Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projektant/architekt wnetrz

IP: 195.217.253.* 08.11.01, 10:08
    Poszukuje architekta/projektanta wnetrz, ktory doradzilby mi w kwestiach
    kolorystyki i wystroju wnetrza oraz zaprojektowania kuchni (aneks). Dodam, ze
    mam kilka wlasnych pomyslow, ale totalny brak wyobrazni przestrzennej.
    Chcialabym zeby ktos, kto zna sie na rzeczy po prostu mi doradzil, zasugerowal
    cos oraz 'poprowadzil' wykonanie wewntualnego projektu. Interesuje mnie
    oczywiscie kwestia finansowa takiego przedsiewziecia...jakies sugestie?
    Mieszkanie jest w Piasecznie. Serdecznie dziekuje ze informacje. Pozdrawiam
    Zuziaczek
    Obserwuj wątek
      • Gość: eloise Re: Projektant/architekt wnetrz IP: *.pl 09.11.01, 17:14
        Z mila checia doradze...
        jestem architektem, arch. wnetrz a kontakt do mnie....
        eloise@2com.pl
        • Gość: Zizu Re: Projektant/architekt wnetrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 13:56
          Dziekuje, odezwe sie! Pozdrawiam!

Zuziaczek
      • Gość: marta Re: Projektant/architekt wnetrz IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:31
        jestem archietktem wnetrz i plastykiem po ASP z wieloletnim doswiadczeniem.
        chetnie sluze pomyslami!
        • Gość: Zizu Re: Projektant/architekt wnetrz IP: 195.217.253.* 14.11.01, 09:17
          Dziekuje bardzo za odpowiedz. Jak moge nawiazac kontakt? Pozdrawiam!
      • Gość: MK Re: Projektant/architekt wnetrz IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:37
        wnetrzarz ,projektant ogrodow polecam swoje pomysly i wieloletnie doswiadczenie
        kontakt:0-608 29 33 13
      • dekorator Re: Projektant/architekt wnetrz 14.11.01, 09:56
        Witam Serdecznie. Jestem dekoratorem wnetrz, jesli masz juz jakies pomysly to
        bardzo dobrze, ze umiesz okreslic swoj stosunek do wnetrz jeszcze potrzeba
        troche informacji na temat kolorow ktore lubisz, jaka tkanina znajduje sie we
        wnetrzach uzytkowych, no i cale wyposazenie, ktore juz istnieje, musisz zmierzyc
        kuchnie (miejsce w ktorym ma sie znalezc aneks kuchenny, okreslic Twoje
        wymagania co do ilosci rzeczy w nim sie znajdujacych. Pomyslec ile rzeczy chcesz
        schowac, a ile wyeksponowac, np. szklo ozdobne, lub ladny nowoczesny ekspres do
        kawy. Jezeli dasz rade pomoge Ci i wspolnie zaaranzujemy Twoje mieszkanie.
        Pozdrawiam Zaneta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka