Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjnego

03.03.13, 14:23
    Witam,
    Zamierzam zakupic bez wiedzy mojej żony która własnie jest poza krajem grzejnik dekoracyjny do naszego salonu.Salon mamy w nowoczesnym stylu wiec chcialbym zakupic dosc oryginalny ale zeby nie byl kiczowaty i "oklepany" . Znalazlem interesujacy mnie grzejnik na jednym ze sklepow internetowych ale podobaja mi sie dwa:
    www.tanie-grzanie.net/product/Vera-1700-430-Kolor-Metalic-Grey-WYPRZEDAZ/?id=2026
    www.tanie-grzanie.net/product/Ribbon-1920-490-czarny-metalic-black-dostawa-24h/?id=3369
    Musi to byc duzy grzejnik poniewaz mam miejsce na niego.
    Prosze o pomoc w dobrze i opinie o tym ktory lepszy
    Obserwuj wątek
      • jakubdab Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 04.03.13, 11:40
        Jeśli to żona ma być zadowolona i będzie pewnie go sprzątać, to zdecydowanie pierwszy ;)
      • Gość: ki Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 11:26
        Przy puszczam, że uprawiasz tu nieudolnie zakamuflowaną reklamę, ale napiszę coś ku przestrodze innych mężów: nigdy nie kupujcie jakichkolwiek elementów wyposażenia wnętrz bez konsultacji z żoną. A najlepiej oddajcie te sprawy w ich ręce.
      • jakubdab Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 03.04.13, 12:25
        obawiam się, że cenowo mogłoby mnie to zniszczyć ;)
      • Gość: Ayanami Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne IP: *.play-internet.pl 28.07.13, 11:34
        Moim zdaniem bardzo fajne i ciekawe grzejniki ma Kalmar. Poszperaj sobie na ich stronie, napewno znajdziesz coś, co będzie Ci pasowało.
      • Gość: Jankaaa Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne IP: *.eaw.com.pl 09.07.14, 10:49
        Ja polecam zajrzeć na tą stronkę alukal.com.pl/ . Można dobrać sobie odpowiedni dla siebie grzejnik. Ja wybrałam i jestem bardzo zadowolona :)
        • lazienkatop Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 14.04.15, 09:17
          Ja natomiast uważam że najlepsze grzejniki to nie tam tylko tu. Tu jest lepiej niż tam. A tam jest trochę gorzej niż tu.
          Z punktu mając na uwadze ewentualną krytykę trzeba zrobić tak żeby tej krytyki nie było.
          Czek zis out. lazienkatop.pl/grzejnik-gorgiel-altus-vh-10060-p-3968.html
          • kacperrro80 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 21.04.15, 09:04
            Ja mam grzejniki dekoracyjne Purmo Narbonne VT. Mam zaufanie do Purmo, rodzice wiele lat mieli ich standardowe grzejniki i nigdy nie było z nimi problemów. Sam zakupiłem u siebie w Elblągu w Hydrobudzie. Jak się bierze całe wyposażenie do instalacji, można zaoszczędzić. Odnośnie tych grzejników dekoracyjnych – tu jest trudna sztuka pogodzenia nowoczesności z funkcjonalnością. Trzeba się dobrze orientować, aby dobrać dobry grzejnik.
      • elo.iza Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 29.04.15, 11:08
        Może np. takie: www.designerer.com/artykul/271/wnetrza-pieknie-dogrzane.html?page=3
        • tadek016 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 03.06.15, 07:44
          Oczywiście wygląd musi nam odpowiadać ale nie zapominajmy o mocy tego grzejnika
      • olka-989 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 29.05.15, 10:24
        Sąsiadka ma grzejnik dekoracyjny Verano na klatce schodowej. Wygląda jak obraz bo ładna grafika go zdobi.
      • monia-k1234 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 04.10.15, 19:37
        My kupiliśmy grzejnik dekoracyjny Aries marki Imers. Bardzo fajnie wygląda i jest solidnie wykonany. Poza tym szybko zrealizowali zamówienie. Po 8 dniach był już u nas w domu.
      • sandraaacz Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 05.10.15, 10:19
        A może pompy?
        www.propertydesign.pl/strefa_dostawcy/139/ogrzewanie_przyszlosci,340.html
        • ziolag2 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 14.10.15, 19:36
          grzejnik jak grzejnik, ja jako żona wolałabym nie zastać takiej niespodzianki zakupionej bez mojej wiedzy :) mój mąż pod moją nieobecność wyremontował łazienkę, całe szczęście w wyborze pomagała mu szwagierka która zna mój gust i byłam mile zaskoczona, najbardziej podobał mi się pomysł zabudowy wc - do tego mąż zastosował stelaż podtynkowy KKPOL, świetny efekt końcowy łazienka odmieniona, stelaże dostępne na kkpol.com
      • wozniakmiroslawa2000 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 02.12.15, 09:16
        Vlepek ja też jakiś czas temu stałam przed tym samym dylematem co Ty. Razem z mężem kupiliśmy w internecie solidne i funkcjonalne grzejniki dekoracyjne Instal Projekt. Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany to tutaj może sobie dokładniej przejrzeć wszystkie marki grzejników ozdobnych nie tylko do pokoju, ale i łazienki:

grzejniki-dekoracyjne.pl/pl/c/GRZEJNIKI-DEKORACYJNE/59

Pozdrawiam.
      • maciek4366 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 29.01.16, 11:54
        Ja wybrałem u siebie te : www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/elegante-design/ . I jestem zadowolony. Spełniają swoje zadanie, a co najważniejsze bardzo nowoczesne.
      • fhumerkury Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 20.02.16, 10:56
        Specjalizujemy się w sprzedaży wyposażenia łazienek (ceramika sanitarna, baterie), elementów techniki grzewczej oraz odnawialnych źródeł energii takich jak kolektory słoneczne, ogniwa fotowoltaniczne, czy pompy ciepła.
        Wieloletnie doświadczenie w sprzedaży wyposażenia łazienki oraz ogrzewania pozwala nam dobrać rozwiązania, które będą w pełni odpowiadać Państwa wymaganiom.
        Doświadczenie potwierdzone certyfikatami oraz wykwalifikowaną kadrą - pozwalają nam świadczyć usługi na najwyższym poziomie.
        Posiadamy własny sklep z magazynem w Gliwicach .
        Więcej informacji na www.fhumerkury.pl/
        Telefon 32 445 71 06 - Zapraszamy do kontaktu
      • atlantic_grzejniki Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.03.16, 21:23
        Polecam naszą tegoroczną nowość, czyli radiator Oniris. Emituje ciepło dzięki elementowi grzewczemu z dyfuzorem aluminiowym, a także folii grzewczej na płycie czołowej. Posiada czujniki ruchu, światła i otwartych okien, dzięki czemu obniża temperaturę, gdy nie ma nikogo w domu, jest noc lub podczas wietrzenia. Można sterować nim za pomocą aplikacji mobilnej Cozytouch w telefonie.
      • ja.kubeks Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 06.06.16, 20:48
        Zobacz sobie na grzejniki ARTHOR to ci już żadne inne się nie spodobają.
      • gprd grzejnik dekoracyjny z nadrukiem jak obraz 21.07.16, 16:09
        Ryzykownie jest kupować coś bez konsultacji z partnerem, który często ma inny gust. Dlatego długo się nie wahałem zanim kupiłem rodzicom Infrapanel na podczerwień. Grzejnik jest płaski, oprawiony w ramki wygląda jak obraz. Dowolny nadruk rodzice mogli sobie sami wybrać (nawet w miarę szybko i bezkonfliktowo im poszło- docenili moje zdjęcie z pejzażem, które im pokazałem po wakacjach). Teraz w pokoju gdzie najczęściej przebywają muszę go zamontować i będę spokojny, że ta zima będzie dla nich cieplejsza.
      • sandflower5 Re: grzejnik dekoracyjny z nadrukiem jak obraz 18.09.16, 14:47
        Zobacz tu - nadruki na grzejnikach
        • konsultant_viessmann Re: grzejnik dekoracyjny z nadrukiem jak obraz 23.09.16, 14:21
          Ja również polecam grzejniki - z oferty firmy Viessmann!
          Cennik i obszerna oferta TUTAJ: http://www.viessmann.pl/pl/budynki-mieszkalne/technika-systemowa/grzejniki.html

Jak są pytania - służe pomocą!
      • deco_rabbit Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 20.12.16, 10:27
        Mamy dla Was fajny i oryginalny pomysł na dekorację ścian salonu/sypialni/biura/restauracji/hotelu. Co powiecie na grzejnik dekoracyjny grafiką, takie jak na naszej stronie: decorabbit.pl/13-grzejniki Jesteśmy ciekawi Waszych opinii i pomysłów co chcielibyście zobaczyć na powierzchni grzejnika. Możliwość doboru grafiki jest nieograniczona :) Do tego oczywiście wybór rozmiaru. Robimy też bardzo fajne poduszki bawełniane z możliwością przygotowania własnych kolekcji, lustra z grafiką na ramie oraz fototapety.
      • andrzejsz31316 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 09.11.23, 11:21
        polecam grzejniki ze strony www.grzejniki-royalterm.com/ są to bardzo ładne i solidnie wykonane grzejniki w przystępnej cenie
      • miecuuu Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 14.11.23, 13:46
        Ja kupiłem ze strony grzejniki-royalterm.com/
        dokładnie ten

grzejniki-royalterm.com/grzejniki-lazienkowe-pionowe/95-3624-grzejnik-lazienkowy-pionowy-primeslim.html#/20-kolor-antracyt_struktura/113-rozmiar-1480x530/122-orientacja-pionowy

i jestem bardzo zaskoczony jakością tego grzejnika. Na początku się wstrzymywałem ale zachęciła mnie polityka zwrotu do 14 dni oraz gwarancja producenta na 4 lata
      • ddzxv Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.11.23, 09:01
        Polecam grzejniki ze strony grzejniki-royalterm.com/
      • marqqq1 Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.11.23, 09:03
        myślę że taki będzie bardzo dobrze się prezentował grzejniki-royalterm.com/grzejniki-dekoracyjne-pionowe/91-3559-grzejnik-dekoracyjny-panelowy-pionowy-venus.html#/24-kolor-czarny_mat/109-rozmiar-1000x450/122-orientacja-pionowy
      • xcvcx Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.11.23, 09:04
        myślałeś nad czymś takim?
        grzejniki-royalterm.com/grzejniki-dekoracyjne-pionowe/78-3328-grzejnik-dekoracyjny-pionowy-breeze.html#/122-orientacja-pionowy/128-kolor-antyk_ciemny/136-rozmiar-621x540
      • bartteqq Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.11.23, 09:12
        Sprawdź na stronie grzejniki-royalterm.com/ mają duży wybór a strona zbiera bardzo dobre opinie.
        Sam kupowałem u nich stacjonarnie grzejnik łazienkowy i jestem zadowolony
      • mariamm Re: Prosze o pomoc w dobrze grzejnika dekoracyjne 23.11.23, 09:15
        Nie spodziewałem się, że grzejniki mogą być tak estetyczne! Kupiłem jeden do sypialni, a teraz zastanawiam się, dlaczego nie wymieniłem wszystkich wcześniej. Wspaniała jakość i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Z pewnością wrócę po więcej!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka