remo29 23.12.02, 00:03 Q przestrodze: t3m.pl/naiwni/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aza Re: Płać, frajerze, płacz... IP: *.res-polona.com.pl 23.12.02, 15:33 Przyjęto do wiadomości. Mądry Polak po.... A ja przed, bo dopiero będę zmieniała drzwi. Ale w temacie "podzielniki kosztów c. o. kontra Viterra", twarda i wytrwała. Każdy jest kowalem swoich drzwi i podzielników. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
sisters Re: Płać, frajerze, płacz... 23.12.02, 15:34 Przeczytałam twój post z zainteresowaniem i z każdym akapitem moje wkurzenie rosło. Współczuję Ci tej sytuacji, bo zdaję sobie sprawę ile nerwów i czasu to kosztuje. Niestety nie mogę Ci pomóc, jedynie zrozumieć. Daj znać jak sprawa się zakończyła. Ja będę niedługo reklamować wypaczone, nowe drzwi wewnętrzne, ale w innej firmie. Mam nadzieję, że szlag mnie nie trafi. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Płać, frajerze, płacz... IP: 62.233.134.* 23.12.02, 18:56 U mnie kolego nie masz szans, czytałem znacznie lepsze scenariusze... Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Płać, frajerze, płacz... 23.12.02, 21:27 Gość portalu: lolek napisał(a): > U mnie kolego nie masz szans, czytałem znacznie lepsze scenariusze... Kolega dziennikarz? :) Kiedyś jadąc z pracy byłem świadkiem prawdziwej masakry: samochód osobowy wbił się z ogromną prędkością pod TIRa ścinając górę nadwozia jak pod gilotyną. Dzwonię do znajomego kolegi z radia (piiii...)i mówię, że ma niezłą masakrę 15 minut od redakcji. Pierwsze jego pytanie: Ile trupów? Wracając do drzwi: trupów jeszcze nie ma, ale jak to mawiają w MSWiA, "sprawa jest rozwojowa" :) Tymczasem życzę wesołych i pogodnych Świąt BN. PS Masakrą zajmę się od nowego roku. Nie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Płać, frajerze, płacz... IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.02, 22:36 ...nic tylko ich udupczyc na amen. Zdrowych nerwow i Swiat zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koolo Re: Płać, frajerze, płacz... IP: proxy / *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 10:42 Niestety domy to jedyna rzecz której nie można przywieźć z zachodu (np. używanej)i dlatego jest jak jest i nic się nie zmieni. A głupota i chamstwo w tej dziedzinie usług jest chyba największa. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Płać, frajerze, płacz... 27.12.02, 00:43 Gość portalu: Koolo napisał(a): > A głupota i chamstwo w tej dziedzinie usług jest chyba największa. Oj, rzekłbym niebotyczna! Odpowiedz Link Zgłoś