Gość: Maggie IP: *.devs.futuro.pl 01.02.02, 14:39 Gdzie mozna zamowic tanie meble na wymiar do kuchni? Moze ktos ma jakies doswiadczenia i moze sie nimi podzielic :-)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ata Re: Wrocławianie - pomóżcie! IP: 217.97.163.* 11.03.02, 10:45 Sprawdz na ul. Św. Wincentego( miedzy plStaszica a ul. Chrobrgo. W tzw. piwnicy. Schodki w dół. Można chyba zamówic drogie ale i takie tańsze. Duzo porad , bardzo istotnych dla mało zorientowanego klienta. Ja chyba tu się zdecyduje. A sprawdziłam kilka punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyzeck Re: Wrocławianie - pomóżcie! IP: 212.244.106.* 19.03.02, 14:49 Niedawno (w styczniu) montowalem meble kuchenne w kuchni o powierzchni 9m2. Zaplacilem za caloc niecale 7000. Nie pamietam ilosci szafek, ale z njistotniejszych rzeczy wspomne wysoka szafę typu "CARGO", niestandardową zabudowe pieca dwufunkcyjnego, zabudowe starszej lodówki nie robionej pod zabudowę (wypukła powierzchnia drzwi) i stolik o nietypowym ksztalcie. Wydaje mi się, ze zrobione jest to solidnie (na razie nic nie szwankuje), a termin byl dotrzymany. Przed wykonaniem wlasciciel kilka razy byl u mnie w domu w gdzie oprocz wziecia wymiarow pozaznaczal na scianach mijsca na dodatkowe gniazdka elektyczne (b. ważne), obrysował zarys przyszlych płytek itp. Meble sa z MDF-u. Firma jest nieduza i nazywa sie chyba MEBLOMIR -tel. (071) 3736601. Zyczę powodzenia w wyborze wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś