czan-dra 21.04.23, 13:51 satanath.bandcamp.com/album/sat357-suton-sacrilegious-2023, To miejsce dla Wysmakowanych Cudów Świata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 21.04.23, 17:26 To jak tak, to trzeba chyba panteon pomału ruszyć... Darkend darkend.bandcamp.com/album/spiritual-resonance Ty Czandra, jak tak dalej pójdzie, to ty mi na Mystic przyjedziesz :D :D Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 23.04.23, 11:16 I to zasługuje na miiejsce tutaj, www.youtube.com/watch?v=FhKJgqxNDD8 Odpowiedz Link
yoma Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 23.04.23, 14:35 W 2015 nikomu nieznana kapela z zapadłego zadupia świata, czyli z Podlasia, wydała płytę. I było to coś tak mocarnego i potężnego, że narody uklękły, ci, którzy wierzyli w Boga, uwierzyli mocniej, a ci, którzy nie wierzyli, uwierzyli. Potem kapela się rozpadła w wyjątkowo paskudny i nieprzyjemny sposób, a nazwa Batiuszka przypadła akurat temu, kto na płycie zrobił najmniej, a grać w ogóle nie umie. Ale ci, którzy Wiedzą, wiedzą, kto jest prawdziwą Batiuszką, a Liturgia zostanie w panteonie na wieki. Nie żebym znała starocerkiewnosłowiański, ale na moje ucho to jest monolog bardzo samotnego i zagubionego Boga... batushka.bandcamp.com/album/litourgiya Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 08:38 Teraz ja!! Ja!! Znam to i lubię. Panteon jak najbardziej się należy. Odpowiedz Link
yoma Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 11:46 Ooo, a "drugą część" znasz? sphieratz.bandcamp.com/album/- Polazłam sobie w zeszłym roku na Batiuszkę, no dobra, tak naprawdę na Inferno i Redemptora, a na Batiuszce zostałam z czystej ciekawości, czy naprawdę jest tak źle. Jest. Oni nie umieją grać! I ta cała otoczka, brrr... Śmierć plastikowemu metalowi! A teraz mam problem. Jest w czerwcu impreza, 10 kapel, które mnie kompletnie nie interesują - i Krzychu Drabikowski z Panichidą. Jak żyć? Pytam się, jak żyć?!?! Odpowiedz Link
yoma Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 12:22 Ps. A Inferno wrzucam do wątku o psychodelii, bo mu się to po prostu należy. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 08:33 Jak już to z wysokiej półki, www.youtube.com/watch?v=jecI7xlrrmg Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 08:34 Również na palcach sięgam, www.youtube.com/watch?v=AxkMCjsfTAE Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 25.04.23, 14:16 Z taką dużą dozą nieśmiałości, www.youtube.com/watch?v=U7NAGTq_IJQ Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 26.04.23, 20:26 To jest zaskakująco miłe, jak na N. Masona. www.youtube.com/watch?v=GpWJv7alqQE Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 26.04.23, 20:28 Zapełniamy Panteon, www.youtube.com/watch?v=DnYDqv8-lJE Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 26.04.23, 20:30 Cudo, cudeńko, ponad 25 minut czystego dźwięku, www.youtube.com/watch?v=FLfEVv6h_Mw Odpowiedz Link
yoma Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 15.05.23, 18:43 Dawno nie ruszałam panteonu. To ruszę. Nie prowadź po tym samochodu, proszę. detevigaleendet.bandcamp.com/album/lenience Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 17.05.23, 10:40 Przepraszam że o nim zapomniałem, www.youtube.com/watch?v=ytp6VD44eSY&list=OLAK5uy_m1pF-SZR50DuErxI90xTXIW8H-6hMRPd0 www.youtube.com/watch?v=ytp6VD44eSY&list=OLAK5uy_m1pF-SZR50DuErxI90xTXIW8H-6hMRPd0 o, to tak, na próbę. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Przechodniu, stań i posłuchaj 21.05.23, 18:27 to jest ponadczasowe, pierwszy raz gdy to usłyszałem jako krasnal, to się popłakałem www.youtube.com/watch?v=V3oxgDZdNEg Odpowiedz Link