Dodaj do ulubionych

Hyla odkurzacz cena

13.07.14, 18:50
chce się dowiedzieć jaka jest cena tego odkurzacza wszyscy go tak chwalom ale nikt nie pisze ile kosztuje
Obserwuj wątek
    • albin51 Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 18:52
      zastanawiam sie czy mnie emeryta staćby było na taki odkurzacz
      • 3donata Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 18:58
        jest droższy niż taki zwykły odkurzacz z z marketu i to kilkutrotnie ale tj na lata i zastępuje mi w domu kilka innych sprzętów więc ogółem wszystko się opłaca poza tym można kupić na raty a jeszcze przestałam kupować odświżacze powietrza, środki na komary, ściereczki do odkurzania, płyny do podłóg i wiele innych rzeczy nie kupuje też worków i filtrów bo Hyla nie ma worków i żadnego filtra w moim starym odkurzaczu był filtr hepa co miesiąc lub dwa kupowałam taki filtr w markecie za 120 zł. teraz już nie musze
        • agat_ka77 Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:04
          nie wierze mój odkurzacz tez jest na wode, ale ma neutralizator cząsteczek stałych bo jest potrzebny jak odkurzacz może być bez jakichkolwiek filtrów ?
          • toszmartusia Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:15
            moja znajoma ma tez taki z innej firmy nie pamiętam nazwy zapłąciła tyle samo co my za Hylę , ale ma straszne problemy my mamy Hylę od roku i wszystko jest w porządku działa bez zarzutu ona kupiła kilka miesięcy temu i nie może prać dywanów bo nie ma w zestawie prania obiecali jej ale nie przywożą, ostatnio się dowiedziała że ten filtr neutralizator powinna wymieniać co miesiąc i to kosztuje 250 zł zastanawia się co zrobić i nie może odświeżac powietrza cały czas z odkurzacza czuć intensywny zapach plastiku. Hyla jest najlepsza i nie ma żadnego filtra pytałam o to kiedy kupowaliśmy
          • fre.sch Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:22
            Szanowna Pani tak się składa, że jestem Przedstawicielem firmy Hyla. Hyla to jedyny na świecie odkurzacz dla alergików w którym nie ma konieczności stosowania żadnych filtrów. Wynika to z konstrukcji sprzętu. Seprator jest bezobsługowy-samoczyszczący. Więcej informacji można uzyskać na www.hyla-net.pl lub na bezpłatnej prezentacji. Na rynku są chińskie podróbki w bardzo podobnej cenie. Kiedy cokolwiek kupujemy musimy zwracać baczną uwagę na kraj pochodzenia tj bardzo ważne żeby później nie było problemów.
            • toszmartusia Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:26
              nie wiem czy odkurzacz mojej znajomej jest chiński czy jakiś inny nie pytałam, ale wiem że przestała go używać, a ja z Hyli jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam
              • albin51 Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:29
                ile kosztuje ta Hyla?
                • fre.sch Re: Hyla odkurzacz cena 13.07.14, 19:33
                  prosze umówic się na bezpłatną prezenytację na www.hyla-net.pl jest formularz kontaktowy tam mozna zamówić sobie do domu taką prezentację ja pracuję w woj. dolnośląskim jeśli ktoś chce zapoznać się z możliwościami Hyli chętnie przyjadę :)
                  • albin51 Re: Hyla odkurzacz cena 16.07.14, 11:32
                    jednak stać mnie emeryta kupiłem na raty, żona zachwycona odkurzacz jest bardzo skuteczny leki i łatwo sie go obsługuje, a to dla nas było ważne
                    • japrofesurka Re: Hyla odkurzacz cena 16.10.14, 12:19
                      Odkurzacz Hyla jest droższy od innych odkurzaczy ale miom zdaniem jest wart swojej ceny miałam wcześniej sporo różnych odkurzaczy takie wodne też, ale dopiero z hyla jestem zadowolona
                      • 3donata Re: Hyla odkurzacz cena 20.10.14, 11:15
                        podzeilam całkowicie twoją opinie taj jak ten odkurzacz czyści to wogóle nie ma co porównywac z czymkolwiek innym, a że kosztuje wszystkie dobre rzeczy kosztują, mnie na przykłąd nie stać na kupowanie tego co jest tanie juz dawno się przekonałam że jak coś kupiłam tanio to było na krótko
                        • benrowin Re: Hyla odkurzacz cena 27.10.14, 15:26
                          zastanawiam się nad kupnem tego odkurzacza, ale z drugiej ręki tak zeby może coć taniej był. Od jakiegoś czasu sprawdzam allegro, ale Hyla MSPL allegro na raczej nikt nie sprzedaje tylko nowe w wysokiej cenie sa żeby kupić. Czy warto szukać takiego używanego odkurzacza? czy dac spokój i kupic nowy? jak sądzicie?
                          • magusia8 Re: Hyla odkurzacz cena 27.10.14, 21:28
                            ja nie zdecydowałabym się na taki z drugiej ręki z allegro ze względów estetycznych
                            • atnokk Re: Hyla odkurzacz cena 31.10.14, 12:09
                              względy estetyczne sa pewnie wazne ja ptrze na to brdziej praktycznie unikam używanych rzeczyzawsze moze sie okazac że odkurzacz przyjdzie uszkodzonya przy takim zakupie na allegro trudno to potem zareklamować nie ma możliwości wymiany, poza tym od dawna się słyszy o oszustach na allegro co zrobić jak się zapłaci a odkurzacza nie przyślą?
                              • ckrusoe Re: Hyla odkurzacz cena 09.11.14, 13:41
                                cena wysoka, ale kupiłem i nie żałuje, tez bym nie kupił takiego używanego
    • agatkaszu Re: Hyla odkurzacz cena jak cena 01.04.15, 14:49
      fakt trzeba troche zapłacić ale opłaci się używam teraz w domu bardzo mało środków chemicznych prawie w ogóle więc mój odkurzacz się zwraca, ostatnio doprałam hylką dywan który chcieliśmy wyrzucić był strasznie zaplamiony przez dzieci a teraz jest jak nowy kolejny zaoszczedzony grosz, a poza tym bez chemii jest zdrowo dla nas wszystkich szczególnie dla mnie alergiczki i dla dzieci które zawsze sa bardziej wrażliwe i narażone niż my dorośli, dość mamy chemii w żywności nie musimy jej jeszcze sami rozlewać i rozpylać po całym domu i truć się na własne życzenie hylka to sama ekologia
    • lucj.anka Re: Hyla odkurzacz cena 06.08.15, 15:13
      Hyla jest warta grzechu polecam
      • benrowin Re: Hyla odkurzacz cena 28.10.15, 14:35
        jak wiecie analizowałem długo zakup odkurzacza Hyla, chciałem kupić taniej z drugiej ręki, sprawdzałem allegro i nie tylko i wkońcu znalazłem na allegro mało używany Hyla GST za 4200 zł. kupiłem zapłaciłem i odkurzacz przyszedł................. o ludzie nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!! nie mogłem sprawdzić paczki przed odbiorem, ani zrobić odbiór własny, nie mogłem zrobić płatne przy odbiorze skusiłem się że taniej a to co przyszło do nieczego się nie nadaje , w opisie aukcji było napisane że mało używany, łądne zdjęcia a przyszedł jakiś złom !!!!!!!!!!!! sasiedzi kupili ponad 2 lata temu Hyla i ich odkurzacz jest używany bardzo dużo i wygląda jak nowy, a to co mi przyszło z allegro masakra napisałem do sprzedawcy ale na razie milczy , dziś zaczynam spór na allegro muszę zrobić wsyztsko żeby odzyskać pieniądze, żona od 2 dni ze mną nie rozmawia, nigdy więcej nie kupię jakiegoś używanego choćby nie wiem jak tanio było
        • garel.garel allegro Hyla cena 21.08.17, 21:46
          wiadomoże jak coś ma korzystną bardzo korzystną cenę to jest jakaś podpucha, znam tez takich jak ty co skusili się na niższą cenę Hyla w internecie, kupili Hyla + pranie dywanów, najpierw proponowali im inny odkurzacz, że niby lepszy a potem okaząło się że jeśli chcą odkurzacz Hyla to oczywiście mogą go dla nich specjalnie sprowadzić niby z Niemiec i całkiem nowiutki ale trochę to potrwa i musza mieć pewność że zamóią to musza zapłacić i zapłacili już ponad 2 miesiące temu, Hyla była niby taniej, że niby 20 lat doświadczenia, i ta firma to nie tylko w Polsce alei w Niemczech i w Austrii czy w Anglii i etc, a w rzeczywistości to lipa do dziś ani odkurzacza nie mają , ani kasy, niewiadomo czy uda im się tą kasę odzyskać bo od takich nieuczciwych na allegro to bardzo trudno, wogóle w internecie na tych wszystkich portalach sprzedażowych trzeba uwazać na korzystne zakupy, portal tak jak np allegro nie odpowiada jak ktoś cie oszuka, można się łatwo przejechać, ja kupiłem normalnie na pokazie i zadowolony jestem
    • nati-mod Re: Hyla odkurzacz cena 02.04.18, 17:09
      nie wiem jaka jest aktualna cena zawsze możesz kupić na raty i wtedy to już stać każdego
    • eustachy.motyka4331 Re: Hyla odkurzacz cena 06.05.18, 19:57
      Odkurzacz za taką cenę to powinien sam fruwać po chałupie, a on nie chce sam. Za to żonka fruwa z radości, więc cena odkurzacza okazała się dość mało ważna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka