Gość: aneta IP: *.leon.com.pl 03.08.04, 14:09 ja mam sposób na nudny dom po prostu maluje ściany na barwne kolory mieszkanie wydaje się kolorowe i wesołylub robie kompozycje kwiatowe to też odrzywi i rozweseli mieszkanie choć są takie same meble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkia Re: Zmiana dekoracji 25.02.15, 02:13 Wnętrza można też urozmaicać dekoracjami sezonowymi lub po prostu mieć kilka zestawów których używamy naprzemiennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
moron.jola Re: Zmiana dekoracji 26.03.15, 22:01 Ja natomiast odnawiam stare rzeczy i daje im nowe życie.. Po co od razu kupować? Ostatnio zmieniłam starą pufę w nową. Można ją zobaczyć tutaj: www.bykaja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ampez Re: Zmiana dekoracji 15.05.15, 15:46 Oprócz malowania ścian przydałoby się też kupić parę nowych sprzętów, żeby oko miało spocząć na czymś oprócz ścian ;) Ostatnio kupiłem parę fajnych rzeczy na Fairsquare.com. Mają duży wybór produktów, a ceny też należą do najniższych jakie udało mi się znaleźć, więc szczerze polecam :) www.fairsquare.com/pl/category/elektronika-i-agd www.fairsquare.com/pl/category/dom-i-firma Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_wmb Re: Zmiana dekoracji 21.05.15, 12:52 Oprócz malowania ścian można im nadać strukturę / rzeźbę. Uzyskamy to dzięki sztukaterii wewnętrznej. Panele dekoracyjne 3D śa nietuzinkową i niebanalną dekoracją. Można je układać na całej lub części powierzchni ściany. Dzięki możliwości ich malowania bez problemu wpiszemy je w kolorystykę wnętrza. Przykład 1 Przykład 2 Odpowiedz Link Zgłoś
filipeczko Re: Zmiana dekoracji 26.05.15, 10:39 Jak mnie denerwują takie kolorowe mieszkania bez ładu i składu... Jeden pokój zielony, drugi pomarańczowy, a trzeci fioletowy! Istna łąka! Oglądalem kiedyś takie mieszkanie do wynajęcia... Nie wynająłem, bo chyba bym oszalał w tych kolorach :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.kromka Re: Zmiana dekoracji 13.07.15, 09:54 Możesz też sobie powiesić takie coś na ścianie -> polandi.eu/pl/p/Egzotyczna-rzezba-z-bali-wielokolorowa-jaszczurka-50cm/1823 wyjdzie szybciej i taniej niż malowanie. A do tego szybciej się pozbędziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolag2 Re: Zmiana dekoracji 14.10.15, 22:19 faktycznie samo malowanie nie zawsze wystarcza, można zawsze odmienić swoją łazienkę, ciekawe rozwiązania mają na kkpol.com, ja kupiłam u nich pare rzeczy do łazienki Odpowiedz Link Zgłoś