sw.mikolaj 17.12.03, 19:16 Co sobie życzysz w prezencie pod choinkę, niewiasto? Dla Ciebie, męża i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 17.12.03, 20:45 Ooooo, jaki niesamowity post:))) A cóż to za św. Mikołaj? Nie widziałam tutaj dotąd takiego. Zakamuflowałeś/aś się? Joj, już mnie żre ciekawość (choć do piekła nie chcę). I teraz dopiero mam problem - kto na Forum Dom jest św. Mikołajem..... Kimkolwiek byś nie był/a i tak bardzo cieplutko Cię pozdrawiam:)) B. PS. Mąż jest, a dziecko to u mnie jedno: chłopczyk malutki [tak już ok. 180 cm albo i więcej - nie wiem dokładnie:))] Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 18.12.03, 11:05 Ja jestem prawdziwym Świętym Mikołajem. Nikt się pode mnie nie podszywa. Sama zobacz: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15654 Wiem, że masz dobre serducho. Wiem, że byłas grzeczna cały rok i chętnie pomagałaś potrzebującym. Dlatego przybyłem do ciebie osobiście. Niech w twym domu zagości więc szczęście i zdrowie, niech twe marzenia spełnią się bez reszty. Święty Mikołaj kocha Bebiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 18.12.03, 20:55 Witam Cię i tutaj Święty Mikołaju i gorąco dziękuję za Twe życzenia jak też za spontaniczne wyznanie swych uczuć jakimi mnie obdarowujesz. To wielki dla mnie zaszczyt drogi Święty Mikołaju. Ja też złożyłam Ci życzenia na Twoim Forum i już wiem, że przyjąłeś (podejrzałam!). Ściskam Cię najmocniej jak tylko potrafię i aż żałuję, że należę do tych drobniejszych w swej budowie ludzików, w związku z czym siły wiele nie mam, ale wyobraź sobie, że jestem siłaczem nr 1 tego świata i z jego siłą Cię ściskam właśnie teraz:)). Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 19.12.03, 14:26 Gość portalu: Bebiak napisał(a): > Ściskam Cię najmocniej jak tylko > potrafię i aż żałuję, że należę do tych drobniejszych w swej budowie ludzików, > w związku z czym siły wiele nie mam, ale wyobraź sobie, że jestem siłaczem > nr 1 tego świata i z jego siłą Cię ściskam właśnie teraz:)). Uuuuuaaa...eeeehhhhhhh.... Drobniutka. Ale parę w uścisku to ma. > Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak Dobra, tylko żeby Pani Mikołajowa nie zauważyła.... P.S. Pod choinką znajdziesz prezenty ode mnie. Mam nadzieję, że będa ci się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.acn.pl 19.12.03, 18:59 sw.mikolaj napisał: > > Buziaczki Św. Mikołaju wielkie, specjalnie dla Ciebie ode mnie. Bebiak > Dobra, tylko żeby Pani Mikołajowa nie zauważyła.... Napewno nie zauważy - Pan Bebiakowy też nie zauważy:)) > P.S. Pod choinką znajdziesz prezenty ode mnie. Mam nadzieję, że będa ci się > podobać. Jej! Napewno mi się będą podobały, co do tego możesz mieć pewność a nie nadzieję:)) Życzę Ci Święty Mikołaju wiele radości z dawania prezentów. Ściskam Cię - mocno. B. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 19.12.03, 14:29 dołaczam się do światecznych życzeń dla Bebiaka - taki Bebiak to SKARB :)) życzę dużo ciepła, słońca i uśmiechu i niech Ci się spełni co tylko sobie wymarzysz, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Bebiak 20.12.03, 00:00 również dołączam się do życzeń niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia ps. jestem pod wrażeniem tego co tutaj robisz i moim zdaniem zasługujesz na gwiazdkę z nieba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Bebiak 20.12.03, 12:57 I to nie na jedną. Na wszystkie gwiazdki z nieba. I jeszcze byłoby mało. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! 22.12.03, 21:55 No to ja też Bebiakowi pozyczę. Bebiak to taki nasz skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 19:44 Św. Mikołaju , muszę ci powiedzieć, że nie mogłeś lepszej osoby wybrać jak Bebiczka, komu ona nie pomogła ???????? przede wszystkim mnie :))) Wszystkiego Najlepszego i dedykacja dla Ciebie Bebiczku ;) optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169831445-22449251&campaign=00d&thankyou=p.html najpiekniejsza karteczka jaką widziałam Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz Czy Św. Mikołaj trafi z prezentami dla Bebiak? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.12.03, 20:25 bardzo jestem ciekaw? Kilka razy już była dyskusja na tym forum, jak naszego Bebiaka czymś uhonorować, bo nie tylko ja doszedłem do wniosku, że jest to wyjatkowa osoba. Ja zgłosiłem dwa pomysły, ale jakoś tego nie podchwycono, a wiem, że bardzo by jej to odpowiadało. No to z tym większym zainteresowaniem bedę szukał postu, co nasz Bebiak znalazł pod choinką od Świetego Mikołaja z Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Do Bebiak. Pilne !!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.12.03, 13:25 Gość portalu: ria napisał(a): > Św. Mikołaju , muszę ci powiedzieć, że nie mogłeś lepszej osoby wybrać jak > Bebiczka, komu ona nie pomogła ???????? > przede wszystkim mnie :))) > Wszystkiego Najlepszego i dedykacja dla Ciebie Bebiczku ;) Ria, to Ty???? Tamta Ria? Moja pierwsza wirtualna znajoma ze stycznia, kiedy pierwszy raz pojawiłam się na tamtym Forum i byłam taka bezradna? To naprawdę Ty? Wciąż powtarzam mężowi: "Poznałam taką świetną koleżankę a Ona potem nagle zniknęła i nie pojawiła się już więcej, ale będę o Niej zawsze pamiętać". To naprawdę Ty? Z okolic Krakowa? Nie wierzę, ale jeśli tak, to najbardziej się cieszę z tego, że [chyba] masz się dobrze i że po wielu wielu miesiącach pamiętasz o mnie. A może to i Ty, bo Ty na mnie wtedy mówiłaś: "Bebiczek"... Ria, dziękuję za wszystko, Tobie również wszystkiego wszystkiego NAJ i ciągnę Cię tam, gdzie wtedy plotkowałysmy. Ściskam Cię mocno pełna radości. B. Odpowiedz Link Zgłoś