Gość: dorota17 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.08.02, 08:02 Już chyba ten wątek był, ale nie było żadnych konkretnych odpowiedzi. Poszukuję wykonawcę szafek łazienkowych na wymiar z okolic Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: meble łazienkowe na wymiar IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 08:16 Ja też przyłączam się do pytania. Sama jestem na etapie szukania i zwykłego stolarza nie mogę znaleźć. A przy okazji może ktoś wie, gdzie można kupić kosz druciany na brudną bieliznę, który się mocuje w takiej szafce w łazience? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: meble łazienkowe na wymiar IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 21.08.02, 08:33 widzialam dosc ciekawe meble lazienkowe (gotowe, ale sporo wymiarow) w TTW Opex na Jerozolimskich naprzeciw Carrefoura (te meble byly w galerii dolnej). Mieli wysokie slupki w cenie ok 1400 PLN (to dosc przyzwoicie jak na drewniane meble lazienkowe) z takimi wlasnie koszami, o jakich mowisz. Stolarza w Wawie nie znam, ale wiem, ze wiekszosc studii kuchennych robi takze dowolne meble lazienkowe na wymiar - np. firma Remeb, ktorej oferte ogladalam, bardzo ciekawe mebelki, ladne, estetyczne, z orzecha, niestety, ceny nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangurek Re: meble łazienkowe na wymiar IP: *.monolith.pl / 10.100.100.* 21.08.02, 16:16 Mój mąż robi takie meble, kosze do nich też może dokupić, wysuwane albo uchylne. A teraz od serca - szewc bez butów chodzi - mój Marcin zakłada takie klientom, ale ja sama czekam na koszyczki od roku. A on mówi, że nie ma czasu, bo duzo pracuje:))) U mnie w łazience jedna szafka nad pralką, cztery półki (ręczniki, proszki itp) i jedna obok umywalki - na brudną bieliznę (bez koszy na razie:)), na gazety, jak ktoś lubi czytać na kibelku, a i tacy goście się zdarzają i półki wyżej aż do wysięgnika, na którym są zamontowane żarówki. Ja jeszcze się nie zdecydowałam na drzwiczki - u klientów różne - od drewna, poprzez okeinowane płyty do np szkła matowego w aluminiowych ramach. Co kto lubi. Uprzedzam, że mebla na wymiar są droższe od standardowych. U mnie w łazience nic standardowego się nie zmieściło. Można zamejlować na nowacki.marcin@wp.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangurek Re: meble łazienkowe na wymiar IP: *.monolith.pl / 10.100.100.* 26.08.02, 13:26 Ale idzie ku lepszemu - w sobotę zrobił łóżko z dwoma wieeeelkimi szufladami pod spodem) i zamówił te drzwiczki do łazienki (termin na stolarni - bagatela, 4 TYGODNIE!!!!), a w niedzielę w końcu, po roku czasu mam drzwi do szafy wnękowej. Co za ulga. Może ten cholerny kot nie będzie obłaził na biało moich czarnych ubrań (mam wrażenie, że zdanie wyszło nie po polsku...) Odpowiedz Link Zgłoś