michalinakorz 15.11.12, 10:06 Polecam stronę www.bors.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kornel Re: Kuchnia jak marzenie IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 21:18 Ja właśnie zakończyłem z żoną remont kuchni marzeń ;) Największą zmianą jest pojawienie się baterii Oras Aventa: www.oras.com/pl/professional/products/Pages/ProductVariant.aspx?productcode=5932 :) Jak Wam się podoba? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stefka Re: Kuchnia jak marzenie IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 11:17 Ja natomiast polecam katalog, który można znaleźć na www.oras.com. Szczególnie chciałbym, żebyście zwrócili uwagę na piękną bezdotykową La Cucinę ;)) Sama mam taką w domu i jestem nią zachwycona. Dzięki fotokomórce mogę rozsądnie gospodarować wodą. Brudne ręce (co często zdarza się w kuchni) nie są już żadnym problem. Wystarczy tylko podłożyć łapki pod La Cucinę a woda popłynie idealnym strumieniem :))) Zero brudu, zero kombinowania, zero mozolnego czyszczenia baterii po kuchennych eksperymentach :) Polecam każdemu :) Odpowiedz Link Zgłoś