Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

IP: *.cdma.centertel.pl 27.05.11, 13:41
    Poszukuję dobrego fachowca do wykonania mebli kuchennych na wymiar z Elbląga badź okolic. Czy ktoś może kogoś polecić? Zastanawiam się firmami: "Mini-Ster", "Elmro", "Patpol". Proszę o opinie.
    Obserwuj wątek
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 17.11.14, 22:12
        meble kuchenne na zamowienie elmro
      • assiaa0 Re: Meble kuchenne na wymiar 13.05.15, 19:08
        Witam niech Państwo nigdy nie kupują od firmy PATPOL mebli, zero zainteresowania klientem. Jakiekolwiek zgłoszenia reklamacji są ignorowane, czekam już ponad trzy miesiące na naprawienie 3 systemów w szafkach.
        Jeszcze raz nie polecam !
      • assiaa0 Re: Meble kuchenne na wymiar 13.05.15, 19:09
        Witam niech Państwo nigdy nie kupują od firmy PATPOL mebli,brak zainteresowania klientem. Jakiekolwiek zgłoszenia reklamacji są ignorowane, czekam już ponad trzy miesiące na naprawienie 3 systemów w szafkach.
        Jeszcze raz nie polecam !
        • slabego Re: Meble kuchenne na wymiar 09.12.15, 21:06
          Witam w październiku zamówiłam meble kuchenne w firmie PATPOL-oczywiście absolutnie nie polecam nikomu tej firmy KRZAK są nieprofejonalni i nieopowiedzialni.Zaczeło sie od chwili wyznaczonego terminu żadnego telefonu samemu trzeba było sie domagac kiedy się zjawia i to dosłwinie.Nie dokończone w wymogach meble .źle rozstawine nogi brak listw i zero zainteresowania i odpowiedzi na niedotrzymanie umowy.Serdecznie odradzam tę firmę bo nie są tani a partactwo pierwszej klasy.Zeby nie zaliczka wcześniej wpłacona to z pewnościa zrezygnowałabym z ich usług. Nie polecam
        • slawko36 Re: Meble kuchenne na wymiar 08.07.16, 21:50
          Potwierdzam opinie na temat firmy PATPOl z Elbląga. Zamontowac to jeszcze umieli natomiast meble zaczęły rozpadac sie po niespełna roku użytkowania. Reklamacja to nieustanne dzwonienie i dopraszanie sie o wymiane wadliwych elementów. Po pół roku dzwonienia łaskawie wymienili odpadające części kuchni . Generalnie przestrzegam przed firmami krzak - tą spotkaliśmy w Pruszczu Gdańskim na giełdzie
      • jowoso77 Re: Meble kuchenne na wymiar 15.12.15, 19:52
        Witam. Mam pytanie czy ktos zamawial meble kuchenne Rast i Tara Szczecin ul.Jagiellonska . Zaczynam miec obawy co do wykonawcy za kazdym razem rozmawiam z kims innym z tego salonu ktory nic nie wie na tematy ktore byly omawiane z poprzednikiem. Dzisiaj dowiedzialam sie ze jutro przywioza do mnie meble a cala kwote za te meble, montaz (przewoz i wniesienie dzisiaj sie dowiedzialam tez sa odplatne tyle rozmow nikt o tym nie wspomnial) mam przekazac kierowcy a w czwartek ktos przyjedzie i mi je zamontuje . Nie wiem co o tym myslec bylabym wdzieczna za informacje mam nadzieje ze pozytywne
      • magnolia50 Re: Meble kuchenne na wymiar 14.01.16, 15:38
        Firma Elmro robiła u mnie meble kuchenne na wymiar. Nie polecam nikomu robią bez projektu ,nie dają gwarancji, co innego umawiają (chodzi o szczegóły) a co innego jest, po półrocznym czasie korzystania z szafek zawiasy wypadają, fronty się przekoślawiają, panowie dostarczający meble są niesympatyczni a do montażu trzeba wziąć inną ekipę. Jednym słowem totalna porażka.
        • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:37
          meble na wymiar
          • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:46
            arm55 napisał:

> meble na wymiar
        • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:47

elmro meble na wymiar
        • stokrotkagrazyna Re: Meble kuchenne na wymiar 09.02.16, 12:03
          Witam Firma Elmro z Elblaga robila u mnie i u szwagierki kuchnie. Biale na wysoki polysk. Jestem calkiem zadowolona, kuchnie ladnie wyszly, wybralysmy szuflady z systemami Blum ktore sprawnie dzialaja i cicho domykaja. Teraz Chce jeszcze szafe zamowic. Pomimo ze 2 razy zmienialam projekt projektant bez marudzenia nam doradzal. Takze jestem calkiem zadowolona i polecam firme Elmro.
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:39
        elmro meble na wymiar
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:41
        elmro meble
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:53
        elmro meble kuchenne na zamowienie
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 07.02.16, 23:54
        jak zamowic meble kuchenne na wymiar
      • arm55 Re: Meble kuchenne na wymiar 08.02.16, 00:02
        meble kuchenne elmro wysoka jakość usług i produktu
      • nowedomy Re: Meble kuchenne na wymiar 08.02.16, 21:47
        meble na wymiar,meble lazienkowe,szafki sypialne,stoly,szafy pzesuwne na wymiar
        zlewy,urzadenia agd,
      • ennigma.pl Re: Meble kuchenne na wymiar 28.07.16, 08:02
        ennigma.pl napisała:

ELMRO to porządna firma
      • ennigma.pl Re: Meble kuchenne na wymiar 28.07.16, 08:06
        ennigma.pl napisała:

> Niesłusznie oczerniłam firme ELMRO, zaszła pomyłka....zbierzność nazwisk właściciela firmy.
      • ennigma.pl Re: Meble kuchenne na wymiar 28.07.16, 08:24
        ennigma.pl napisała:
        Przepraszam za całą sytuacje, firma ELMRO została przeze mnie niesłusznie oczerniona. Zbieżność nazwisk właściciela firmy spowodowała błędny wpis z mojej strony Jak najbardziej POLECAM firmę ELMRO !!!
      • ennigma.pl Re: Meble kuchenne na wymiar 28.07.16, 08:26
        niesłusznie oczerniłąm firme ELMRO !!! Firma godna polecenia !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka