3donata 08.07.14, 22:59 właśnie dziś go zakupiłam i musze przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem , chciałabym poznać wasze opinie może ktoś z was tez go ma ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliawi Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 13:21 bardzo i to bardzo dobry odkurzacz pozytywną opinię na temat jego dostałam od sąsiadki tez kupiła i prawie zmusiła mnie do umówienia się na pokaz ale nie żałuję ! Przede wszystkim Hyla bardzo jest ekonomiczna w użytkowaniu, już nie musze kupować żadnych worków i filtrów a zawsze miałam z tym problem żeby dopasowac odpowiedni rodzaj do mojego odkurzacza nie wspomne już o kosztach, a zwróciłaś uwagę na to jak Hyla zużywa mało prądu?i jeszcze wcześniej nie czyściłam łóżek bo nawet nie wiedziałam że trzeba, Wszystko jest rewelacyjne !!! Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 13:52 ja mam Hyle dopiero od wczoraj dzis cały dzień ją testuję łóżka to prawda nie spodziewałam sie że łóżka mogą być takie brudne i że wogóle mam tak brudno w domu czy u ciebie też tyle tego było? Odpowiedz Link
juliawi Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:00 tez było dużo na poczatku, ale wreszczie moje sprzatanie ma sens ,też posiadam hyle od niedawna, ale już mogę powiedzieć, że to była świetna decyzja dużo łatwiej utrzymać porządek i nie mam już tego wiecznie krążącego kurzu po domu. Hyla wygląda niesamowicie i świetnie się prezentuje nie chowam jej do szafki tylko stoi sobie w pokoju i włączamy codziennie do filtracji teraz jak sa upały to robimy klimatyzacje jest dużo chłodniej i można normalnie oddychać polecam kazdemu Odpowiedz Link
toszmartusia Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:12 witam kobitki!!! Juz myślałam że tylko ja jestem taką wielką fanką Hyli a okazuje się że jest nas więcej :), mamy Hyla dokładnie od roku mówimy o niej nasza Hylusia jesteśmy bardzo zadowoleni!!! "Uzależniliśmy" sie od filtracji i nawilżania powietrza dlaczego? bo zupełni inaczej się śpi moje córeczki obydwie alergiczki nie kaszlą w nocy :) Dwa razy w miesiącu czyścimy wszystkie łóżka i kanapy nie tylko w sypialniach ale wszystkie. Dziś już nie wyobrażamy sobie życia bez Hyli powinna być w każdym domu. Odpowiedz Link
sserp Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:27 Podzielam zdanie wszystkich tu Pań. Jako człowiek starszy i z natury bardzo dociekliwy długo dałem sie przekonywać synowej i żonie. Nie byłem wogóle zainteresowany nawet obejrzeniem, a co dopiero zakupem. Nawet byłem zły na synową, że to przez nią kupili taki drogi odkurzacz. Jednak moja małżonka Jadwiga nie dała za wygraną u umówiła nas na pokaz. Hyla to najlepszy odkurzacz jaki kiedykolwiek mieliśmy. Codziennie go używamy, nie mam zastrzeżeń co do jego funkcjonalności, na uwagę zasługuje prostota obsługi i lekkość sprzątania. Ważna jest też bardzo wysoka skuteczność i jak któraś z Pań już tu zaznaczyła niewielkie zużycie energii. Bardzo jesteśmy zadowoleni z inhalacji i nawilżania. Efekt jest natychmiastowy. Jestem astmatykiem i od kiedy mamy odkurzacz Hyla odczuwam znaczną poprawę, ustąpiły duszności z którymi wcześniej się borykałem. Odpowiedz Link
megliza Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 21:38 ja też jestem uzalezniona od Hyla i jestem fanką, zaraziłam tez calą moja rodzinę i kolezanki; ostatni prałam narożnik taki nie pierwszej młodości i zeszły stare plamy których niczym innym nie mogłam usunąć a Hyla dała rade ! teraz dostałam ten zestaw do mycia okien jeszcze nie używałam, ale podobno też jest super nie miałam czasu żeby go przetestować , ktoś już mył okna? napiszcie coś, czy faktycznie tak szybko idzie i nie ma smug, ja nie lubię myc okien ale może Hyla to zmieni :) Odpowiedz Link
paulaado Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 15.07.14, 11:53 myłam okna hylą nie ma smug i wogóle tak szybko wszystko jest tylko ramy musisz umyc oddzielnie hyla umyjesz szyby wystarczy raz na mokro a potem tylko ściągniesz wodę i szyba lśni Odpowiedz Link
marciatka.a Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:36 Hyla jest wspaniałym i wielofunkcyjnym urządzeniem, to prawdziwa pomoc w domu wsprzątaniu. A można też oczyszczać i nawilżać powietrze, i aromatyzować naturalnymi olejkami. W upalne dni dobrze jest wlac trochę olejku eukaliptusowego + kostki lodu w ten sposób schładza i odświeża powietrze. Jestem zachwycona, zawsze o czymś takim marzyłam to prawdziwa pomoc, wszystkim polecam. Sprzątanie Hylą to poprostu bajka! Krótko mówiąc nie śmierdzi (jak to było przy sprzataniu moim poprzednim odkurzaczem tez bardzo drogim niestety), tylko pięknie pachnie i odrazu widać efekty. Odpowiedz Link
juliawi Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:38 o olejku eukaliptusowym nie wiedziałam, a może byc jakiś inny? Odpowiedz Link
marciatka.a Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:45 kwiatowe sa dla mnie nieco duszące ale jak kto woli, mi najlepszy jest eukaliptusowy dobrze odświeża używaj tylko tych oryginalnych olejków Hyla one są naturalne bez chemii , z tego co wiem to można też w upały dać liście świeżej mięty i kostki lodu do zimnej wody podobno efekt jest rewelacyjny nie próbowałam jeszcze ale napewno przetestuję Odpowiedz Link
toszmartusia Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 14:47 ja już ide po miętę mam ją w ogrodzie powiem wam później czy efekt jest Odpowiedz Link
toszmartusia Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 19:28 potwierdzam mięta jest rewelacyjna !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
paulaado Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 15:04 Hyla to coś niesamowitego! Nie żałuję ani jednej złotówki! Zasuwam tą maszyną po całym mieszkaniu od kilku miesięcy. Mieszkanie nie jest duże w starej kamienicy, wcześniej miałam cały czas wrażenie że nie wysprzatałam jak trzeba myslałam że to przez to że mieszkamy w kamienicy teraz jest inaczej poprostu czyściutko i pachnąco. Mój nastoletni syn jest alergikiem na roztocza i mówi że czuje się lepiej i nie ma tego męczącego kataru. Nie muszę dodawać, że zachęcam wszystkich do zakupu ;) Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 19:57 ciesze się że temat wam się spodobał i tyle ciekawych porad, nie spodziewałam się Odpowiedz Link
arlettasun Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:03 Hyla jest świetna kiedy my kupiliśmy to namówiłam wszystkich znajomych oni tez sobie chwalą ja najcześciej korzystam z odkurzania zapomniałam; że moge schładzać powietrze w upały Odpowiedz Link
fontessa Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:14 Hyla jest wielofunkcyjnym robotem bardzo bardzo funkcjonalnym do tego jeszcze bardzo ładnie wykonana i solidna praktyczna w używaniu, nie wszyscy nasi znajomi sobie kupili ale wiem że żałują ja cały czas im polecam mówią że mają inne wydatki i na taki luksusowy odkurzacz przyjdzie czas, myślę że o zdrowie trzeba dbac w pierwszej kolejności. Nie rozumiem tych moich kolezanek które dalej męczą sie i to na własne życzenie odkurzaczami różnej maści wiem że mi zazdroszczą. Przecież te ich odkurzacze to żadna oszczędność kasy, wręcz odwrotnie, a ile się trzeba nasprzątać i efekt żaden, wszystko dokładnie policzyłam do Hyli leje tylko wode i nic więcej mnie nie interesuje a najwazniejsze że mam czysto Odpowiedz Link
nianiamaj Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:24 Nie mam tego odkurzacza i nie widziałam go w akcji. Moja siostra "uraczyła nas" prezentacją w dniu jutrzejszym. Poprosiła mnie żebym się umówiła i powiedziała jeszcze że powinnam go zobaczyć, bo to specjalistyczny odkurzacz dla alergików, a my wszyscy mamy alergię. Zupełnie nie chciała słuchać, że ja mam specjalistyczny odkurzacz dla alergików i jestem zadowolona, sprząta świetnie i tez jest na wodę. Nie spodziewam się żeby ten odkurzacz Hyla był lepszy. Jutro od rana biore się za dokładne dodatkowe sprzatanie i z pewnością zaskoczony bedzie ten jej wysłannik z Hylą :) :) :) Odpowiedz Link
juliawi Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:29 oj kochaniutka sprzataj, sprzataj, sprzataj ile masz sił ja zrobiłam dokładnie tak samo, przed pokazem bardzo dokładnie wszystko wysprzątałam, przynajmniej tak mi się wydawało ... Odpowiedz Link
nianiamaj Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:31 jestem spokojna mój odkurzacz też jest na wode i nie należał do najtańszych Odpowiedz Link
zytager Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 09.07.14, 20:54 Hyla jest unikatem. Pierwszą Hylę kupiliśmy prawie 20 lat temu!!! Kiedy zobaczyłam ten najnowszy model Hyla MSPL nie mogłam się oprzeć i jestem jeszcze bardziej zadowolona!!! Moja stara Hyla była super skuteczna, ale dość głośna i nie robiła tylu funkcji co nowa!!! Nowa łatwiej obsługuję jest lżejsza, cicha i taka nowoczesna. Nie wahałam się ani chwili. Przez prawie 20 lat nie popsuła się ani razu i dlatego bez wahania zdecydowaliśmy się na nową, choć nie było potrzeby wymiany ale zawsze miło jest mieć nowoczesne rzeczy w domu. Najbardziej zadowolona jest moja wnuczka Patrycja dostała w prezencie Mini Hylę, kiedy ktoś nas odwiedza ona nie mówi o niczym innym, rewelacyjna rzecz do pokoju dziecka. Polecam !!! Odpowiedz Link
nianiamaj Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 11.07.14, 10:03 i poległam :) miałyście rację mój odkurzacz dla alergików był do niczego kupilśmy wczoraj Hylę ! choć cena wydawała nam się z początku wysoka jak na odkurzacz, ale jak zobaczyłam co on robi !!!!!! Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 14.07.14, 20:02 mój mąż był taki sceptyczny jak ty ale też szybko się przekonał Odpowiedz Link
megliza Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 17.07.14, 11:31 odwazyłam sie z tym myciem okien ! Hyla w tym też jest rewela! a jakie macie opinie o trzepaniu wykładzin Hylą ? ja jestem zachwycona ! Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 29.07.14, 21:17 tej części do mycia okien jeszcze nie mam trzepanie dywanów i wykładzin Hyla jest idealne Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 14.08.14, 14:02 co tak ucichło? zapraszam do dyskusji ! może jakieś nowe możliwości Hyla któraś z was odkryła? podzielcie się Odpowiedz Link
citiz-enka Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 17.09.14, 15:19 hyla jest świetna,niezastapiona, jestem alergiczką wczesniej każdego ranka budziłam się z zapchanym nosem i poprostu sklejonymi a do tego zapuchnietymi powiekami po wyczyszczeniu mojego łózka i całego pokoju jest zupełnie inaczej!!!!!!!!!!!!!!! polecam wszystkim naprawdę warto!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
magusia8 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 10.10.14, 01:52 też dołączam do dyskusji, odkurzacz Hyla mam od kilku miesięcy wcześniej dopóki go nie miałam nienawidziłam sprzątania sprzatanie było jak za kare.Osobno odkurzanie, wycieranie kurzu z mebli, mycie mopem podłóg itd. Nie z każdego kąta dało sie wykurzyć kurz - np z grzejników, spod mebli nie byłma przeciez w stanie odstawiac mebli przy kazdym sprzataniu. Ile bym nie sprzątała kurz cały czas latał po domu. Jak dłużej sie nie odkurzyło latały tzw koty. Od kiedy mam HYLA polubiłam sprzatanie!!!!!!!!!!!!!!!, bo robię wszystko jednym urządzeniem. hyla sprzata bardzo dokładnie i nie latają po domu koty z kurzu! Kurze z mebli zbieram szczotką z włosem i nawet liście kwiatów nią odkurzam. Podłogi myje pralką od hyla i nie musze czekać aż podłoga wyschnie. Okna, kafelki, lustra myję myjką do okien, wiem że ona jest do okien ale świetnie też myje kafelki i lustra spróbujcie same, wszystko tak szybko idzie imniej pświęcam czasuna sprzatanie a mam bardzo czysto i w domu tak pachnie świeżo i ładnie, uzywam hyla bardzo często i działa bez zarzutu. Zrezygnowałam z kupowania chemii potrzebnej bez Hyla, korzystam tez z mikrofibr hyla wszystko samą woda własnie zamówiłam sobie dwie dodatkowe mikrofibry sa super do czyszczeniu łazienki wanna , umywalka etc i najwazniejsze że bez środków chemicznych Jak sie tak zastanowić i policzyć wszystko ile kosztowało czego wczesniej używałam do sprzątania tradycyjną metodą powiem - Hyla jest warta każdych pieniedzy. Szczerze polecam!!! Odpowiedz Link
fonti Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 13.10.14, 17:16 Posiadam odkurzacz Hyla od 3 miesięcy z opinią chciałam poczekać żeby napisać jak jest z odkurzaczem z własnego dłuższego doświadcenia. Zaczne od tego że mamy duży domdo tego jeszcze pozyczałam odkurzacz córce dość często, żeby też mogła sobie dokładnie posprzatać. Dziś umówiła się na prezentację i bedzie mić swój własny. Ale nie o tym chciałam pisać. Odkurzacz sp[rzata wszystko świetnie, na poczatku myślałam że mycie go może być kłopotliwe ale w praktyce okazało się że niejest to zaden problem. Staramy się codziennie filtrowac powietrze, często też czyszczę wszystkie materace conajmnie raz na 2 tygodnie.Dużo lepiej nam się śpi i nie jest tak duszno jak wcześniej powietrze jest dobrze nawilżone i przede wszystkim nie lata mi ten kurz po domu. Na poczatku dość często dzwoniłam z pytaniami do p. Jarka z Hyla Poland, ale teraz już wiem jak co używać i nie musze dzwonić. Chciałąbym tu podziękowac p. Jarkowi za cierpliwość jaką się wykazał z tymi moimi telefonami. Super profesjonalna obsługa, tak trzymać. Polecam odkurzacz Hyla wszystkim jak tylko mogę, naprawde warto! Odpowiedz Link
japrofesurka Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 15.10.14, 14:27 odkurzacz Hyla dystrybułowany przez Hyla Poland ja osobiście polecam sprawdza sie u mnie bardzo dobrze Odpowiedz Link
aishaan Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 22.10.14, 15:34 odkurzacz hyla zakupiony przez nas całkiem niedawno w firmie hyla poland sprawdza się u nas bardzo dobrzez szczególnie zadowoleni jesteśmy z działania szczotki trzepaczki nie znam nic lepszego do czyszczenia materacy i wykładzin, podoba mi sie też możliwość korzystania z oczyszczania powietrza choć na poczatku to mi się tak jakoś nie zgadzało żeby odkurzaczem oczyszczać powietrze ale jak dowiedzialam się ze olejki zapachowe to jeszcze dezynfekuja caly odkurzacz to nie mam juz watpliwości polecam wam też! Odpowiedz Link
je_rzyk Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 03.11.14, 13:09 zanim zgodziłem się na pokaz sprawdziłem sobie opinie o tym odkurzaczu i opinie moich znajomych, i opinie w necie były całkiem dobre ale pokaz przebija wszystko najlepiej trzeba zobaczyc w domu jak ten odkurzacz wszystko czyści nie mogłem uwierzyć oczywiście jestem lżejszy "o parę złotych" ale warto Odpowiedz Link
japrofesurka Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 06.11.14, 23:28 ja nie sprawdzalam przekonało mnie to że hyla jest to odkurzacz bezworkowy poprostu odkurzacz na wodę Odpowiedz Link
jamajka68 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 06.03.15, 12:55 dla alergików najlepsza jest Hyla bez 2 zdań Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 24.04.18, 19:28 dla alergików ale i nie tylko dla nich, odkurzacz ten jest tak wielofunkcyjny ze powinni się w niego zaopatrzyć wszyscy którzy dbają choć trochę o swoje zdrowie mam i polecam Odpowiedz Link
dolbo Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 06.11.14, 13:24 zastanawiam się czy kupiłem oryginalny odkurzacz? sprzedawcą jest Family Life sp z o.o. a nie Hyla Poland? to jakś różnica? ktoś wie? Odpowiedz Link
mukaszes Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 06.11.14, 13:40 oryginalny sprzedawcą Hyla na terenie Polski jest nie tylko Hyla Poland i Family Life sp zo.o. z tego co wiem jest jeszcze kilkanaście innych firm tzw Dystrybutorów Hyla, ale już serwis to ma tylko Hyla Poland Hyla jest praktycznie bezawaryjna w serwisie pracują tylko 2 osoby a odkurzacz jest sprzedawany w Polsce już od 1990r Odpowiedz Link
hon-ter odkurzacz Hyla 17.11.14, 14:41 odkurzacz bardzo skuteczny i to trzeba pochwalić, dobra jest też aromatyzacja powietrza Odpowiedz Link
ram.zej Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 10.12.14, 20:20 od 1996 mamy Hyla S cały czas bezawaryjny, ale z zoną zastanawiamy się właśnie nad zakupem tego najnowszego właściwie to ona mnie namawia umówiła nam pokaz w domu Odpowiedz Link
kszczot16 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 10.12.14, 21:43 odkurzacz bardzo dobry szczególnie jak w domu ktoś ma alergie widac odzaraz efekty Odpowiedz Link
kaczla odkurzacz Hyla opinie 30.01.15, 14:02 odkurzacz hyla jest bardzo skuteczny wszystkie inne odkurzacze które wcześniej miałam mogą się schować, sprząta się bardzo szybko i wygodnie i mycie odkurzacza po sprzataniu też jest łatwie i szybkie, najważniejsze nie lata mi kurz po domu i dywan wygląda jak nowy jeszcze go nie prałam ale samo trzepanie hylą go odnowiło polecam Odpowiedz Link
kaczla Re: odkurzacz Hyla opinie 30.01.15, 14:06 zapomniałam zapytać czy to prawda że można używać tylko oryginalnych tych olejków zapachowych że nie można innych bo się popsuje? Odpowiedz Link
lucj.anka Re: odkurzacz Hyla opinie 30.01.15, 14:18 używaj tylko oryginałów można też wlać trochę amola z apteki, kiedy w domu ktoś jest przeziębiony tylko nie zbyt dużo, mój sąsiad wlał pół butelki i było za dużo, ja kupiłam niby naturalne olejki w jakimś sklepie i zniszczyłam sobie wiaderko do wody okazało się że te aromaty które kupiłam nie były naturalne zawierały jakąś chemię kupiłam sobie nowy ten pojemniczek i teraz używam tylko tych z firmy wysyłają bez problemu za zaliczeniem pocztowym, poza tym dowiedziałam się że te olejki hyla dodatkowo zawierają środek dezynfekujący i dlatego można spokojnie sprzątać i oczyszczać powietrze, tez jestem bardzo zadowolona z odkurzacza Odpowiedz Link
dolbo odkurzacz hyla 02.03.15, 12:38 na poczatku zastanawialiśmy się z żona czy dobrze zrobiliśmy wydając na odkurzacz bądź co bądź sporą kase ale po tych kilku miesiącach moge z czystym sumieniem powiedzieć że warto było jest to jeden z tych sprzętów domowych które trudno czymkolwiek zastąpić wyliczyłem że przez 3 miesiące zaoszczedziliśmy dzięki hyla ponad 7 stówek i do tego czuje sie to że domu jest czysto Odpowiedz Link
zetor38 Re: odkurzacz hyla 05.05.15, 13:13 u mnie odkurzaczyk śmiga aż miło byłem pewien że zachwyt rodziny bedzie chwilowy ale myliłem się dobrze wydana kasa :) Odpowiedz Link
kasiapz Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 02.03.15, 13:06 Czy wiecie coś na temat odliczenia vat-u za Hylę od podatku? Przy zakupie sprzedawca powiedział mi, że można odliczyć to od podatku jako ulgę zdrowotną...czy ktoś się w tym orientuje? Odpowiedz Link
mukaszes Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 03.03.15, 15:23 najlepiej zapytać bezpośrednio u sprzedawcy udzielą dokładnej informacji e mail : poznan@hyla-net.pl Odpowiedz Link
3donata Hyla odkurzacz opinie 11.03.15, 12:08 zobaczcie co znalazłam na fb :) świetne ! Hyla HYLA jest to urządzenie o niezwykłej mocy. Odkurza tapicerkę i czyści z roztoczy. Nie umknie jej nawet pyłek najdrobniejszy. Więc jest to odkurzacz z wszystkich najcenniejszy. Powietrze jest przy niej jakby morska bryza. Likwiduje fetor, trzymając go w ryzach. Gdy dywan odkurzy, z niego się nie kurzy. Jednym słowem HYLA, ludziom dobrze służy. Gdyby jeszcze HYLA gotować umiała, To społeczność męska bardzo by ją chciała. Bo posprząta wszystko nie kłapiąc jęzorem, A więc dla płci żeńskiej, mogłaby być wzorem. Nie słychać jej wcale, że się narobiła, Że seksu nie będzie, no bo odpoczywa. I innych nie słychać także jej pretensji. Po pracy cichutko, to siedzi w kąciku, Przymiotów więc zatem, Hyla ma bez liku. My świeżym powietrzem możemy oddychać, I leżąc za pięknymi latami, możemy powzdychać. Zakupiłem HYLĘ, głowę przed nią chylę. Mało prądu czerpie, a ma funkcje wszelkie. Zbiera kurz i pyły, co niezdrowe były. Pochłania zapachy nieprzyjemne wszelkie. Ma do tego zacięcie, przecie bardzo wielkie. Oczyszcza powietrze i go jonizuje. A zatem jest sprawna, no i nie próżnuje. Zbiera pyły wszelkie, na różne alergie. Jej nie dorównują inne buble wszelkie. Zgadza się że Hyla jest to sprzęt dość drogi. Lecz o zdrowie dbać musi też człowiek ubogi. Bo zdrowie ważniejsze, niż pieniądz jest wszelki. Gdy się go utraci, to kłopot jest wielki. Bo wtedy lekarstwa więcej pochłaniają. I najczęściej wcale już nie uzdrawiają. Lekarzom się nie opłaca, wcale ludzi leczyć. I temu co piszę, nie mogą zaprzeczyć. Wyleczyć chorego, się im nie opłaca. Ze zdrowego nie płynie, jak z chorego kasa. Lepiej nie chorować jest więc zatem wcale. A w tym zaś pomagać może Hyla stale. Nie jestem bogaczem, lecz HYLĘ kupiłem. No i jestem pewny, że dobrze zrobiłem. Bo o zdrowie nie dba, tylko człowiek głupi. A więc jest wiadomo kto HYLĘ nie kupi. I kto będzie kasę, potem z niego łupił. TK Odpowiedz Link
magusia8 Re: Hyla odkurzacz opinie 19.03.15, 15:32 pozazdrościć talentu! i jak fajnie opisane co Hyla potrafi! Odpowiedz Link
ratanka1 Re: odkurzacz Hyla 25.03.15, 17:05 słyszałam że od tej firmy mogę dostać za darmo taki odświeżaczo nawilżacz powietrza czy to prawda, czy tylko taki ich chwyt marketingowy? interesuje mnie to bardzo nie stać mnie na tki luksusowy odkurzacz ale jak moge dostać za darmo podobno świetnyi tez nie najtańszy oczyszczacz powietrza to byłoby bardzo fajne jestem nieco wyczulona bo słyszy sie o tych róznych sztuczkach marketingowych i już wsumie nie wiadomo czy wierzyć czy nie ? Odpowiedz Link
magusia8 Re: odkurzacz Hyla 25.03.15, 17:13 a to coś nowego? ja dostałam za darmo pralkę do dywanów nie przypomina oczywiście normalnej pralki, ale dywany pierze świetnie ! ten nawilżacz to coś innego niż Hyla? moja Hylunia też przecież oczyszcza i nawilża powietrze Odpowiedz Link
jamajka68 Re: odkurzacz Hyla 25.03.15, 22:45 hej to nie ściema ja dostałam to mini hyla ja jedną już dostałam teraz będę mieć drugą firma ma teraz taki program promocyjny warto skorzystać jakie powietrze w pokoju ! klasa ! Odpowiedz Link
robla2 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 20.04.15, 11:44 odkurzacz bardzo skuteczny i sprawny łatwo się obsługuje jest bardzo poręczny miałem nieco obiekcji jak to będzie z czyszczeniem schodów ale jest wporządku żeby nie dźwigać dokupiliśmy zgodnie z sugestią sprzedawcy długi wąż polerka do podłóg tez jest dobra i często ją stusujemy ogólnie moja ocena jest bardzo pozytywna Odpowiedz Link
dzidlo Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 29.04.15, 12:27 Odkurzacz Hyla posiadam od wczoraj, jest świetny, rewelacyjny. Nie spodziewałem się że w trakcie odkurzania zwykłym odkurzaczem workowym (zakurzaczem) rozpylamy po domu tyle kurzu i bakterii i innego świn. Hyla profesjonalnie wytrzepała wszystkie dywany, poduszki, kanapy. Kupiłem na raty I jestem zadowolony do bogaczy nie należę i nie żałuję że wydałem sporą kwotę na odkurzacz raty się spłaci i po temacie a urządzenie będzie nam wszystkim służyć przez lata. Na szczeście nikt w domu nie jest alergikiem nie kupiliśmy go dla leczenia tylko zwyczajnie żeby w domu było czysto i żeby w przyszłości nie chorować. Odpowiedz Link
papis2 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 18.05.15, 12:09 odkurzacz poręczny i skuteczny sprzatnie nim daje dobre efekty, natychmiastowo widać różnice dywan jak nowy Odpowiedz Link
3donata Hyla nie tylko odkurzacz 03.08.15, 15:23 są tak okropne upały pomyslałam więc że warto przypomnieć że Hyla to nie tylko odkurzacz, świetnie schładza powietrze w pokoju, metoda ze świeżą miętą którą tu już w zeszłym roku któraś z was podała jest idealna zimna woda, lód i świeża mięta (listki) po włączeniu Hyla orzeźwienie natychmiastowe, dobrze jest też przygotowac napój wg przepisu mojej babci : zimna woda mineralna + lód + listki mięty + kilka goździków. Taki cudowny napój i Hyla schładzająca powietrze wtedy da się jakoś przetrwać ten okrutny skwar polecam spróbujcie Odpowiedz Link
1rozalia89 Re: Hyla nie tylko odkurzacz 04.08.15, 11:36 to prawda dobrze sprawdza się też świeża szałwia to tego ma działanie takie dezynfekujące, moje dzieci mają alergię więc używam wszystkiego co naturalne Odpowiedz Link
citiz-enka Re: Hyla nie tylko odkurzacz 05.08.15, 15:51 świetna podpowiedź dziś wypróbuję, ulgę przynosi też olejek eukaliptusowy ale właśnie mi się skończył używam zgodnie z instrukcją tylko tych olejków firmowych Hyla muszę sobie dokupić Odpowiedz Link
ram.zej Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 08.10.15, 16:04 posiadam całkiem sprawny odkurzacz Hyla S od 19 lat działał bez problemu, ale moja żona przekonała mnie i zakupiliśmy właśnie ten najnowszy Hyla MSPL , nie ma co ukrywać technicznie firma poszła do przodu i to bardzo mocno, to zupełnie 2 różne odkurzacze choć z tego poprzedniego tez byliśmy zadowoleni, jednak ten nowy jest lepszy Hyla jest firmą wartą polecenia wiadomo co niemieckie to solidne a te odkurzacze to w szczególności Odpowiedz Link
3donata Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 21.10.16, 15:34 mój odkurzacz ma ponad 2 lata i jestem dziś tak samo zadowolona i zachwycona jego działaniem jak w dniu zakupu , jest porostu nieoceniony , a jakie są wasze opinie ? Odpowiedz Link
cytrynka98 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 17.03.17, 20:23 też zwróciliśmy uwagę na bardzo wysoką jakość tego odkurzacza i te wszystkie ekologiczne płyny do sprzatania i prania, odkurzacz jest niezawodny Odpowiedz Link
plotka65 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 15.03.17, 21:05 odkurzacz sprzedawany na pokazach ale rewelacyjny, plotka go reklamuje a plotka jest reklamą znajomy -znajomemu i wydaje się to być równie skuteczne jak sam odkurzacz, sama plotkując "sprzedałam go" kilku osobom z rodziny też sa bardzo zadowoleni Odpowiedz Link
cytrynka98 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 15.03.17, 21:50 tez mam Hyla bardzo dobrze myje się płytki, myślałam że skoro nie mam dywanów to mi taki odkurzacz nie jest potrzebny okaząło się jednak że jest, jak wyczyściłam materace to się przeraziłam jakie były brudne a teraz mam czyściusieńko Odpowiedz Link
kalafiorek.66 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 17.03.17, 19:46 początkowo miałem problem z obsługą zestawu do mycia kafelek, ale okazało się że źle montowałem pojemnik do płynu zdjęcie klapki pomogło i wszystko działa jak trzeba, fugi są jak nowe a płytki się świecą Odpowiedz Link
garel.garel Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 25.05.17, 11:13 poczatkowo myslałem że ten odkurzacz to kolejna ściema, koleżanki mojej ślubnej piały z zachwytu a ja ich wszystkich obśmiewałem, myliłem sie odkurzacz jest świetny obiecałem im że to napisze myliłem się , każdy powinien sobie taki odkurzacz sprawić jak się policzy wszystko to taki jednorazowy zakup wydaje sie spory ale oszczędności są ogromne więc wbrew pozorom bardzo szybko się wszystko wraca , polecam Odpowiedz Link
kot-kwi Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 02.06.17, 16:59 ja tam jestem zadowolona jak nigdy z żadnego odkurzacza, śmiga pręciutko i wciąga te wszystkie świństwa z podłogi i wykładzin i dużo lżej sie sprzata nie jestem taka umęczona jak kiedyś Odpowiedz Link
kameleon1000 Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 12.06.17, 01:38 mam od jakiegoś czasu wsumie już od kilku miesięcy ten odkurzacz Hyla i musze przyznać że jestem zaskoczony jego przystosowaniem do wszelkich potrzeb, sądziłem że jak każą nową "domową zabaweczką" moje dziecięta i małżonka szybko się znudzą i zachwyt pójdzie w zapomnienie, a tu jednak nie, nie pamiętam żeby kiedykolwiek tak czysto było w domu i dzieci nie kłócą się o odkurzanie, wcześniej traktowali sprzatanie odkurzaczem jak nie wiadomo jaką karę a hylą sprzatją bardzo chętnie, nie trzeba ich zmuszać choćby dlatego warto było było kupić ten odkurzacz Odpowiedz Link
flo-nos Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 16.06.17, 00:09 odkurzacz dla dzieci to właśnie Hyla niezastąpiony w domu gdzie są maluchy, dzieciaki raczkują kulają się po podłodze poprostu się bawią a ja mam pewnośc że sa bezpieczne bo podłogi i dywany są czyściousieńkie Odpowiedz Link
koreczek.korek Re: co sadzicie o odkurzaczu Hyla? 17.06.17, 18:05 widzą że liczba opiniujących ten odkurzacz rośnie to dobrze że jest nas tak dużo zadowolonych Odpowiedz Link