Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

projekt zabudowy kuchni

IP: *.compensa.pl / 10.1.4.* 26.08.02, 09:22
    Witam wszystkich forumowiczów!

Szukam namiarów na sprawdzoną osobę(Warszawa ) która zajmije się
    projektowaniem kuchni.

Mój problem polega na tym że mam nietypowy aneks kuchenny - w związku z czym
    poszukuję osoby która podjęła by się zaprojektowania powierzchni w
    nowoczesnym stylu.
    Studenci mile widziani.
    Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam,
    Przemek

Obserwuj wątek
      • a.kol Re: projekt zabudowy kuchni 26.08.02, 17:41
        Witaj Przemku,
        ja mam juz to za sobą. Zrobiłam projekt w Atlasie na Ząbkowskiej. Jeden jest
        zgodny z sugestiami klienta, a drugi proponowany przez Projektanta. Jestem
        zadowolona z obsługi i jakości prezentacji. Projekt kosztuje 200 zł, ale jeśli
        chcesz go zabrać "na własność" z pełną dokumentacją i zwymiarowaniem 500 zł.

Pozdrawiam,
        Aga
      • Gość: przemek Re: projekt zabudowy kuchni IP: *.compensa.pl / 10.1.4.* 27.08.02, 14:20
        Bracia i siostry - bardzo liczyłem na waszą pomoc.
        Lecz niestety .... zawiodłem się!
        • Gość: mal Re: projekt zabudowy kuchni IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 27.08.02, 14:51
          projekt mojego aneksu kuchennego (również nietypowego- skos, wystający komin
          wentylacyjny) realizowałam na kabatach w studio TOP MEBLe na ulicy Wąwozowa 4,
          pawilon numer 10. za projekt z zwymiarowaniem zapłaciłam 100 pln.(w lutym).
          projektantka przyjechala do mojego mieszkania i przedstawiła za kilka dni trzy
          projekty a po moich sugestiach powstał czwarty. projekt był u nich w komputerze
          przez pół roku i miesiąc temu tam własnie go zrealiozwałam. efekt bardzo
          zadowalajacy. polecam
        • Gość: mal Re: projekt zabudowy kuchni IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 27.08.02, 14:59
          zadowalajacy. polecam
        • Gość: mal Re: projekt zabudowy kuchni IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 27.08.02, 15:03
          zadowalajacy. polecam
          • Gość: mal Re: projekt zabudowy kuchni IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 27.08.02, 15:10
            przepraszam, ze moja wypowiedź poszła az trzy razy :)
      • Gość: jola Re: projekt zabudowy kuchni IP: 158.166.10.* 27.08.02, 17:17
        bardzo przyzwoita obsluga i przyzwoite ceny (jak na Warszawe) w studiu Marena,
        Reymonta 12, 663 91 32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka