czan-dra 22.05.23, 17:44 acid rock w czystej postaci www.youtube.com/watch?v=JlU3Z_vH5qk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 30.05.23, 11:12 Sorry, bracie Czandra! Zasuwam jak samolocik i ledwo mam czas na własną muzykę. Kto chce do nieba w czerwcu, musi pozapieprzać w maju :)) Ale ja tu jeszcze wrócę. Jak wrócę :D Odpowiedz Link
czan-dra Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 30.05.23, 12:47 A ja korzystam ze starego urlopu, jeszcze tydzień łażenia po plażach i lasach, i już się kąpałem w zatoce, i zmarzłem, również w zatoce, i słucham dobrej muzyki, a co, stać mnie. Odpowiedz Link
yoma Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 30.05.23, 13:02 Gdzie łazisz, bo ja też zamierzam po niebie? Odpowiedz Link
czan-dra Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 30.05.23, 13:20 Jak po niebie, plaże puste, lasy puste, ogólnie to co czandry lubią najbardziej, jeszcze gdyby była burza, to niczego więcej mi nie potrzeba, burza, wiatr i pusta plaża. Odpowiedz Link
yoma Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 31.05.23, 13:09 A btw dwa pytania mam. Nie o muzyce. 1. Mówi się Kaszub czy Kaszuba? Pytam, bo nie wiem. 2. Robicie coś w tych lasach i plażach 4 czerwca? Odpowiedz Link
czan-dra Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 31.05.23, 14:02 ad.1 Kaszuba ad.2 4 czerwca jesteśmy w Gdańsku na spotkaniu z nie zgadzającymi się. Odpowiedz Link
yoma Re: Rozpoznałbym po paru taktach, 31.05.23, 23:46 To jak masz urlop i słuchasz muzyki, a ja zanim wyjadę, dam ci takie. No nie ma u mnie mocnych na ten album, płyta roku jak nic. Chyba nawet Burial Hordes 🖤, co to lada dzień wyjdą, nie dadzą rady. Płyta ma przesłanie i to piekielnie silne, teksty to czysta poezja. A jak ich widzę, niestety tylko w necie, to jej Bohu kolana mi miękną. No wzięło mnie. ikariedoom.bandcamp.com/album/arde Odpowiedz Link