lakris 24.02.05, 17:26 jestem ciekawa czy ja samatu zagladam czy jeszcze jacys polacy? mozna by sie spotkac bylo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr10530 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 24.02.05, 18:22 bede 20 lipca w Reykjaviku, zapraszam na kawe Odpowiedz Link
lakris Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 25.02.05, 16:21 chodzi mio o polakow nastale mieszkajacych na islandi ale oczywiscie spotkac sie mozna Odpowiedz Link
stanrick Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 25.06.05, 07:13 czesc! Niewiem czy to prawda,ale slyszalem ze w Islandii jest sporo naszych rodakow. Pozdrowienia z goracych Emiratow! Odpowiedz Link
lakris Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 12.07.05, 01:31 o tak jest sporo naszych rodakow. pogrupowali sie i nie potrafia ze soba normalnie zyc. coz najdziwniejsza nacja zagranica. przypuszczam ze kazdy polak zagranica wie cos na ten temat. POMAGAJMY A NIE PRZESZKJADZAJMY!! Odpowiedz Link
stanrick Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 23.07.05, 10:49 lakris napisała: > o tak jest sporo naszych rodakow. pogrupowali sie i nie potrafia ze soba > normalnie zyc. coz najdziwniejsza nacja zagranica. przypuszczam ze kazdy polak > > zagranica wie cos na ten temat. > > POMAGAJMY A NIE PRZESZKJADZAJMY!! Niestety masz racje.To smutne ale prawdziwe.W Emiratach jest znacznie mniejsza Polonia ale mniej-wiecej podobnie to samo. pozdrawiam! Odpowiedz Link
violetka7 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 16.07.07, 16:04 stanrick napisał: > lakris napisała: > > > o tak jest sporo naszych rodakow. pogrupowali sie i nie potrafia ze soba > > normalnie zyc. coz najdziwniejsza nacja zagranica. przypuszczam ze kazdy > > polak Witam wszystkich jestem od niedawna proszę o kontakt Viola > > > > zagranica wie cos na ten temat. > > > > POMAGAJMY A NIE PRZESZKJADZAJMY!! > Niestety masz racje.To smutne ale prawdziwe.W Emiratach jest znacznie mniejsza > Polonia ale mniej-wiecej podobnie to samo. > pozdrawiam! Odpowiedz Link
lakris Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 16.07.07, 17:25 no to witamy na wyspie! Odpowiedz Link
violetka7 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 20.07.07, 14:33 Witaj mam na imie viola jestem tu od 11.07 mam 43lata mam kłopoty z pracą prosze może masz jakieś namiary mieszkam na vesterberg pozdrawiam Odpowiedz Link
lakris Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 20.07.07, 19:49 musisz pojsc do biura pracy i sie zarejestrowac jako poszukujaca pracy. jesli zasz angielski to bedzie napewno latwiej. chcesz to napisz do mie na maila to ci podesle pare linkow. Odpowiedz Link
violetka7 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 24.07.07, 00:41 sos pomóż nieznam angielskiego jestem dwa tygodnie zaczynam sie powoli załamywać viola prosze o kontakt 8952864 gg Odpowiedz Link
gregory02 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 09.05.06, 14:33 lakris napisała: > jestem ciekawa czy ja samatu zagladam czy jeszcze jacys polacy? mozna by sie > spotkac bylo... Odpowiedz Link
koston12168 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 16.05.06, 01:42 hejka lakris jesstem np. ja ehhe mieszkam w miescie niedaleko Selfos (Porlakshofn) milo by bylo spotkac sie z jakimis polakami na piwku lub kawie goraco pozdrawiam i daje muj kontakt dla ludzi zainteresowanych wiadomosciami z Islandi gg 1519203!! Odpowiedz Link
ggg66 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 06.09.06, 13:41 Prosze o kontakt z osoba mieszkajaca w Islandi. Dziekuje ggg66@gazeta.pl Odpowiedz Link
rysymafa Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 18.01.08, 23:27 mialam dopisac ze jestem tutaj od pol roku i mieszkamy z mezem i synkiem w reykjaviku :) tez chetnie bym sie spotkala na kulturalnym, polonijnym piwku/kawie Odpowiedz Link
hanuszka1305 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 11.05.08, 21:16 Witam. Ja w nabliższym czasie wybieram się z córcią do partnera który pracuje w Reykjaviku i chciałam cię prosić (jeżeli mogę) o radę co zabrać ze sobą -chodzi mi głównie o córcie która ma 19miesięcy. Wiadomo matka-matce najlepiej doradzi :) Bardzo proszę o kontakt i pozdrawiam Ania moje gg to 3268527 Odpowiedz Link
lakris Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 14.05.08, 21:12 wiesz mysle ze zabierz to co na lato i na jesien a reszte dokupicie tu na miejscu bo przeciez takei male dzieci szybko rosna. wejdz na forum: www.iceland.pl lub www.forum.iceland.pl Odpowiedz Link
lady391 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 22.07.07, 20:54 mam prosbe. We wrzesniu lece na Islandie. Mam juz zalatwiona prace ale chcialabym dowiedziec sie jak tam sie zyje.Kazda informacja jest dla mnie na wage zlota ;) Odpowiedz Link
pasticcio28 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 24.02.08, 20:43 jestes teraz jeszcze na wyspie. jestem strasznie ciekawa, jak wyglada u was zycie. Napisz krotko, jezeli znajdziesz chociaz chwile. pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeusz68 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 02.03.08, 10:20 mialem byc juz 2 miesiace temu ,ale cos niewyszlo pozdrawiam tadeusz68 Odpowiedz Link
madziula201 Re: czy jest z nami ktos jeszcze z islandi? 27.04.08, 18:57 Witam .Mam 43 lata Kiedys bylam miesiac a teraz od 2 miesiecy sobie tu zyje i podejrzewam ze ten czas sie wydluzy ,moze i do kilku lat.Pozdrawiam Odpowiedz Link