Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow?)

IP: *.chello.pl 03.12.06, 21:49
    Witam!

Biorac pod uwage szalony wzrost cen nieruchomosci pomyslalem, ze to dobry
    moment zeby kupic dzialke pod Warszawa, zeby za kilka lat rozpoczac budowe
    domu (obecnie mam 27 lat i brak rodziny, wiec cisnienia nie ma :)
    Dopiero od kilku lat mieszkam w bloku i wiem, ze nastepnych 5 lat nie pociagne
    mieszkajac majac sasiadow przez sciane :) Z tego tez powodu chcialbym
    przeznaczyc jakies 70-90 tys zlotych na dzialke budowlana o wielkosci od ok.
    800 metrow kw.

Zasadniczy problem jest taki: gdzie ta dzialke kupic? Moze ktos zna ciekawe
    okolice, w ktorych warto poszukac dzialki bez narazenia na wkopanie sie w
    nieciekawa inwestycje?

Odleglosc od Warszawy juz jest dosc dobrze zdefiniowana przez kwote jaka moge
    wydac, ale chcialbym aby dodatkowo dzialka byla:

* blisko jakiegos ciagu komunikacyjnego z Wawa (linia WKD, KM, PKP, PKS etc.)
    tak aby dojazd pociagiem byl w granicach 40 minut maksymalnie
    * w dobrej okolicy, tzn. bez zadnych patologicznych sasiedztw, idealnie wsrod
    nowych domow
    * ogolnie w milej okolicy (las etc.)

Aktualnie rozgladam sie po okolicach Grodziska Maz. cenowo jest szansa abym w
    tamtej okolicy cos znalazl za te pieniadze (np. Jaktorow).
    Czy jest tutaj na forum ktos z tej okolicy, kto moglby cos doradzic?

Pozdrawiam
    Karol

Obserwuj wątek
      • Gość: pani włościanka Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:11
        może spróbuj w okolicach kolejki WKD w gminie michałowice. dojazd znakomity,
        tylko nie wiem jakie ceny
        • Gość: karol Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: *.chello.pl 10.12.06, 22:28
          Patrzac na bliskosc Warszawy, to ceny tam sa zapewne kosmiczne...
          Ja postanowilem podniesc max. kwote, ktora moge wydac na ta dzialke z 90 na
          100tys. Zobaczymy...z natury jestem optymista :)
      • Gość: piotrek Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: 213.17.180.* 06.12.06, 20:33
        zobacz mi się wydaje,że to dobra oferta.
        www.wigro.pl/goraca_oferta.aspp.s.
        z tego co wiem, to jest jedna z lepszych agencji n. ma unijny certyfikat i
        licencjonowanych agentów.
      • Gość: kasia Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: *.aster.pl 09.12.06, 18:23
        dzisiaj bylam ogladac dzielke w jaktorowie za okolo 60 tys. moze o tej mowisz?
        Matko! szkoda slow. Ludzie ktorzy to sprzedaja za plotem maja burdel
        niesamowity, kury wszedzie a na dzialeczce ktora spredaja pasie sie krowa i
        wszedzie placki. bleeeee. szkoda bylo mojego popoludnia.:)
        • Gość: karol Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: *.chello.pl 10.12.06, 22:19
          Byc moze...ja jej nie ogladalem, bo poki co rozgladam sie na "sucho", bede
          jezdzil w przyszly weekend jak zdrowie pozwoli (przeziebienie...)

Czy korzystasz z uslug jakiejs agencji nieruchomosci? Mozesz ich polecic czy nie
          bardzo? Pytam, bo poki co dzwonilem do kilku i albo nie maja ofert (co mnie nie
          dziwi biorac pod uwage to ile moge max wydac), albo mnie po prostu olewaja -
          mowia ze przysla jakies oferty po czym nie przysylaja...

Pozdrawiam
          • Gość: kasia Re: dzialka pod warszawa (grodzisk maz, jaktorow? IP: *.aster.pl 11.12.06, 22:55
            ta z kurami pokazywal mi gosc z agencji w grodzisku. dzialka bardzo tani ale te
            kury mozesz sam jechac zobaczyc:) nie mam nawet do niego namaiaru bo taki z
            niego agent jak z koziej..traba. nie dzwonia bo dobrych dzilek za 70 tys nie ma
            no chyba ze z kurami:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka