Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Interarti - powiązania z War Inwest ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 11:24
    Proszę o radę, czy warto na poważnie zainteresować się ofertą Interarti "Nad
    Potokiem" lub na Czechowickiej, kiedy War Inwest- firma syna właścicielki
    Interarti- jest na krawędzi. Jak się zabezpieczyć przed przepływami środków z
    firmy mamusi do firmy syna ? Czy może dać sobie spokój ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jOLKA Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 12:53
        Jeżeli masz obawy to możesz sobie tą firmę sprawdzić. Ja jestem zaineresowana
        ich inwestycją przy Czechowickiej i z tego co wiem to w zeszłym tygodniu
        otrzymali pozwolenie na budowę. Wiem również że ani kapitałowo ani prawnie ani
        osobowo obie te firmy nie są ze sobą powiązane(patrz w zeszłotygodniowym
        wydaniu Gazety w dodatku DOM) Mam dużą ochotę wejść w tę inwestycję gdyż
        lokalizacja bardzo mi się podoba, układ mieszkań jest OK i cena jest jeszcze
        powiedzmy do połknięcie no ijest bardzo ważna sprawa POZWOLENIE NA BUDOWĘ. Ja
        nie będę nieudolności i knowań synka przenosić na tą firmę. Prezesik WI nie ma
        5 lat i już dawno nie jest pewnie pod skrzydełkiem u matki i za to co w życiu
        robi sam odpowiada.
        P.S. Pozdrawiam
        • Gość: Pablo Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 213.241.35.* 22.10.01, 13:09
          Nauczylem sie ostatnio jednego , na rynku nieruchomosi jesli chodzi o
          developerow nie jest rozowo i nie radze kupowac tego czego nie ma.Wydawajac 160-
          190 tys, lepiej poczekac az cos bedzie widac , przynajmniej stan surowy
          zamkniety, wtedy moze to kosztowac wiecej ale ma sie wieksza pewnosc ze budowa
          zostanie ukonczona,
          A co do powiazan interarti z war inwstem, to nie ma moze powiazan cywilno
          prawnych , ale powiazania rodzinne sa i tego nie da sie ukryc.
          Interarti powstała w 1990 roku a jej zalozyciele to D i E radziszewscy,dopiero
          pozniej zostala przeksztalcona w spolke akcyjna, a wlascicielem i prezesem
          jest E. radziszewska. ( strona internetowa interarti)
          • Gość: gocha Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 217.98.28.* 22.10.01, 13:25
            Ja tez się czegoś nauczyłam dzięki WI, ale i do czegoś co prawie stoi nie
            miałabym zaufania - patrz:rembielińska. A co do Interarti - jeżeli macie za
            dużo kasy i nie wiecie co z nią robić dajcie ją mnie, troche straciłam dzięki
            synalkowi Radziszewskiej ! A kto wie może dzięki inwestycjom Pani
            Radziszewskiej uda nam sie odzyskać nasze pieniądze ????
            • Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 18:50
              Radze kupic drozej ale od pozadnej firmy ! Polecam Budimex unibud,Wersal
              Podlaski :)
              • Gość: Ja_wiem Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:24
                Gość portalu: oszukana napisał(a):

> Radze kupic drozej ale od pozadnej firmy ! Polecam Budimex unibud,Wersal
                > Podlaski :)

Czy Droga X. jesteś pewna że firmy które wymieniłaś są AZ tak solidne?
                popatrz na GPW. W chwili obecnej WSZYSTKIE firmy budowlane sie chwieją!!
                Niestety.
                Ciekawe co zdazy sie w najblizszym czasie. Czekamy na VAT dla budownictwa- może
                bedzie 22%. Chwieje się ulga budowlana i inne... Pomyślcie o tym. Pomyślmy
                również jak temu zaradzić.
                PS. Nie jestem włascicielem, ani nawet pracownikiem firmy budowlalej czy
                deweloperskiej!!!
                Pozdrawiam JA-wiem.
                • Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 18:09
                  Nie prosilam o komentarz.
                  • Gość: Ja-wiem Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 00:41
                    Gość portalu: oszukana napisał(a):

> Nie prosilam o komentarz.

Jeśli to do mnie, to wielkie PRZEPRASZAM. Sam ma podobny problem.Powiedzmy,
                    myslałem GŁOŚNO.
                    j.w
                • Gość: Dario Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.de.deuba.com 25.10.01, 09:50
                  W tej chwili wszystko na GPW sie chwieje i kazdy oczekuje na posiedzenie RPP, obnizke stop, ozywienie w USA
                  itd... Dlatego branza budowlana nie jest wyjatkiem, a po za tym firmy budowlane notowane na GPW sa solidnymi i
                  jak na razie nie slyszalem o zadnych grozbach upadlosci czy bankructw, w kwestii ulgii budowlanej jezeli
                  ktokolwiek zakupi mieszkanie do konca roku ma prawo skorzystac z ulgi budowlanej, nawet gdyby po nowym
                  roku ja zlikwidowali, nic to nie zmieni dla kupujacego w tym roku, bedzie korzystal przez maksimum cztery
                  nastepne lata- takie jest prawo.
                  Co do powiazan Interarti z WarInwestem - czasami media potrafia zrobic wode z mozgu, ale w tym przypadku
                  zbieznosc nazwisk jest zbyt duza i nawet pozwolenie na budowe by mnie nie zadowolilo, ale jest pytanie czy
                  firme Interarti stac na wybudowanie mieszkania, czy ma certyfikat developera? na pewno nie, jakie inwestycje juz
                  zrealizowala itd....
                  Pozdrawiam
                  • Gość: ind Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:20
                    Gość portalu: Dario napisał(a):

> W tej chwili wszystko na GPW sie chwieje i kazdy oczekuje na posiedzenie RPP, o
                    > bnizke stop, ozywienie w USA
                    > itd... Dlatego branza budowlana nie jest wyjatkiem, a po za tym firmy budowlane
                    > notowane na GPW sa solidnymi i
                    > jak na razie nie slyszalem o zadnych grozbach upadlosci czy bankructw, w kwesti
                    > i ulgii budowlanej jezeli
                    > ktokolwiek zakupi mieszkanie do konca roku ma prawo skorzystac z ulgi budowlane
                    > j, nawet gdyby po nowym
                    > roku ja zlikwidowali, nic to nie zmieni dla kupujacego w tym roku, bedzie korzy
                    > stal przez maksimum cztery
                    > nastepne lata- takie jest prawo.
                    > Co do powiazan Interarti z WarInwestem - czasami media potrafia zrobic wode z m
                    > ozgu, ale w tym przypadku
                    > zbieznosc nazwisk jest zbyt duza i nawet pozwolenie na budowe by mnie nie zadow
                    > olilo, ale jest pytanie czy
                    > firme Interarti stac na wybudowanie mieszkania, czy ma certyfikat developera? n
                    > a pewno nie, jakie inwestycje juz
                    > zrealizowala itd....
                    > Pozdrawiam

Tak jak np. beton-stal. Co do certyfikatu - warto sprawdzić.
                    Coraz głośnie mówi sie,że większość firm deweloperskich nie jest w stanie
                    sprzedać niczego. Jeśli w ciagu 2-3 miesięcy cos sie nie ruszy ( .. inicjatywa ze
                    strony rządu ) to bedziemy mieli kłopot. To nie bedzie jedyna firma która padnie.
                    Coć by nie wiem jak była uczciwa!
                    • Gość: Dario Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 193.150.166.* 26.10.01, 09:54
                      Przepraszam, rzeczywiscie Beton Stal ma powazne problemy, akurat ta firma nigdy nie byla w kregu moich
                      zainteresowan.
                      Developerzy maja teraz ogolny problem ze sprzedaza czegokolwiek, a to z tego wzgledu iz spoleczenstwo jest
                      biedniejsze, kredyty stosunkowo drogie (nawet na walutowych banki zdzieraja i to mocno),a przeciez malo kogo
                      stac na zakup mieszkania bez pomocy z zewnatrz.
                      Rzad jak na razie bedzie zaabsorbowany szukaniem pieniedzy i lataniem dziury budzetowej dlatego nie sadze
                      abyzostala stworzona jakas inicjatywa ustawodawcza, tak jak juz wspomnialem rzad jedyne co teraz ,moze
                      zrobic to zniesc ulge budowlana, nalozyc 22% VAT-u na materialy budowlane i to bedzie chyba koniec jego
                      inicjatyw...
                      Pozdrawiam
      • Gość: a Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.tpnet.pl 22.10.01, 14:07
        jak masz za dużo pieniędzy to się nie wahaj

inwestor Lasku Bródnowskiego pa pa
      • Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 18:48
        Odradzam. Chyba ze nie wiesz co zrobic z kasa i jestes hazardzista to wtedy
        polecam :)
        inwestor war invest
      • Gość: elzbieta Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 217.96.29.* 25.10.01, 00:12
        ponad dwa lata temu szukalam mieszkania i powaznie zainteresowalam sie firma
        Interarti, "budujaca" na Boernerowie. niestety zostal jeden parter a ja
        parterow nie lubie.rok pozniej ktos chcial mi wcisnac "odstepne" czyli tzw
        udzial powyzszej inwestycji, ktora juz powinna sie konczyc, a jeszcze nie
        ujrzala swiatla dziennego. ciekawa jestem, co tam jest dzisiaj ? czy chociaz
        uprzatneli dzialke ? a ja sobie mieszkam juz 1/2 roku na szczesliwicach,
        kupilam gotowe, wybudowane i jestem zadowolona z zycia.
        ps. a ktora matka nie pomoglaby swemu dziecku ? mysle, ze pani Radziszewska
        bedzie starala sie ratowac d... synalka.
        e.
        • Gość: wol Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:11
          ..lub nie.
          Zadziała instynkt samozachowawczy ?
      • Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 172.30.2.* / *.imgw.pl 25.10.01, 07:53
        Człowieku - to sami złodzieje. Ich inwestycjami "Beli Bartoka", "Rembielińska"
        i "Lasek Bródnowski" zajmuje się prokurator. Ludziom, którzy wpłacili 100% na
        mieszkanie i podwinni już mieszkać - nawet fundamentów nie wybudowano. Jak nie
        masz co robić z pieniędzmi, to daj je mnie - jestem przez nich też poszkodowana.
        Oszukana przez WARINWEST I INTERARTI
        • Gość: generał Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 195.187.98.* 25.10.01, 13:21
          wypierdalać, jak tyko gdzieś pojawi się nazwisko "radziszewski/a". To posrane
          skurwiele i oszuści.
        • gazeciarz Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? 08.03.02, 22:20
          Uwaga!!! "Firma" INTERARTI SA(inwestor-ul.Solec18/20) i INTERARTI SP.Z O.O.
          (kancelaria inwestycyjna-ul.Mokotowska17) szukają następnych ofiar - tym razem
          prowadząc sprzedaż mieszkań w budynku przy ul.Czechowickiej róg
          Zawierciańskiej. "...Budowa rozpoczęta, termin oddania I kwartał 2003r.,cena
          gwarantowana umową, dogodne płatności ratalne, preferencyjny kredyt..." Uwaga!!!

• Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.chello.pl 26.10.01, 21:13
        A mamuśka już nastepną reklamuje inwestycje na Gocławiu. Ciekawe, czy kupiła
        ten grunt za pieniądze, które od nas ukradła. Przecież sprzedawała również
        inwestycje wirtualne z synka firma WARINWEST. Odpowiedzcie. jeśli coś na ten
        temat wiecie.
        • Gość: kuba Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 10.128.136.* 01.11.01, 23:54
          ty osukana, to ciagle macisz,co ty masz za udzial w tej aferze?moze tobie GW
          placi kase aby macic a nie radzic co z tym "jajem" zrobic,wez sie przymkinj w
          koncu albo wymysl cos madrego, a jak nie masz faceta to szukaj innych problemow
      • Gość: oszukana Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 172.30.2.* 31.10.01, 07:43
        Może ktoś by się zainteresował, dlaczego "mamuśka z Interati" została parę lat
        temu wyrzucona z prokuratury. Teraz dalej okrada ludzi tylko już razem z
        synalkiem tworząc WARINWEST
        • Gość: JACEK Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 09:57
          Jestem jednym z poszkodowanych przez WAR INWEST i klan złodzieji
          Radziszewskich, bo umowę o mieszkanie podpisywałem właśnie w kancelarii
          Interarti. To jest złodziejstwo w biały dzień. Moim zdaniem firmą Interarti
          również powinna zainteresować się prokuratura sprawdzając czy za pieniądze
          wpłacane WAR INWESTOWI "mamuśka" nie buduje mieszkań pod nazwą Interarti !!!!
        • Gość: G Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 212.244.182.* 05.11.01, 13:55
          Czy mozna prosic o jakies szczegoly? Jestem klientem Interarti i chcialbym
          wiedziec jak najwiecej, aby nie byc niemile zaskoczonym.
          • Gość: jacekm Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.11.01, 22:07
            Poczytaj tematy: Lasek Bródnowski, Rembielińska, Beli Bartoka. Warto!
      • Gość: TC Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.elektrimonline.pl 02.11.01, 16:44
        Gość portalu: Tytus napisał(a):

> Proszę o radę, czy warto na poważnie zainteresować się ofertą Interarti "Nad
        > Potokiem" lub na Czechowickiej, kiedy War Inwest- firma syna właścicielki
        > Interarti- jest na krawędzi. Jak się zabezpieczyć przed przepływami środków z
        > firmy mamusi do firmy syna ? Czy może dać sobie spokój ?

Warto zainteresować się "Nad Potokiem ". Inwestycja jest kontynuowana przez
        giełdową spółkę BICK Kielce i do końca marca 2002 będzie zakończona. GE Bank
        Mieszkaniowy monitoruje realizację inwestycji i nie dopuści do przepływu środków
        na inne konta.
        • Gość: S Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.el-4100100.acn.pl 02.11.01, 20:56
          Dlaczego TC nie umiał(a) dać tak mądrej rady zakończenia inwestycji swojemu -
          synowi, krewniakowi, przyjacielowi* (niepotrzebne skreślić), przecież DR
          wszystko konsultował z mamą ?
          Teraz już jest za późno na dawanie ludziom rad i zachęcanie do kupowania
          mieszkań, obojętnie pod szyldem jakiej firmy.
          Trzeba było być przewidującym i wiedzieć, że jak padnie WarInwest to pies z
          kulawą nogą już nic nie kupi także w Interarti.
          Ciekaw jestem, kiedy z braku klientów padnie i Interarti.
          Chyba, że mama stanie na wysokości zadania, nie będzie się wypierać powiązań z
          synem i pomoże mu rozwiązać tę sytuację (ale w to raczej nie wierzę). HEY.
      • Gość: legal Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:03
        a nie zastanawialiscie sie nad wynajeciem "firmy" odzyskujacej dlugi. sa
        ogloszenia-solidnie, szybko.
        ja na szczescie uchronilem sie przed bankructwem. obsluga byla tak
        nieprofesjonalna, ze zwatpilem. Poza tym obejrzelismy okolice, czyli Brodno. No
        i dzieki serdeczne. Jak pomyslalem, ze dzieci mialyby tamtedy przechodzic do
        szkoly to nie. Za Pekin dziekuje. BARDZO MI PRZYKRO, Ze WAS to spotkalo. Ale
        zrobcie cos z tym. Nie jestem pewny czy koniecznie legalnie.
        • Gość: Pati Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 10.128.136.* 02.11.01, 18:48
          Gość portalu: legal napisał(a):

> a nie zastanawialiscie sie nad wynajeciem "firmy" odzyskujacej dlugi. sa
          > ogloszenia-solidnie, szybko.
          > ja na szczescie uchronilem sie przed bankructwem. obsluga byla tak
          > nieprofesjonalna, ze zwatpilem. Poza tym obejrzelismy okolice, czyli Brodno. No
          >
          > i dzieki serdeczne. Jak pomyslalem, ze dzieci mialyby tamtedy przechodzic do
          > szkoly to nie. Za Pekin dziekuje. BARDZO MI PRZYKRO, Ze WAS to spotkalo. Ale
          > zrobcie cos z tym. Nie jestem pewny czy koniecznie legalnie.

Koles,
          takie rady wsadz sobie w d...jak cie to nie dotyczy, muslisz ze ja wybralam Pekin
          wiesniaku...pewnie sam mieszkasz w Markach albo Zabkach skoro masz takie rady,
          wiec wiecej sie tu nie wypowiadaj!
        • Gość: sara Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.11.01, 18:56
          Wiesz próbowlaiśmy zrobić coś niekoniecznie legalnie, zresztą niektóre z nich
          same szukały klientów zaraz po upadłości i jej odwołaniu. Problem jest, że nie
          chcą pracować bez zaliczki wiedzą że ludzie stracili duże pieniądze i jeszcze
          próbują na nas zarobić. Tak naprawdę to musiałaby być firma która weźmie
          dopiero po "robocie" a nie która jeszcze się na nas dorobi. Ponieważ szanse są
          marne stąd i takie firmy niechętnie będą tracić swój czas na darmo. Przede
          wszystkim to musi się im opłacać.
          A tak wracając do Bródna to myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Całe życie tu
          mieszkam i musiałam też chodzić do szkoły i jak dotąd nic się nie stało, myślę,
          że wszędzie w Warszawie jest podobnie. Gdyby nie metro to nikt nie pchał by się
          żeby mieszkać na Kabatach! Spokój może być tylko poza Warszawą kiedy masz dom a
          dzieci wozisz do szkoły samochodem. Nie mniej dzięki za wsparcie. Jeśli masz
          jakieś propozycje odzyskania przez nas pieniędzy to myślę, że chętnie
          posłuchamy. Pozdrawiam
          • Gość: obserwat Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 01:42
            No cóż, chyba powinienem się odezwać:
            1. wsadziliście „prezesika” za kraty – każecie „schylać się po mydełka”:– fajne
            igrzyska – bezmyślny lud chce igrzysk – myślący się zastanowią – kto straci ,
            kto zyska – KTO PROWOKUJE !.
            2. nie wyszła szybka plajta – no to presja „społeczna” na prokuraturę - NIE
            ZASTANOWIŁ się Pan prokurator = WSADZIŁ! ,„WSPÓŁPRACUJE !” zamknął biura,
            uniedostępnił dokumenty (chyba pierwszy raz w Europie), Przecfież biura i
            dokumenty dewelopera to wytwórnia amfetaminy, albo hurtownia narkotyków –
            broni ?, a co ze stosunkami pracy pracowników? a czy stać PROKURATURĘ na dalsze
            w czasie odszkodowania za uniemożliwienie pracy formalnym podmiotom
            gospodarczym ? –CZY NOWE WŁADZE JUŻ SIĘ ZASTANAWIAJĄ, CZY JESZCZE SIĘ...
            ORGANIZUJĄ ?– jakoś przypadkowy okres?, to znów, wsadzimy PREZESIKA I MOŹE
            MAMUŚKE a potem coś przecież znajdziemy, jak pogrzebiemy -----„ ludzie
            zgłaszajcie się do prokuratury!” jak cokolwiek i kiedykolwiek łączyło WAS ze
            złodziejami z rodziny .....– teraz ciąg dalszy, trzeba zamknąć „mamuśkę”, jak
            przetrzymamy , to będziemy mieli grunty i inwestycje za bezcen (ok.20%) od
            syndyka RESZTA przecież i tak zabije tych złodziei ..... – jakoś mało wniosków
            formalnych o UPADŁOŚĆ jak na wydźwięk socjotechniczny od kilku tygodni , ale
            za to zaczynają się pojawiać „przedstawiciele- pełnomocnicy” dziwnych firm –
            podobno egzekutorskich długów – nic nie wezmą, ale może zabiją/porwą, może
            ktoś zrobi program TV i weźmie kasę ???.

Jak to jest : „poszkodowana””klient”,”oszukania „, „marek” i inni – może zanim
            sprowokują morderstwo, to się skonsultują z „większymi”- zalecam konsultację.
            Poza tym, czy jesteście też w stanie WYPŁACIĆ SIĘ ,(jak już Was się
            zidentyfikuje) – na razie PRZEBIEGLI obiecali wam – po skutecznym zakończeniu
            tematu coś tam – przecież już NIKT nie ma wątpliwości, że nie jesteście żadnymi
            KLIENTAMI dbającymi o jeszcze nie stracone pieniądze.
            ZAPRASZAM prawdziwych klientów do wypożyczalni kaset i pilne oglądanie PRETTY
            WOOMEN - jak już oderwiecie się od July Roberts w wannie to zobaczycie, co
            robi facet – a co robi, to samo co się dzieje z Waszymi udziałami w
            przedsięwzięciu inwestycyjnym, którego się pojęliście razem z deweloperem.!!!! –
            różnica ? A no właśnie !. Tam to robią zapłaceni ludzie ze struktury biznesu,
            a w naszym TALIBANIE oficjalne (poza dziennikarzami – bo Ci od dawna „dużo
            mogą” – podobno bezkarna trzecia władza) czynniki (przedstawiciele władzy –
            płaceni z naszych oficjalnym podatków-chyba, że biorą bonnusy) mające na
            celu „strzeżęnie praworządności” – śmieszne już w założeniu !!! -
            Kto rozróżnia umowę deweloperską od umowy o roboty budowlane – na pewno nie
            prokuratura, a SĄD ? zobaczymy????
            Podsumowując:
            Prokuratura na podstawie „czynnika społecznego- czytaj Gazety Wyborczej +
            KATARZYNA KLUKOWSKKA”” + internetowe media GAZETY, (pomijam groźby karalne
            podtrzymywane na portalu” później Życia Warszawy – (te same tezy), zatrzymuje
            Prezesa poważnej firmy deweloperskiej - jednocześnie przeszukuje :
            mieszkanie „prezesika, samochód „prezesika” w leasingu , Biura WAR INWEST, PIB
            WAR INWEST, oraz Kancelarii Inwestycyjnej Interarti Sp. z o.o. _+ „mamuśka do
            końca nie wyjąśniona” , jednocześnie plombuje biura P.I.B. WAR INWEST WAR
            INWEST S.A, BUD INWEST S.A. AKCENT-projektanci co to podobno nie dostali kasy i
            są pokrzywdzeni a nic nie załatwiali w kategoriach proceduralnych  itd. –
            PANIE PROKURATORZE i jego szefie !, zamknął Pan i uniemożliwił działania na
            szkodę ok.. 900 rodzin WARSZAWSKICH związanych z umowami inwestorskimi
            (podmiotom gospodarczym prawa handlowego w Centrum Stolicy) , wykorzystując
            podpuchę medialną i „dziurę” w systemie prawnym 40-mln Państwa związaną ze
            zmianami politycznymi , rządowymi i parlamentarnymi „ewentualnymi nadzorami”
            sądowymi. Może przejdzie Pan do historii- ŻYCZĘ !
            To, że kończy się kapitał i działania polskie w sektorze budownictwa, to już
            jasne, ale dlaczego w tym spisku uczestniczą struktury i przedstawiciele
            Państwa – PASKUDNE!!! - , trzeba to było zostawić PRETTY WOOMEN!!! i
            strukturom czystego biznesu .
            Ostatnie zdanie dla PRAWDZIWYCH KLIENTÓW WAR INWEST:
            - nigdy nie byliście oszukiwani, bilans wszystkich inwestycji WAR INWEST był
            pozytywny, i jeszcze jest przy „mądrym postępowaniu” - kryzys na rynku
            budowlanym, jest powszechny, prawdopodobnie na rynku zostaną wkrótce same
            firmy zachodnie, bo ten proces już trwa, jeśli myślicie, że z satysfakcji
            udupienia „MEROLA 600 „ i „rodzinki” coś wam przyjdzie to się mylicie, ALE
            macie jeszcze szanse”!!!!
            Jeszcze wciąż macie szanse mieszkać w wybranych obiektach pod warunkiem:
            - niedopuszczenia do sądowej upadłośści WAR INWEST i sprzedaży Waszych „umów” w
            ramach upadłości – wtedy nic nie macie !!! żadni „kwadratowi” egzekutorzy po
            prostu nic nie uzyskają poza „pokaleczeniem” sćiganym latami przez „normalne”
            prawo UE.
            - udrożnienia systemu decyzyjnego WAR INWEST, czyli wspieraniem działań
            zmierzających do uwolnienia Prezesa. Na razie nawet widzenia oficjalnych
            obrońców i członków rodziny są ograniczane.
            - Organizujcie się i nie wyśmiewajcie działań Waszych przedstawicieli prawnych
            w poszczególnych inwestycjach)(na razie jest to już liczący się ruch)
            zmierzający do ciągłości inwestycyjnej – wciąż możliwe !!!!. Starajcie się nie
            poddawać Waszych mądrych ustaleń „moderatorom FORUM” bo Wam zamącą podszywając
            się pod NIBYKLIETÓW- to czysty ORWELL 1984 kupcie książkę – to już idzie !!!!
            macie już „minutę nienawiści”
            - Sami szukajcie resztek „nie zrzeszonych” z Waszych inwestycji, bo
            jak „moderatorzy FORUM GAZETY ich dopadną/sprowokują pierwsi, to przegracie
            nawet jak ZABIJECIE CAŁĄ „rodzinkę”, do czego prowokują Was PRZEBIEGLI !!
            - „życzliwy” 06-11-2001 12:39 martwi się , że spotkania z Most-WAR mogą
            pokrzyżowac Syndyka !!!!! i postuluje o wnioski do prokuratury ???!!!- dalej
            dwa nocniki !!! a dalej, „ktoś” pyta jak wniosek powinien wyglądać !!!!!
            Przecież po uzgodnieniach z Mostostalem cały temat LASKU się odblokowowuje, a
            jak się nie dogadają, to Mostostal „wylatuje z giełdy !!!”
            - Czy nie przypomina Wam to sytuacji, gdy „moderator GW” prowokował podpisanie
            kilkudziesięciu osób do prokuratora (81 osób zamknęło Prezesa) o „wyjaśnienie
            opóźnień itd. w imieniu Waszych wrogów”. Prezes/decydent i nikt nie może
            podejmować rozsądnych decyzji – oczekiwanie na bankructwo – korzyść dla
            innych !!!!
            - Nie wyszło prowokowanie o: - ludzie !!!! dalsze wnioski o upadłość !!!!
            - Nie wyjdzie ; Może GO jednak wypuszczą ? :LUDZIE !!! dalsze wnioski do
            prokuratury !!! – przynajmniej się zastanówcie !!!! (gdzie są sprawy cywilne, a
            gdzie karne – tu nie ma kariery dziennikarskiej , tu grają pieniądze !!!! ) Tu
            trzeba cos ROZUMIEĆ !!!
            IDENTYFIKUJEMY WROGÓW:
            Kancelaria prawników (najlepszych wg „życzliwy”)- „mamuśka” poleciła
            tez „innych” adresy później – na razie : 827-34-12, 827-91-12 , 827-32-71
            To już nie jest tak, że NIKT się tym nie interesuje , różni ludzie/grupy
            interesów różnie komentują sytuację, to nie koniec dla niektórych to początek
            zabawy..
            Ci, co znają „mamuśkę” i „prezesika” w
            • Gość: mexx Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: 212.244.84.* 16.03.02, 19:37
              buhehehe...i tylko tyle...to co sie stalo z WI to wina inwestorow...mamy
              przeprosic ?
            • Gość: Oszukany Re: Interarti - powiązania z War Inwest ? IP: *.siemens.pl 18.03.02, 13:55
              Dopiero teraz trafiłem na super wyjaśnienie, tych jedynie "przejściowych"
              i "chwilowych" trudności jednego z największych, najuczciwszych deweloperów na
              warszawskim rynku budowlanym.
              Wyjaśnienie osoby, która od lat zna tych chwilowych nieszczęśników (pp
              radziszewscy and CO, ręczy za ich uczciwość.
              HE,HE, HE. W/g mnie to są złodzieje do potęgi n-tej (gdy n dązy do
              nieskończoności).
              Taki bajer to na Grójec.
              Oby ten twój "uczciwy" znajomy siedział jak najdłużej. Dożywocia mu nie życzę.
              Ale 10-12 lat to powinien w/g mni pokiblować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka