśmy z nich zadowoleni, już nie trzeba się tak martwić o oczy, gdyż okulary świetnie je chronią. Polecam!
    • vo.optyk Re: okulary ochronne 09.02.16, 16:24
      okulary pchronne dla kazdego moga coś innego znaczyć
      • katarzyna197705 Re: okulary ochronne 26.02.16, 15:47
        czy firma produkująca okulary ochronne może zamontowac szkła progresywne?
        • milusiaw Re: okulary ochronne 02.03.16, 20:56
          Ostatnio szef zamawiał u nich kilka kompletów okularów dla naszych spawaczy:
          www.okularyochronne24.pl/ wszystko przebiegło bezproblemowo, pełen profesjonalizm. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze sklepem www.okularyochronne24.pl/
    • loren83 Re: okulary ochronne 29.03.16, 18:16
      Witam , ja mogę śmiało polecić stronę www.okularyochronne24.pl gdzie zakupiłam jakiś czas temu mężowi okulary na imieniny i skończyły się takie objawy jak zaczerwienie, ropa na oczach, szczypanie .Dokładnie są to te okulary www.okularyochronne24.pl/okulary-sportowe-pl-daytona-1-gt-blue są sportowe ,ale do jazdy samochodem jak najbardziej się nadają ,mąż jeżdzi ciężarówką i potrzebował właśnie takich okularów nie raz upadły na beton czy asfalt i nic się nie stało,ponieważ są nietłukące. Polecam ta stronę i okulary znajdujące się w tym sklepie.
    • teowo Re: okulary ochronne 19.06.19, 11:46
      Okulary ochronne muszą spełniać odpowiednią normę. Nie muszą wyglądać siermiężnie, więc możesz naprawdę znaleźć porządne i dobrze wyglądające ( wiele osób ma z tym problem). Duży wybór znajdziesz w hurtowni bhp oferującej różnego rodzaju okulary ochronne. My korzystamy z avacore.pl/okulary-ochronne-bhp i kupujemy różne - zabudowane, "normalne" antyodpryskowe, korekcyjne z różnymi szkłami
    • karolkarol90 Re: okulary ochronne 09.04.22, 01:22
      Zależy, do czego potrzebujesz. Jeśli np. prace budowlane to polecam zajrzeć tu do sklepu: pro-materials.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka