Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł ?

27.02.09, 20:07
    Rozglądamy się za działką budowlaną k/ Warszawy , tak do 30 km od
    centrum. Taką kwotę chcemy przeznaczyć na zakup działki i zacząć
    budowę domu dla siebie. Mały dom do 100-130 m2 z możliwością
    rozbudowqy w przyszłości. Zrezygnowaliśmy z kupna mieszkania w
    Warszawie na rzecz domu. Jest to nasz nowy pomysł. Może jednak
    wrócimy do koncepcji zakupu mieszkania na Białołęce. Zdarzają się
    teraz niższe ceny mieszkań. Przeważyła sprawe lokalizacji, budowa
    mostu Północnego na Wiśle. To się waży w tej chwili.
    Obserwuj wątek
      • plackarz Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 27.02.09, 22:39
        tyle ofert jest na www.szybko.pl
        na pewno coś znajdziesz.
      • tosia-tosia Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 28.02.09, 15:23
        szukaj w najnowszych tu:
        oferty.net/dzialki
      • 23student w Tarczynie k/ Piaseczna są tanie działki 02.03.09, 13:07
        na szybko widziałem oferty 120 tys.zł za działke budowalaną 800m2.
        • Gość: paulo Re: w Tarczynie k/ Piaseczna są tanie działki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:52
          mam do sprzedania fajna działke 34 km od pałacu kultury. cena 100
          tys za 1000 m2 w miejscowości Dębe Wielkie. tel do mnie 603-55-55-72
          • 21ciekawy tanie działki bud. do sprzedaży k/ Warszawy 24.03.09, 12:38
            Trasa Gdańska z Warszawy, za Nowym Dworem Maz. w stronę Nasielska ,
            Płońska. Zakroczymia. Ceny od 70 -100 zł/m2. Szcególnie Zakroczym i
            gmina Załuski, gm. Nasielsk. Niezłe połączenie kolejowe do Warszawy,
            przez Nowy Dwór Maz.
            • Gość: A.Wrzos Re: tanie działki bud. do sprzedaży k/ Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 17:19
              Interesuję mnie działki w tej okolicy.
              662263246
              awrzos@op.pl
              • ka.lech Re: tanie działki bud. do sprzedaży k/ Warszawy 17.10.14, 20:24
                Witam czy interesuje działka Łomna-Czosnów 90zł m2
      • marta_s25 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 04.04.09, 14:22
        działka 1050 m kw, Siennica, przepiękna okolica. foto i szczegóły mogę przesłać
        na maila. niedługo będę budować domek tuż obok.
      • Gość: ada Jabłonna? IP: *.mobile.playmobile.pl 05.04.09, 22:31
        Spróbuj tam się rozejrzeć. Miejscowość graniczy z Wawą, jest oczywiście mnóstwo
        horrendalnie drogich działek. Jednak część Jabłonny nie jest objęta jeszcze
        planem zagosp. przestrzennego i te działki są (a przynajmniej były) w niezłych
        cenach. Sama mam działkę na tym terenie i śledziłam ceny i na nawet w czasach
        "górki" te ceny nie były wysokie.
        Dojazd do Warszawy jest świetny-kilka minut, ale już na Modlińskiej jest
        nieciekawie. Wadą jest też brak stacji kolejowej.
        • Gość: Osa Re: Jabłonna? IP: *.chello.pl 06.04.09, 22:14
          Zerknij może na to tu jest o domach, ale mają tez w ofercie działki w granicach Warszawy www.inwestrut.pl/?p=p_11&sName=lipowo-osiedle-domow
          "Osiedle domów jednorodzinnych "Lipowo" jest zlokalizowane w zielonym sąsiedztwie Mazowieckiego Parku Krajobrazowego, w gminie Wiązowna koło Warszawy. Osiedle zostało tak rozplanowane by każdy dom wraz z przyległym, dużym ogrodem stanowił samodzielne i kameralne miejsce do zamieszkania"

---
          osiedle domów
      • Gość: jolka Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 15:55
        Jeżeli nadal interesuje Panią działka, mam do sprzedania 1500 m w Głoskowie (6
        km od Piaseczna) proszę o kontakt na cappucino@o2.pl
      • a123abc Polecam okolice Pomiechówka k/ Nowego Dworu Maz. 19.09.09, 10:12
        za Białołęką i Jabłonną. W okolicy lasy, rzeka Wkra i nowe lotnisko
        Modlin oraz pole golfowe lisiapolana.pl
        Spotkasz cała Polskę i Warszawe. Bardzo duzo osób osiedla się w
        okolicy. Na razie kłopoty z dojazdem do Warszawy PKP. Tory kolejowe,
        wiadukty, mosty w przebudowie. Ceny różne ale widac ,że działki sa
        sprzedawane na bieżąco. Taniej niz w Warszawie i Nowym Dworze Maz.
        pzdr szukających, my juz mamy to za sobą.
        • 21ciekawy ceny działek k/ Lotniska Modlin 21.09.09, 05:46
          Zmieniają się i to szybko.
          www.rp.pl/artykul/8,366190_Ziemia_zbyt_droga_i_zle_przygotowana_pod_budowe.html
      • yang76 trasa katowicka- krakowska 22.09.09, 09:34
        Rejon Żabiej Woli, Nadarzyna- trasa katowicka,
        - powiat Piaseczno, gminy Prażmów, Tarczyn, Lesznowola.
        • Gość: qwerty Re: trasa katowicka- krakowska IP: *.aster.pl 02.04.10, 00:26
          dokładnie. Rusiec np koło Nadarzyna, można piękne działki 1000 m2
          trafic za 150-160 tys pln. Szkoła, sklepy, blisko trasy katowickiej
          a jednocześnie cisza i las, mnóstwo pięknych nowych domów, może też
          za jakiś czas mój :-). Dojazd na mokotów, centrum W-wy (22 km do
          Centralnego dworca) się skróci po wybudowaniu za dwa lata łącznika z
          W-wa włochy-salomea oraz dużego "ślimaka" w okolicy Maximusa +
          puszczenie ruchu krakowskiego do trasy NS. Wtedy nawet Raszyn
          powinien być w miarę przejezdny. Ja kupiłem coś koło 150 kpln. w
          Zeszłym roku to była wyjątkowa okazja. Zatem może do zobaczenia
          sąsiedzi :-)
      • na.lip.o taniej stan surowy w osiedlu kupić 22.09.09, 12:57
        z dużą działką . Niż zaczynać inwestycje od poczatku.
      • Gość: WWW.JUTRO.EU Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł IP: *.ptim.net.pl 30.03.10, 19:45
        ZAPRASZAM WWW.JUTRO.EU DZIAŁKI 110 000 TYS. BRUTTO
      • k.koro Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 30.03.10, 21:09
        Nie rozumiem , czy sprzedajecie same działki k/ Sochaczewa i
        Wieliszewa , czy działka razem z domem ? Jak jest cena takiej
        inwestycji ?
      • amitka4 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 01.04.10, 12:46
        Możesz też z=sprawdzić na www.Mieszkanie.pl
        Są tam oferty bezpośrednio od właścicieli

Pozdrawiam :)
      • go.cunny rynek nieruchomosci - Nowy Dwor Maz. 02.04.10, 15:23
        forum.gazeta.pl/forum/w,451,108216535,,Rynek_nieruchomosci_w_Nowym_Dworze_Maz_.html?v=2&t=1270214500100
      • yasmine23 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 16.04.10, 11:23
        Dobry pomysł na niska emeryturę,
        biznes.onet.pl/emerytura-przedsiebiorcy--tylko-35-dochodu,18490,3209914,2,analizy-detal
      • carlos678 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 23.04.10, 09:07
        są takie piekne miejsca,
        gazetadom.pl/Ladny-Dom/1,69712,7366007,Dom_w_ciszy_i_spokoju.html
      • 14marcin a jak po powodzi ? 02.06.10, 23:28
        czy tereny nadwislańskie sa nadal atrakcyjne ?
      • Gość: Kama7777 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł IP: *.aster.pl 27.03.11, 12:37
        Witam, chcę się z wami podzielić inestycyjną perełka - w Wildze ok 50 km od Warszawy na osiedlu Ośrodków Turystyczno Wypoczynkowych moża nabyć od właścicieli piękne działki w lesie z możliwością zabudowy za około 50 zł za metr. Wilga to piekna miejscowość, w weekend to 45 min drogi z Wawy, są tam piękne lasy, rzeka Wilga, cudowne tereny nad Wisłą oraz stawy. Polecam pokręcic się wokół tek lokalizacji, coraz więcej zamożnych Warszawiaków się tam przenosi tworząc piekne domy pośród stuletnich drzew. Wg mnie to bardzo rokująca inwestycja a sama okolica stanię się "Magdalenka" prwobrzeznych okolic Warszawy. Droga 801 ma być wkrótce rozbudowana i poszerzona a dodatkowo ma powstać Trasa Nadwiślańska na wyoskości Józefowa. Naprawdę polecam zerknac na to co tam się dzieje i jak pięknie tam jest.
        • Gość: konradc Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł IP: *.toya.net.pl 01.06.11, 09:51
          Witam,

a ja mam do sprzedania 3 działki budowlane we wsi Starowola, nad samą rzeką Liwiec. Popularne osiedle letniskowe. Cena - 40 zł za metr. Szczegóły - 535517666, Konrad
        • Gość: Gutdesign Do sprzedania działka w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 10:16
          Do sprzedania działka w Warszawie w Wawrze niedaleko mostu Siekierkowskiego, ok 1000 m2, niska zabudowa willowa prawie jak na wsi. Dodatkowo ponieważ jestem projektantem wnętrz oferuję pomoc - projekt wnętrz domu :) Atrakcyjna cena. gutdesign@op.pl
      • asia-n83 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 02.05.12, 15:59
        Działka w okolicy Nowego Dworu Mazowieckiego
      • artdeco55 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 30.07.14, 18:54
        A może jednak zastanowić się nad kupnem domu - ceny są teraz naprawdę rozsądne i można negocjować. Jeśli 200 tys. na działkę to na dom min. 450 tys.? Proszę zerknąć Baszkówka ul. Polnych Maków ładny domek do sprzedania w odległości 28 km od centrum Wawy. Może lepiej szukać tego typu okazji? Pozdrawiam - przeszłam budowę 5 lat temu i drugi raz chyba już bym się nie porwała na to... szkoda życia:)
      • xadam30 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 01.10.14, 16:37
        Ja mam do sprzedania dwie działki budowlane 1000 i 1300m2 po 109zł/m2. Leśniakowizna - Wołomin. Z pierwszej ręki, bez pośredników.
      • kinia.pl.1 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 02.12.18, 16:41
        Witam posiadam działkę rolno-budowlana wielkości 2904m2 za dobre pieniądze zalezy mi na czasie z powodu wyjazdu bardzo dobra cena .... Ostrów Kania gm Dębe Wielkie
      • kinia.pl.1 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 02.12.18, 16:45
        pyszka16 napisała:

> Rozglądamy się za działką budowlaną k/ Warszawy , tak do 30 km od
        > centrum. Taką kwotę chcemy przeznaczyć na zakup działki i zacząć
        > budowę domu dla siebie. Mały dom do 100-130 m2 z możliwością
        > rozbudowqy w przyszłości. Zrezygnowaliśmy z kupna mieszkania w
        > Warszawie na rzecz domu. Jest to nasz nowy pomysł. Może jednak
        > wrócimy do koncepcji zakupu mieszkania na Białołęce. Zdarzają się
        > teraz niższe ceny mieszkań. Przeważyła sprawe lokalizacji, budowa
        > mostu Północnego na Wiśle. To się waży w tej chwili.

Posiadam 2904m2 za 100 tysięcy bezposrednio Ostrów Kania gm Dębe Wielkie
        • tomasz.arvaniti Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 02.12.18, 23:54
          Mam dzialke 978 m.kw. w Golawicach Pierwszych k/Pomiechowka odleglego o 7 km, zagospodarowana z domkiem letniskowym z tarasem podpiwniczonym o pow.30 m.kw.,ktory mozna z powodzeniem rozbudowac. Domek jest ocieplony lacznie z dachem krytym blachodachowka.Okolica cicha i spokojna.Z Warszawy bardzo dobry dojazd.Kontakt:vancouver1313@hotmail.com,ryszard.celenik@gmail.com
      • piotreksuchy111 Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 04.06.23, 17:26
        Posiadam do sprzedania piękną działkę z warunkami zabudowy otoczona lasem który jest rezerwatem przyrody, asfaltowy dojazd wszystkie media, 1km sklep szkoła, stacja spokojna okolica 3 km do wjazdu na s17 30min do Warszawa działka znajduje się na obrzeżach Garwolin. 1266m2 170000zl więcej info pod nr +41779200904 Najlepiej WhatsApp Pozdrawiam
        • aga-afryka Re: gdzie kupić działkę k/ Warszawy do 200 tys.zł 28.06.23, 00:17
          Budowa domu to skomplikowany proces, który najlepiej przejść z profesjonalnym wykonawcą, gdy już zakupisz działkę pomyśl o swoim wymarzonym domu.poldom.eu/kalkulator-budowy Wyceń swój dom razem z wykonawcą domów jednorodzinnych, warto sprawdzić ile będzie kosztował Twój wymarzony dom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka