Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projektant z Katowic

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 20:25
    Cześć wszystkim,
    Niedługo odbieram mieszkanie i zaczynam się poważnie zastanawiac jak je
    urządzić.
    Troche się już pogubiłam, bo podobaja mi się czasem rzeczy w zupełnie odmiennym
    stylu.
    Szukam kogoś kto mógłby mi doradzić.
    Może znacie jakiegoś nie za drogiego projektanta na Śląsku, najlepiej z
    Katowic.
    Lilka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arek Re: Projektant z Katowic IP: *.mech.pk.edu.pl 17.06.02, 15:38
        Podaje namiar do świetnych projektantów aparchitekci@konto.pl tel. 600-20-13-93.
        Oni są z Sosnowca, ale ja z Krakowa, wiec odległość chyba nie jest dla nich
        problemem.
        Polecili mi ich znajomi jak urzadałem swoje mieszkanie i sam byłem zdziwiony,
        ze mozna tak funkcionalnie urzadzic tak małe mieszkanie. Wzięli naprawdę nie za
        dużo, a po zapłaceniu jeszcze wielokrotnie korzystałem z ich rad telefonicznie.
        Polecam.
        Arek
        • Gość: dekorator Re: Projektant z Katowic IP: 213.134.142.* 06.08.02, 20:52
          Witam serdecznie jestem dekoratiorem wnetrz z Katowic jezeli jeszcze potrzebujesz kogos do pomocy napisz
          z.kalinowska@dz.com.pl
          • Gość: polo Re: Projektant z Katowic IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 21:17
            Projektuje i wykonuje meble kuchenne na wymiar, wykonane można zobaczyć min w
            Zabrzu Plac Wolności "Topaz".
      • Gość: KRZYSIO Re: Projektant z Katowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 18:06
        Mogę polecić architektów z firmy Faster. Kompetentnie i niedrogo. zobacz
        www.proma.pl/reklamy/faster
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka