whatcanido 24.07.14, 07:43 Na przykład ten evergreen:) www.youtube.com/watch?v=C_fNGa26hig Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whatcanido Re: A tutaj klasyka nieco odświeżona:) 24.07.14, 07:50 Dzisiaj chłopaki też potrafią grać! I to jak! www.youtube.com/watch?v=9G1devlz3Ww Odpowiedz Link
czan-dra Re: A tutaj klasyka nieco odświeżona:) 24.07.14, 15:52 Chciałem oba wkleić do "starej" klasyki, ale i te są piekne, fajny wątek zaraz coś znajdę, OMEGA "Dziewczyna o Perłowych Włosach" Polskie tłumaczenie piosenki Odpowiedz Link
czan-dra Re: A tutaj klasyka nieco odświeżona:) 24.07.14, 18:12 No i jedziemy z klasykami z lekka odświeżonymi, przez to nawet lepszymi, w każdym razie niektóre są, Emerson, Lake & Palmer - Tarkus Live Odpowiedz Link
whatcanido Re: A tutaj klasyka nieco odświeżona:) 30.07.14, 07:20 Gdyby Frankie mógł tego posłuchać...... www.youtube.com/watch?v=4DVguBGbtgM Odpowiedz Link
czan-dra Re: A tutaj klasyka nieco odświeżona:) 30.07.14, 16:36 Z Frankim mam niejaki kłopot, gdybym był konsenkwentny, to musiałbym wkleić wszystki 60 płyt, a znakomitą większość słyszałem i bardzo lubię. Odpowiedz Link