zlotylotos 08.05.02, 15:23 Oglądałam wczoraj ich dwa osiedla w Białołęce. Domkii robią bardzo przyjemne wrażenie, ale jak jest naprawdę... może wiecie coś o tej firmie, tempie budowy, uczciwości...będe wdzieczna za każdą informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domino4 Re: BAU-PERFEKT (Białołęka) szukam informacji IP: 213.134.149.* 09.05.02, 09:13 Czy chodzi o osiedle domków na ul Juranda ze Spychowa? Jeśli tak to swego czasu też się koło tego kręciłam. Nie dotarłam jednak do samej firmy bo zniechęciły mnie: wolno posuwające się prace (byłam tam ok. rok temu i 1,5 roku temu). Byłam tam ze 3 razy i nie widziałam zywej duszy na budowie. Jeśli chodzi o samą okolicę to trochę się orientuję bo szukałąm tam domu: bez samochodu zapomnij, problem z dziećmi: jakieś przedszkole i podstawówka się znajdą, ale dzieciak sam nie wróci do domu. POza tym radzę odwiedzić urząd gminy na Białołęce i przejżeć plany zagospodarowania terenu. Na Tarchominie będą budowac most północny. Jedna z dróg dojazdowych będzie prowadziła przez Białołękę. Teraz już nie pamiętam dokładnie jaką trasą będzie przebiegała, ale koniecznie trzeba to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś