Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kogo polecicie na dostawcę gazu?

IP: 193.108.206.* 23.06.05, 13:09
    Cześć,
    mam taki kłopot. Którego dostawcę gazu płynnego możecie mi polecić? Gaz ziemny
    nie wchodzi w rachubę. Interesuje mnie nie tylko cena ale też jakość obsługi,
    czy nie ma żadnych problemów ze strony firmy itd.
    Najcenniejsze będą Wasze własne doświadczenia ;-)

Z góry dziękuję za pomoc
    Zygmunt
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kujawiak Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? IP: 193.108.206.* 23.06.05, 16:03
        Hmm, nie podałeś gdzie mieszkasz, więc trudno powiedzieć. Największą sieć
        dystrybucyjną ma Gaspol, więc zadzwon pod 0-800-190-190 i się popytaj. Firma
        solidna.
        Czesc
        Waldek
      • Gość: Paweł Leski Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 11:02
        Ja też Gaspol zdecydowanie polecam. Miałem wcześniej do czynienia z taką małą
        firmą i jakoś się z nimi nie mogłem dogadać. W Gaspolu jest wszystko bardzo
        szybko załatwiane, więc jak zalezy na czsie to tam super. Nieco drożej za to
        niż w tej firemce-krzak ale przynajmniej mam kłopoty z głowy.
      • miczek123 Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? 25.12.15, 17:18
        Godną mojego polecenia firmą jest: www.sa-art.pl/ Firma wykonuje projekty, dostarcza zbiorniki gazu, montuje instalacje, pomaga w odbiorach inwestycji zarówno dla domu, przemysłu jak i rolnictwa. Świetny kontakt, jakość na najwyższym poziomie, konkurencyjne ceny.
      • michalllkowalczyk Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? 30.03.16, 13:30
        Zygmuncie, ja polecam szczerze firmę Axpo (www.axpo.com/axpo/pl/pl/home-axpo-polska.html) . Głównie dlatego, że są młodą firmą na polskim rynku i konkurują z gignatami przy pomocy cen. A to jest zawsze najbardziej korzystne dla nas - konsumentów. Sama zmiana dostawcy gazu już przyniesie Ci comiesięczne oszczędności i obniży rachunek za gaz. Pozdrawiam!
      • krisstoff80 Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? 17.03.22, 12:24
        Axpo 3 x NIE
        Chciałbym podzielić się i przestrzec przed tymi OSZUSTAMI
        Bajdurzenie, ze strony pracowników tej firmy, że załatwią sprawy szybciej niż główni dostawcy to bujda i ściema, ale to właśnie na tych ściemach bazują.
        ———-
        Po podpisaniu umowy 09.2021 powinni sami zmienić dostawce i zacząć wystawiać faktury.
        Na żądanie pracowników o przedstawienie starych faktur natychmiast je otrzymali.
        Faktury non stop przychodziły na starego dostawce PGE.
        Po 2-3 miesiącach znowu to samo, prośba o dostarczenie faktur od PGE.
        Następnie kolejny raz już inna osoba, na co już nie zareagowaliśmy bo widzimy, że firma krzak wiec lepiej z dała od niej.
        Teraz 03.2022 pismo aby dostarczyć w terminie 7 dni bo jak nie to 27200 kara umowna :)))
        Odpisaliśmy, ( poczta polecony ) że przez to że są nie poważni i przez pół roku nie zrobili nic aby świadczyć nam usługi umowę traktujemy jako niebyłą i z ich winy zrywamy.
        Chyba nie dotarło to do nich i wystawili notę „kara umowna” 27200 zł
        Dostaliśmy już kilka SMS ów o treści nakaz zapłaty ( FAKTURY !! )
        A w mailami piszą „upłynął termin płatności dokumentu”
        PRZESTRZEGAM PRZED AXPO FIRMA KRZAK ‼️‼️‼️
      • alicefirma94 Re: Kogo polecicie na dostawcę gazu? 21.09.23, 10:43
        ZAWIEDZIONY

Miało być firma AXPO ze Szwajcarii a jest rosyjska Białoruś. Potwierdzam opinie innych korespondentów. NIGDY WIĘCEJ- NACIĄGACZE, Z DALEKA OD TEGO, KATASTROFA. Przedstawiciele, reprezentanci firmy sprowadzają firmę do popularnej oceny firma KRZAK, zainteresowani tylko do momentu podpisania umowy. Konkluzja - AXPO 3xNIE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka