Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płać, frajerze, płacz...

23.12.02, 00:03
    Q przestrodze: t3m.pl/naiwni/
    Obserwuj wątek
      • Gość: aza Re: Płać, frajerze, płacz... IP: *.res-polona.com.pl 23.12.02, 15:33
        Przyjęto do wiadomości.
        Mądry Polak po....
        A ja przed, bo dopiero będę zmieniała drzwi.
        Ale w temacie "podzielniki kosztów c. o. kontra Viterra", twarda i wytrwała.
        Każdy jest kowalem swoich drzwi i podzielników. ;-]
      • sisters Re: Płać, frajerze, płacz... 23.12.02, 15:34
        Przeczytałam twój post z zainteresowaniem i z każdym akapitem moje wkurzenie
        rosło. Współczuję Ci tej sytuacji, bo zdaję sobie sprawę ile nerwów i czasu to
        kosztuje. Niestety nie mogę Ci pomóc, jedynie zrozumieć. Daj znać jak sprawa
        się zakończyła.
        Ja będę niedługo reklamować wypaczone, nowe drzwi wewnętrzne, ale w innej
        firmie. Mam nadzieję, że szlag mnie nie trafi. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
      • Gość: lolek Re: Płać, frajerze, płacz... IP: 62.233.134.* 23.12.02, 18:56
        U mnie kolego nie masz szans, czytałem znacznie lepsze scenariusze...
        • remo29 Re: Płać, frajerze, płacz... 23.12.02, 21:27
          Gość portalu: lolek napisał(a):

> U mnie kolego nie masz szans, czytałem znacznie lepsze scenariusze...

Kolega dziennikarz? :)
          Kiedyś jadąc z pracy byłem świadkiem prawdziwej masakry: samochód osobowy wbił
          się z ogromną prędkością pod TIRa ścinając górę nadwozia jak pod gilotyną.
          Dzwonię do znajomego kolegi z radia (piiii...)i mówię, że ma niezłą masakrę 15
          minut od redakcji. Pierwsze jego pytanie: Ile trupów?
          Wracając do drzwi: trupów jeszcze nie ma, ale jak to mawiają w MSWiA, "sprawa
          jest rozwojowa" :)
          Tymczasem życzę wesołych i pogodnych Świąt BN.

PS
          Masakrą zajmę się od nowego roku. Nie odpuszczę.
          • Gość: Maxx Re: Płać, frajerze, płacz... IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.02, 22:36
            ...nic tylko ich udupczyc na amen.

Zdrowych nerwow i Swiat zycze.
            • Gość: Koolo Re: Płać, frajerze, płacz... IP: proxy / *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 10:42
              Niestety domy to jedyna rzecz której nie można przywieźć z zachodu
              (np. używanej)i dlatego jest jak jest i nic się nie zmieni.
              A głupota i chamstwo w tej dziedzinie usług jest chyba największa.
              • remo29 Re: Płać, frajerze, płacz... 27.12.02, 00:43
                Gość portalu: Koolo napisał(a):

> A głupota i chamstwo w tej dziedzinie usług jest chyba największa.

Oj, rzekłbym niebotyczna!
      • remo29 Dla podtrzymania (no txt) 30.12.02, 09:39
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka