Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red White

IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 08:24
    Obejrzałam sobie na stronie www właśnie tą sypialniez frontami z klonu.
    Spodobała mi się i wymiary pasują do mojego pokoju. Czy ktoś z forumowiczów
    jest już może posiadaczem wyżej wspomnianych mebelków i mógłby je z czystym
    sumieniem polecić? Na opinie niezadowolonych z mebli tej firmy też czekam.

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: danka Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 16:05
        Mam ich szafę i komodę. Meble są ładne, dobrze wykończone tylko że trzeba je
        składać - dostajesz wszystko osobno: gwoździe, kołeczki, uchwyty i oczywiście
        schemat niestety nie zawsze czytelny . Szafę składaliśmy w 3 osoby 2 dni, z
        komodą poszło lepiej (6 godzin pracy). Do dziś wspominam hasła z instrukcji w
        stylu: umieść ślizgacze f11 w otworach mocujących prowadnicy d3 :-))). Ale
        oprócz tego meble spisują się bez zarzuty i zastanawiamy się teraz nad
        kredensem do salonu.
        • stankiee Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit 29.09.03, 17:25
          Ja mam z ich oferty meble kuchenne. Są fajne, dobrze wykończone, prowadnice i
          zawiasy niezłej jakości. Mam nadzieję, że posłużą.U znajomej widziałm ich
          zestawy młodzieżowe, też była zadowolona. Miała je już dłuższy czas.
      • asia.su Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit 29.09.03, 21:18
        Ja meble dziecięce BRW (tapczan, 2 biurka, szafę i 4 regały) składałam 11
        godzin - pomagał mi pewnien pan, który był mi potrzebny z uwagi na wagę
        niektórych mebli.
        Jeżeli ktoś to potrafi - to skręci je szybko i bez problemów, jeżeli nie to
        namęczy sie bardzo i w dodatku może coś pomylić.
        Znajomy żalił sie, że nie ma do czego doczepić blatu w biurku i przykleił go -
        rozkręciliśmy połowę biurka i poskręcaliśmy na nowo.
        Pozdrawiam
      • Gość: Majka Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 11:12
        Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź. Byłam wczoraj obejrzeć wspomnianą sypialnię z
        bliska. Podoba mi się bardzo i jestem zdecydowana ją kupić. Mam nadzieję, że z
        montażem uporamy się jakoś. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jak przywożą meble
        nic nie brakuje i czy są solidnie zapakowane, bo nie chciałabym żeby w
        transporcie coś ktoś uszkodził (o wgniecenia i rysy przecież nie trudno), a ja
        potem będę stać z robotą i czekać aż przywiozą mi nowy nieuszkodzony element (o
        ile sprzedawca uwierzy, że nie my coś zepsuliśmy).

Pozdrawiam
        Majka
        • miriam_73 Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit 30.09.03, 14:19
          Meble przywożą, a jakże, ale niestety bywa tak, że czegoś brakuje. U mnie tak
          było z kuchnią - przywieźli mi w kwietniu meble, okazało się że nie ma okapówki
          i brakuje paru uchwytów do szafek (bodaj 3 czy 4) oraz jednego elementu do
          szafki otwieranej jak klapa. Okapówka dojechała po miesiącu. W międzyczasie
          złożyłam reklamację i mieli mi wymienić fronty w trzech szafkach bo sierota-
          montażysta ichni (brałam meble z montażem) źle wywiercił dziury. Wymiana tych
          frontów ciąnęła się do sierpnia. U rodziców ostatnio przywieźli nie ten co
          trzeba stół do salonu, tzn nie olchę tylko jakieś ciemne paskudztwo, ale
          ponieważ wymiana była mozliwa od ręki to jeszcze tego samego dnia przywieźli
          ten właściwy.
          Ogólnie mebelki są fajne, nie są bardzo drogie (ja ma ich kuchnię Sun Street i
          sypialnię Extaza w połączeniu z Systemem)
          • asia.su Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit 30.09.03, 19:59
            Montażysta rzeczywiście kiepski jeżeli wiercił dziury - tam nie należy wręcz
            nic wiercić bo potem okazuje się, że to np. nie ten element lub nie ten bok.

Kiepskie reklamacje to chyba sprawa kiepskich sklepów.
            Zdarzyło mi sie 2 razy, że musiałam reklamować meble (nie BRW) i nie potrafiłam
            dogadać się w sklepie.
            Zadzwoniłam do fabryki i załatwiłam reklamację szybko i bezproblemowo.
            Następnym razem jeżeli reklamacja nie będzie szybka też tak zrobię.
      • Gość: mietekl Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 13:34
        Polecam sypialnie firmy PREMIER www.premier.net.pl po dostępnych cenach,
        kupiłem 3 miesiące temu i jestem naprawdę zadowolony.
      • madzik35 Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit 17.01.04, 15:18
        mam meble kuchenne BRW - przyjechaly w terminie, szafki byly juz skrecone,
        winda nie dzialala ale panowie bez problemu wniesli wszystko na 6p, meble sa
        ok, tanie i wszystkim sie podobaja
        pozdrawiam
        • Gość: Wicio Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 20:45
          Nie wszystkim. Mnie się nie podobają. Płyta wiórowa z okleiną. Brrrr
          • Gość: bebe Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 10:18
            pół roku temu kupiłem taką sypialnię, meble z tej firmy mają przystępne ceny i
            fajne wzornictwo, jakość wydaje mi się dobra, jeśli chodzi o składanie to
            niezła zabawa, szczególnie gdy do pomocy jest tylko żona, co mnie zaskoczyło
            opakowania były kompletne, nawet ilość wkrętów się zgadzała, pozdrawiam
      • Gość: m Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.crowley.pl 19.01.04, 15:27
        chyba spóźnię się trochę z odpowiedzią - wszystko ok, ale łózko z tej kolekcji
        przeraźliwie skrzypi;-))
        • Gość: ela Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.toya.net.pl 25.01.04, 21:25
          na a ja właśnie jutro idę też tę sypialnie zamówić
          • Gość: Romek Re: Sypialnia Fantazja z kolekcji Black Red Whit IP: *.katowice.pik-net.pl 26.01.04, 09:56
            A ja kupiłem własnie mebloscianke z dodatkowa szafa "Zosia" i w srode bede miał
            ja w domu a moze ma juz ktos taka mebloscianke ?
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka